Eşimin odası değişmiş

Yok değil kendisiyle evlenmeden önce 6 sene beraberliğimiz vardı şu anda da 3 yıllık evliyiz herhangi bir hatasını görmedim ama kadından nem kaptım işte. O kadınla aynı odada olması beni rahatsız ediyor

Yok ben öyle bişi düşünmüyorum ama şüphesi varsa yapabilir benim eşim ofiste karışık çalışıyor hiç de rahatsız değilim ben normalde de arıyorum ve gidiyorum bana çok doğal geliyor

Sadece ikiniz mi vardınız odada? Peki aranız nasıldı samimi miydiniz? Benim eşim şimdiye kadar erkeklerle çalıştı genelde , bir de kadını sevmediğim için hoşlanmadım onunla aynı odada olmasından yoksa başka bir kadın olsa takılmazdım

Odaları durduk yere neden değişmiş?
Müdürü birçok kişinin görev ve odasını değiştirmiş, sadece eşimin değil. Eşimin eski odasındakiler de tamamen değişmiş. Sizin de böyle bir konunuz vardı galiba, görmüştüm. Eşinizin iş arkadaşından rahatsız olmuştunuz. Ne yaptınız peki sonrasında?

Bütün konularınız eşiniz tarafından aldatılma ihtimali üzerine. Devamlı arıyorsunuz aranıyorsunuz. Aldatılınca rahat mı edeceksiniz? Yani bir gün mutlaka yapacak ben de devamlı iz üstündeyim kafası yormuyor mu sizi? Eşinizden çocuk gibi bahsettiğinizin farkında mısınız? Sanki çocuğun öğretmenini beğenmediniz de sınıfını değiştiriceksiniz. Elinden tutun götürün madem. Kadın bana şöyle geldi kadın bana böyle geldi, ben huylandım vs vs. belki başkasına böyle gelmeyecekti? Herkese sordu bana sormadı. Niye sorsun siz iş arkadaşı mısınız, sizinle konuşmak zorunda mı? Nezaket gereği sorsa iyiymiş ama sormayınca kesin kocanızda gözü mü oluyor? Eşiniz açısından çok utanç verici bu düşünceleriniz. Acaba müdürüyle konuşup odasını mı değiştirsek nedir? Kocamı o odadan alın şu odaya mı diyeceksiniz? 19 senelik evliyim, eşli davet dışında eşimin işyerine gidip ortam kokladığım hiç olmadı. Hele de odası değişmiş gidip bir bakayım, ne tip kadın var ortamda hiç yapmadım yapmam da. Bu ziyaretler sırasında bebeğinizi ne yapıyorsunuz, onu da mı götürüyorsunuz?

Bence durup dururken degil sizin tavirlarinizi fark etmis ondan boyle bir aciklama yapmis

Korkmayın yapacağı varsa kırk kapının arkasına da koysan yapar.zaten aynı yerdeler odalar mi engel olacaktı yapmasına.esimin okulu bulunduğumuz yere uzak arabayla gidip geliyor.is yerinden iki kadınla beraber gidip geliyorlar ikisini de tanıyorum.onlardan ziyade eşimi tanıyorum ona guveniyorum.bence sizde öyle düşünün yapmak isteyen her türlü yapar.

Size hak veriyorum aslında bı kadın anlar tehlikeyi.evet eşinize guveniyosunuz ama kadında biseyler var demekki.ayrica biri şunu kardeşim gibi seviyorum falan diyosa orda bişey çıkıyor.esinize söylemeyin aranız bozulmasın simdilik

Sizin ciddi bir özgüven sorununuz var bence.
Eşinizle ilgili açtığınız konulara bakarak hep bir şeyler arama, rahatsız olma durumundasınız.
Kendinize yazık edersiniz böyle.
Bir günde kötüyü çağıra çağıra başınıza gelir. Biraz rahat olmanız lazım, aynı odada olmasa da bir şey olacağı varsa olur. Kadın yıllardır tanıdığı eşinize bir anda aşık olmuş falan değildir.
Öneriler verilmiş işteyken görüntülü ara, sık sık git kendini göster diye, böyle komik şeyler de yapmayın.

Bu kadar kolay mı hiç tanımadığınız, görmediğiniz, iki kelime etmediğiniz bir kadın hakkında bunları yazmak? Sizin kızkardeşiniz ablanız kız kuzeniniz akrabanız yok mu? Aşırı kıskanç bir kadın onların işyerine gidip yollu bunlar dese tehlike sezmiş haklı mı diyeceksiniz? Sizin her zaman alış veriş yaptığınız esnafın karısı sizin hakkınızda hiç gözüm tutmadı ahlaksız bu kadın dese hoşunuza gider mi? Haklı kadın benden tehlike sezmiş mi diyeceksiniz?

Uzun zamandır tanıyormuş biliyormuş bu kadını, her ne hikmetse aynı odaya düşünce birden davranışları batmış rahatsız olmuş. Bana söylemedi kocama söyledi diyor, hayırdır o işyerinin çalışanı mı, patronu mu müfettişi mi, ne sıfatla gidip eleman denetlemesi yapıyor? O kadın mecbur mu her iş arkadaşının karısıyla sohbet etmeye gönlünü eylemeye? Açtığı bütün konular kocam beni aldatırsa üzerine. Gelene geçene ahlaksız gözüm tutmadı kocamda gözü var diyemez. Gitsin doktora tedavi olsun. Millet patronundan müdüründen şefinden ayrı, iş arkadaşlarının karılarından ayrı dert çekiyor ağız kokularını dinliyor.

Evet sadece ikimiz vardık odada. Uğrayan olmazdı hademeden başka.
Evet, aramız gayet iyiydi.
'Samimiyet' sormuşsunuz, herkes farklı şey anlıyor bu kelimeden; birbirimize "siz" diyerek başladık, 4 sene sonra da öyle bitirdik. Özel hayat konuşmazdık ancak son derece dostça çalıştık, zamanla yeri geldiğinde espri de yaptık, dedikodu da yaptık (müşteri dedikodusu ), yeri geldi kahkaha da attık. Aksi mümkün mü ?

Benimle aynı odada çalışırken tanıştığı, ilişki kurduğu, nişanlandığı ve evlendiği kadın, sanmıyorum ki 'sen o kadınla niye kahkaha atıyorsun' demiş olsun. Herkes işinde gücünde.

Son düzenleme:
Bunca tantanana kadın eşinize yemeği beğendin mi diye sorduğu için mi sahiden? Yıllardır aynı iş yerinde çalışıyorlarmış zaten. İş arkadaşını kıskanma olayını çok saçma buluyorum. Aynı odada 2 erkekle çalışıyorum bu arada. Sorunlu olduğum birimde de kadın çalışan yok hepsi erkek. Sizin gibiler yüzünden iş arkadaşlarımızla konuşurken diken üstündeyiz. Sakın önerildiği gibi görüntülü arama, iş yerine gitme gibi şeyler yapmayın sahiden komik duruma düşersiniz

Valla bende memurum ilk işe başladığımda çiçekler falan gelirdi odaya bir sürü talibim vardı aynı oda da çalıştığım iki bekar bir evli erkek arkadaşım vardı yani tek kızdım odada ve ben taaa başka şehirden biriyle iki bekar erkek arkadaşım da taaaa başka başka şehirlerden kişilerle evlendiler aramızda da hiçbir etkileşim olmadı samimi idik çünkü 5 yıl aydı odaydık.
Şimdi farklı odalarda ama yine samimiyiz 17 senedir aile gibi olduk hepimiz çoluğa çocuğa karıştık söyleyeceklerim bu kadar…..

Konu sahibini bilmiyorum diğer konularıni da hiç okumadım.bu konu üzerinden konuştum.genelde kadınlar hisseder demiyor muyuz hep.konu sahibi aşırı kiskançsa onu bilemem ben anlattıklarından hareketle yazdım.ben öyle karakterde biri değilim kimsenin günahını almam üst yorumuma bakarsanız görürsünüz.esim de kadın arkadaşlarıyla işe gidiyor yani bunları sorun edip herkesten şüphelenen biri değilim.

Eşinin işyerinde kendisiyle isteksiz konuşmasını bile kadın iş arkadaşlarına bağlıyor. Takmış işyerine. Devamlı açık arama modunda. Bir de hepsi çoluk çocuk sahibi diyor kadınlara. Yazık günah, millet ekmek parası peşinde evinin çocuğunun derdine düşmüş, bir de kıskanç eş gönlünü eğlemesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…