- 22 Kasım 2010
- 11.162
- 19.737
- 498
- Konu Sahibi karcicegi94
-
Yok değil kendisiyle evlenmeden önce 6 sene beraberliğimiz vardı şu anda da 3 yıllık evliyiz herhangi bir hatasını görmedim ama kadından nem kaptım işte. O kadınla aynı odada olması beni rahatsız ediyorAdamın canı isterse çok uzakta alakasız bir kadınla bile aldatır. Aklında yoksa her gün aynı odada gözünün önünde de olsa umru olmaz. Kendinşze biraz güvenin. Kocanız gözü dışarda bir tip mi?
Yok ben öyle bişi düşünmüyorum ama şüphesi varsa yapabilir benim eşim ofiste karışık çalışıyor hiç de rahatsız değilim ben normalde de arıyorum ve gidiyorum bana çok doğal geliyorAlışkanlıktan veya özlediğinden vakit geçirmek için gitmek var bir de odası değişmiş kadınlar beni görsün falan gibi gitmek var .hani çiçek yollanır insanlar sevgilisi eşi olduğunu bilsin 1.02 kere uğranır belki ama bunu sürekli yaptığınızda çok komik görünüyor özellikle görüntülü de duysun demeniz… bir de ne sanıyorsunuz şu yeni devirde kızlar özellikle evli veya sevgilisi olanlara daha çok çekiliyor bu taktik yürümüyor yani
Kemal’in yapmaz dimiEşimle nasıl bir alakası olabilir ki? Bilemedim. Kur değil ama belki de beni irite etmek için yaptı bilmiyorum gerçekten
Sadece ikiniz mi vardınız odada? Peki aranız nasıldı samimi miydiniz? Benim eşim şimdiye kadar erkeklerle çalıştı genelde , bir de kadını sevmediğim için hoşlanmadım onunla aynı odada olmasından yoksa başka bir kadın olsa takılmazdımİkimiz de bekar insanlar olarak, üç sene bir erkekle 8 - 5 aynı odada çalıştım.
Sonrasında fabrikada görevli bir kadınla nişanlandı ve evlendi.
Fabrika ile aramızda 800 m. vardı, biz idari binadaydık, fabrika binasına sadece öğle yemekleri giderdik, yemekhane ordaydı.
Mesafe nedeniyle, yağmur falan olursa, servisle gider gelirdik, bildiğiniz uzak yani.
Demek istediğim; aynı odada üç sene çalıştığınız kadınla değil, ta başka binadaki kadınla ilişkiniz olur eğer niyetiniz olursa; aynı odada olmak da hiç bir şey ifade etmez aklınız işinizde gücünüzde çalışıyorsanız.
Müdürü birçok kişinin görev ve odasını değiştirmiş, sadece eşimin değil. Eşimin eski odasındakiler de tamamen değişmiş. Sizin de böyle bir konunuz vardı galiba, görmüştüm. Eşinizin iş arkadaşından rahatsız olmuştunuz. Ne yaptınız peki sonrasında?Odaları durduk yere neden değişmiş?
Bence durup dururken degil sizin tavirlarinizi fark etmis ondan boyle bir aciklama yapmisYa ben kadını baya bir zamandır tanıyorum şimdiye kadar hiç takılmamıştım kendisine. Fakat en son bir araya geldiğimizde eşime olan tavırlarından rahatsız oldum bir de bana da ben eşini kardeşim gibi seviyorum çok iyi biri diye açıklamalarda bulundu. Yani böyle bir açıklamaya durup dururken ne gerek vardı? Bence kim olsa huylanırdı
Size hak veriyorum aslında bı kadın anlar tehlikeyi.evet eşinize guveniyosunuz ama kadında biseyler var demekki.ayrica biri şunu kardeşim gibi seviyorum falan diyosa orda bişey çıkıyor.esinize söylemeyin aranız bozulmasın simdilikYa ben kadını baya bir zamandır tanıyorum şimdiye kadar hiç takılmamıştım kendisine. Fakat en son bir araya geldiğimizde eşime olan tavırlarından rahatsız oldum bir de bana da ben eşini kardeşim gibi seviyorum çok iyi biri diye açıklamalarda bulundu. Yani böyle bir açıklamaya durup dururken ne gerek vardı? Bence kim olsa huylanırdı
Bu kadar kolay mı hiç tanımadığınız, görmediğiniz, iki kelime etmediğiniz bir kadın hakkında bunları yazmak? Sizin kızkardeşiniz ablanız kız kuzeniniz akrabanız yok mu? Aşırı kıskanç bir kadın onların işyerine gidip yollu bunlar dese tehlike sezmiş haklı mı diyeceksiniz? Sizin her zaman alış veriş yaptığınız esnafın karısı sizin hakkınızda hiç gözüm tutmadı ahlaksız bu kadın dese hoşunuza gider mi? Haklı kadın benden tehlike sezmiş mi diyeceksiniz?Size hak veriyorum aslında bı kadın anlar tehlikeyi.evet eşinize guveniyosunuz ama kadında biseyler var demekki.ayrica biri şunu kardeşim gibi seviyorum falan diyosa orda bişey çıkıyor.esinize söylemeyin aranız bozulmasın simdilik
Sadece ikiniz mi vardınız odada? Peki aranız nasıldı samimi miydiniz? Benim eşim şimdiye kadar erkeklerle çalıştı genelde , bir de kadını sevmediğim için hoşlanmadım onunla aynı odada olmasından yoksa başka bir kadın olsa takılmazdım
Konu sahibini bilmiyorum diğer konularıni da hiç okumadım.bu konu üzerinden konuştum.genelde kadınlar hisseder demiyor muyuz hep.konu sahibi aşırı kiskançsa onu bilemem ben anlattıklarından hareketle yazdım.ben öyle karakterde biri değilim kimsenin günahını almam üst yorumuma bakarsanız görürsünüz.esim de kadın arkadaşlarıyla işe gidiyor yani bunları sorun edip herkesten şüphelenen biri değilim.Bu kadar kolay mı hiç tanımadığınız, görmediğiniz, iki kelime etmediğiniz bir kadın hakkında bunları yazmak? Sizin kızkardeşiniz ablanız kız kuzeniniz akrabanız yok mu? Aşırı kıskanç bir kadın onların işyerine gidip yollu bunlar dese tehlike sezmiş haklı mı diyeceksiniz? Sizin her zaman alış veriş yaptığınız esnafın karısı sizin hakkınızda hiç gözüm tutmadı ahlaksız bu kadın dese hoşunuza gider mi? Haklı kadın benden tehlike sezmiş mi diyeceksiniz?
Uzun zamandır tanıyormuş biliyormuş bu kadını, her ne hikmetse aynı odaya düşünce birden davranışları batmış rahatsız olmuş. Bana söylemedi kocama söyledi diyor, hayırdır o işyerinin çalışanı mı, patronu mu müfettişi mi, ne sıfatla gidip eleman denetlemesi yapıyor? O kadın mecbur mu her iş arkadaşının karısıyla sohbet etmeye gönlünü eylemeye? Açtığı bütün konular kocam beni aldatırsa üzerine. Gelene geçene ahlaksız gözüm tutmadı kocamda gözü var diyemez. Gitsin doktora tedavi olsun. Millet patronundan müdüründen şefinden ayrı, iş arkadaşlarının karılarından ayrı dert çekiyor ağız kokularını dinliyor.
Eşinin işyerinde kendisiyle isteksiz konuşmasını bile kadın iş arkadaşlarına bağlıyor. Takmış işyerine. Devamlı açık arama modunda. Bir de hepsi çoluk çocuk sahibi diyor kadınlara. Yazık günah, millet ekmek parası peşinde evinin çocuğunun derdine düşmüş, bir de kıskanç eş gönlünü eğlemesinler.Konu sahibini bilmiyorum diğer konularıni da hiç okumadım.bu konu üzerinden konuştum.genelde kadınlar hisseder demiyor muyuz hep.konu sahibi aşırı kiskançsa onu bilemem ben anlattıklarından hareketle yazdım.ben öyle karakterde biri değilim kimsenin günahını almam üst yorumuma bakarsanız görürsünüz.esim de kadın arkadaşlarıyla işe gidiyor yani bunları sorun edip herkesten şüphelenen biri değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?