- Konu Sahibi karcicegi94
-
Yemek muhabbetini eşime zordum oda gündüz iş yerinde şöyle bir yemek yapacağım falan dedi bana, belki o yüzden sadece bana sormuştur dedi ama az çok benimle de arkadaşlığı var kadının, bana da sorabilirdi ya da diğerlerine, tam da benim yanımda oturuyordu
Eşimle nasıl bir alakası olabilir ki? Bilemedim. Kur değil ama belki de beni irite etmek için yaptı bilmiyorum gerçektenBilmiyorum bence kadinla degil esinizle alakasi var. Boyle birsey ile kur olmaz cunku, adama gulerler
Haklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.
Bana absürt gelmedi yaa. Konuşulmuş vs .Kadın benim solumda oturuyordu eşimse diğer tarafımda kalıyordu, kadının yanında ben vardım bana sormadı bile. Uzanıp eşime sordu beğendin mi diye. Bu konuyu eşimle konuştum eşim de gündüz iş yerinde şöyle bir yemek yapacağım falan demiş ama yine de onca insan varken neden sadece eşime sordu bide bende dönüp baktım kadına bana sordu zannettim
Eşimle nasıl bir alakası olabilir ki? Bilemedim. Kur değil ama belki de beni irite etmek için yaptı bilmiyorum gerçekten
Olabilir belkide ben büyüttüm dediğiniz gibiBana absürt gelmedi yaa. Konuşulmuş vs .
Yaa ne kadar özgüvenli birisiniz gerçekten böyle olmak isterdim ama yetiştirilme tarzı büyüdüğün aile vs tüm bunları fazlasıyla etkiliyor gerçekten. Belkide kendi özgüvenim üstüne düşüp yoğunlaşırsam bende sizin gibi düşünebilirim.Cok buyutecek bir sey yok eşiniz yüz vermiyorsa huzur kacirmayin.
Işten ayrilan bi kadin eşimle calisiyorlardi eşimin üstüydü o zamanlar eşime konuşma arasinda beni istedigin zaman arayabilirsin filan yazmişti.
Hic kocama mesafe koy bilmem ne demedim güldüm ara dedim arada işimiz düşer belki yaptim. Içimde bir zerre korku endişe olmadi. Tabi ki o kadinin zerresinin lafi geçmedi aramadi da...
Başka kadinlardan "kocami alir" diye ödüm kopsa kendimde neyi beğenmiyorum kendimde özgüvensiz oldugum kisimlar ne diye dusunurdum.
Aldatilmak sizin ne iyi oldugunuzla alakali bir sey degil ama kendinize guvendiginizde eşinizin sizi kaybetmeyi kolay kolay göze alamayacagini, buna ragmen bir sey yaparsa bu onun sorunu biliyor oluyorsunuz.
Haklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.kusura bakmayın ama bahsettiğiniz durum baştan aşağı sizin özgüvensiz olmanızdan kaynaklı bizler de kadın erkek ya da herkes kadın erkek çalışıyor her kadın erkek çalışan birbirine farklı anlamda yaklaşacak değil sohbet muhabbet etmek doğanın kanunu bence sizin özgüven kazandırıcı eylemlere yönelmeniz gerek kimsenin gözünün sizin işinizde olduğunu düşünmüyorum herkesin sizler gibi yuvası var iki merhabayı iki sohbeti farklı anlama çekecek kadar dar görüşlü olmamalıyız toplum olarak ve yaptığınız hareket ister istemez bir kadını suçlamaya yönelik hareket hemcinsinize bunu yapmanız da beni çok üzdü
Hareketler size başka şeyler düşündürürmüş olabilir ama bence bunlar da bir şey yok ikili insan diyalogları değer verdiği kıymet verdiği arkadaşına insan yaptığı yemeği de sorar bilmiyorum kadınlar hisseder yine de siz kendiniz gözlemleyinHaklısınız ama durduk yere huylanmadım bende, eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani başka kimseye sormadı sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.
His mi yoksa kuruntu mu bende bilmiyorum. Bende ordaydım bana da sorabilirdi ama sormadı, masada başka insanlar da vardı hiçbirine sormadı sadece eşime sorması beni düşündürdü belkide siz haklısınız abartıyorumdurHareketler size başka şeyler düşündürürmüş olabilir ama bence bunlar da bir şey yok ikili insan diyalogları değer verdiği kıymet verdiği arkadaşına insan yaptığı yemeği de sorar bilmiyorum kadınlar hisseder yine de siz kendiniz gözlemleyin
Yaa ne kadar özgüvenli birisiniz gerçekten böyle olmak isterdim ama yetiştirilme tarzı büyüdüğün aile vs tüm bunları fazlasıyla etkiliyor gerçekten. Belkide kendi özgüvenim üstüne düşüp yoğunlaşırsam bende sizin gibi düşünebilirim.
Belki de niyeti kötü değildir ama dediğiniz gibi itici bir tip olabilir bilemiyorum. Yine de böyle hoşuma gitmeyen bir kadınla sabahtan akşama kadar aynı odada çalışmasını tercih etmezdim eşimin. Eşimi de gözlemledim gayet kibar nazik falan davranıyor. Mesafesine de dikkat ediyor. Kadından da yazdıklarım dışında pek bir şey görmedim ha bide sosyal medyada arada fotoğraf paylaşılıyor iş yerinden, kadın çoğu fotoda eşimin yanında yer almışÜnlü birinin sevgilisi kiskancliktan dizi setine geliyormuş devamli mesela ama adam ona ragmen aldatmis ve aldattigi kadinla da evlenmisti yanlis hatirlamiyorsam.
Yani başinda da dursaniz kimseye engel olamazsiniz o adamin içinde varsa.
Ben eşimden yana abuk sabuk bir hareket gormedikce elin kadinini çok takmam. Eşimin yaptigi bir sey olursa o zaman evlilik üzerine düşünülür ne olacagi.
Bazi kadinlar acayip degisik oluyor. Daha eşimle yeniyken bi kadin eşime devamli kuzu kuzu diyerek konusuyordueşimi kapacagindan degil kadin herkese öyle konusan bir tip o zamanlar uyuz olmustum demistim sil şu kadini ne kuzu asagi kuzu yukari ikiletmeden o kadinla butun alakasini kesmisti. Bazilari da niyeti bozuk olmasa bile iticiler.
Hayır yaaa o kadar da değil kesinlikle. Kadın yıllardır orada çalışıyor eşim de öyle, durduk yere olsa niye şimdi huylanayım ki? Haksız yere huylanmadım ben,eşime samimi davranıyor bana da gelip açıklama yaptı eşin cok iyi bir insan kardeşim gibi seviyorum falan dedi, başka bir gün de masada yemek yiyorduk kendi yemeğini göstererek beğendin mi nasıl olmuş falan diye sordu eşime, yani ben dahil başka kimseye sormadı oysa masada bir sürü insan vardı ama sadece eşime sordu bunun gibi bir takım şeyler benim de canımı sıktı işte.Zamanında sizin gibi bir eş vardı çalışma ortamımda. Kalabalık bir ortamda çalışıyoruz kızlı erkekli, eş kişisi takmıştı bekar kızlara ben de içlerindeyim tabi. Eşiyle de samimi değilim yani hatta erkek arkadaşım da orada çalışıyor. Bizi sorumluya şikayet etmişti yok makyaj yapıyormuşuz, yok elbise giyiyormuşuz... Sanıyordu ki çalışmaya değil eşini elinden almaya gidiyoruz sabah sıcak yatağımızdan kalkıp. Size hak veremeyeceğim o yüzden. Ortada hiçbir sebep yokken o kişiye kurulmuşsunuz. Ya çalışma ortamından haberiniz yok hiç çalışmadınız ya da eşinize hiç güveniniz yok.
Bence çok da haklısınız. Bazı şeyler oldukça normalleşmiş bu mecrada. Beraber aynı ortamda her gün bulanmak bi zman sonra bi hoşlantıya falan çevirebilir sizi sevse bile. Ama yapabileceğiniz ne var onu bilmiyorum . Eşinize ilgili olun ihmal etmemeye çalışın başka ne diyebilirim bilmiyorum rahatsız edicii benceEvet ama sabahtan akşama kadar beraber çalışcak olmaları beni rahatsız etti. Normalde olsa takılmam ama kadının hareketlerinden sonra açıkçası kafama takıldı işte
İşte bunu o akıl etmeliydi. Bir de bütün birim aynı odadaysa ben olsam sessiz kalırdım. Aklında yoksa aklına girer. Bir de güven olmalı bence.Evet bütün birim aynı odadalar, eşim söyledi aynı odaya geçtiklerini. Söylesem bilmiyorum yerini değiştirebilir mi. Onu da zor duruma sokmak istemiyorum ama böyle de aklım kalıyor işte
Çokta takılma bence. Yapan her türlü yapar çünkü. Ama ben olsam içim rahat etmezse arada bir eşimin yanına giderdim. Çok nadir ama. Sık sık değil.Kızlar eşim memur olarak çalışıyor. İş yerindeki kadın erkek birçok iş arkadaşını bende tanıyorum. Bir tane kadın var, eşimin işi dolayısıyla yapılan bir etkinlikte kendisine denk geldik ve eşime karşı samimi tavırları dikkatimi çekmişti. Kendisi de evli çocuğu var ama o davranışlarına anlam veremedim. Daha öncesinde de görmüşlüğüm var ama hiç böyle bir şey hissetmemiştim, böyle yakın davranmıyordu yani. Normalde denk geldiğimizde benimle daha çok sohbet ederdi kendisi, son görüşmemizde ise benimle neredeyse hiç konuşmadı biraz görmezden geldi gibi, daha çok eşimle konuşma girişiminde bulundu ben orada yokmuşum gibi oldu biraz. Ama şöyle bir şey de var son birkaç aydır bir proje üzerinde çalışıyorlardı beraber.
Neyse bende eşimi uyardım çok fazla yüz verme samimi olma diye. Biraz laubali bir tip gibi kadın. Eşim de aramızda zaten samimiyet yok iş üzerinden konuşuyoruz falan dedi. Neyse bende daha bir şey demedim, sonra konu kapandı öylece, olayın üstünden 2 ay falan geçti. Eşim şimdiye kadar iki tane erkek çalışanla aynı odada çalışıyordu ama bu hafta eşimin odasını değiştirip kadının olduğu odaya yerleştirmiş müdürü. Bende ister istemez üzüldüm çünkü artık o hoşlanmadığım kadınla aynı odada çalışacak, odada bir tane kadın daha var toplamda üç kişi olacaklar. Gerçekten durumdan rahatsız oldum ama tabi yapabilecek bir şey de yok. Tekrar eşimi uyarmayı düşündüm ama zaten kendisini uyarmıştım bu konuda, çok da üstelemek istemiyorum. Sizden fikir istiyorum siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda? Eşinizle tekrar konuşur muydunuz? Yani sabahtan akşama kadar aynı odada olacak olmaları beni rahatsız etti gerçekten. Mesela bugün eşim işe gitti tüm gün istem dışı düşünüp durdum, ne güzel odası farklı yerdeydi kadını da o kadar sık görmüyordu şimdi o kadınla aynı odada çalışıyor falan diye hayıflandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?