Eşimin nankörlüğü(!)

Aminn...

eşlikle hizmetçilik karışmış gibi..öncelikle canım işini yapayım da beni sevsin diye düşünürsen olmaz.sen ona yaptığın hizmeti,hürmeti kendine veriyor musun bir bak bakalım.sen ne haldesin?seni nereye koymuş eşin?azıcık sevilebilmek için pervane olan bir insan.kendine gel,yolun uzun.
Biraz olsun hayatta tecrüben olsa,kendi başının çaresine bakmış olsan asla buna müsaade etmezdin.bu adamdan değişmesini bekleme kendini değiştirmedikten sonra.kendini geliştir.ona muhtaç olma bakalım neler olacak.yakınmak birşeye çözüm olmuyor maalesef

Arkadaşlar iyi kötü yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. Ben hep iyi olalım diye yaptım ama yanlış yapmışım çok taviz vermişim maalesef... Ama artık Yok hala yapmaya devam ettiklerimi de kesicem artık görsün bakalım

Eşinizin annesi gibi davranmissiniz zamanin da hala onu bekliyor
Alışmış kudurmustan beterdir demisler.

Eşine gösterdiğin özenin yarısını olsun kendine göster,eski konularını bilmiyorum ama, beraber gezemiyorsanız onu bekleme,kendin çık,bir çay iç,bir dergi kitap al dön...Kendin için bir şeyler yap...Emin ol bir şaşıracak,sana katılmak isteyecektir zamanla...Ve şu anki rutınlerinden birini 40 yılda bir yaptığında bile minnet duyacaktır,yeter ki sen bir kendine gel...

Allah askina corabini giydirmek ne demek arkadasim ...
sen alistirmissin kocani fena alismis simdi yaomayinca da tuhafina gidiyo
bu kadar da esine köle olma
hala diyosun ki ben mi abartiyorum...
ne anartmasi az bile bu adama
karisi ordahem uzgun hem can cekisiyo adam orda zaten dusecekti diyo cocuk mocuk isteme bi sure bi tane varmis zaten
insan boyle zamanda en cok esine ihtiyac duyar boyle zamanda yaninda olmicaksa hic olmasin daha iyi ...

Erkek milletini nasıl alıştırırsan öyle gider der ablamlar.Hakikatten de öyle cnm bunu maalesef sen alıştırmışsın ama çaresi var henüz geç sayılmaz.Bir zahmet çorabını,kıyafetini kendisi giysin sen aynı tavırlarını takın ve sakın üstüne düşme.

Erkek milletini nasıl alıştırırsan öyle gider der ablamlar.Hakikatten de öyle cnm bunu maalesef sen alıştırmışsın ama çaresi var henüz geç sayılmaz.Bir zahmet çorabını,kıyafetini kendisi giysin sen aynı tavırlarını takın ve sakın üstüne düşme.

Konu sahibi gidip bi evde yatılı hizmetçilik yapsan sana bi dünya maaş verirler bir de sigortanı yaparlar .Allah aşkına bu adam sana ne veriyor ne yapıyor ? ?
Anasına hizmetçi kendine de köle diye evlenmiş seninle.
Bak belki evlendiğinde küçüktün cahildin ama gözünü aç artık.
Bir kere kaynana yanında oturmak nedir kaldı mı bu devirde Allah aşkına ?
Evini ayırmaya bak bi an önce yoksa bu adam anasına gösteriş için seni ömür boyu ezer.
Şakın ha şakın çocuk da yapma korun bu adama bir çocuk bile fazla .
Yaşın daha çok genç git kendine bi iş bul çalış bu adama muhtaç olma ilerde emekli olmaya bak bu adam seni mağdur eder ilerde .
O seni kırıyorsa sen onu iki katı kır o bağırıyorsa sen on katı bağır.
Sen bir annesin çok güçlüsün bunu unutma kimse seni ezemez.

Cocuga bakar gibi koca adama muamele etmenin ne anlami varki yok kiyafeti hazirlancak falan filan ya bir erkek esine nasilsa dusecek zaten kalkta biran once dussun der bebegi icin inanilmaz o adama cocuk yapilmaz haketmiyor

yanlislariniz olmus herkes hayatinda bir yerlerde yanlis yapiyor duzeltmek yine sizin elinizde.artik o eski aliskanliklarinizi birakin kimsenin kisisel ihtiyaclari icin cabalamayin.esiniz corabini giydirmenizi istediginde koskaca adamsin ufacik cocuk musun deyip gecin yanindan gidin mal gibi kalsin.o ufak cocuk sizde onun annesi degilsiniZ.uzulmeyin kavga edip iyice sorunlarinizi cozumez boyuta tasimayin
..zeki olun ve yemegini yapin camasirini yikayin her ev hanimi gibi .daha fazlasini yapmayin.suyunu bile eline goturup vermeyin eminim siz isteseniz bir bardak su mutfaktan kalk kendin al derler sizde ona gore davranin.

Eşine eşlikten ziyade annelik yapmışsın ki annenin bile görevi değil şu saydıkların çocuk 3 yaşını bitirdiyse, baştan yaptın bütün bu saçma işleri sana değer katacağını mı zannettin ki?

Aksine değerini azaltmışsın... baştan yanlış başlamışsın ama artık nasıl düzeltirsin bilmiyorum. Adam eşle değil karın tokluğuna her türlü hizmetini yapan bir kadınla birlikte yaşamaya alışmış..

Erkeklere istemeden cabalamadwn herseyi verirseniz maalesef boyle oluyor kiymet bilinmiyor.

Kendinden çok taviz vermissin çorabını giydirmek nedir ya afedersin wc ye çıkınca napiyor bu adam kendi temizligini bile yapamıyordur galiba sana tavsiyem yapma ya giydirme eşini yedirme içirme evladı düşerken kalkta bari hemen düşsün diyen adam benim gözümde canı canavar ve acımasızdır bu adama daha çocuk yapma bak kıymetini bilmiyor yazık etme onlara böyle bir babayı haketmiyor hiç bir çocuk

Ben şok şaka dimi bunlar? Eğer gerçekse kusura bakmayın da amma kölelik meraklisiymissiniz tebrikler!!! Aileniz sizi geyşa olarak mi yetiştirdi hayırdır? Eşiniz de benzersiz üstün erkek ırkı filan herhalde? O kadar acı bir olay olan bebek düşürmekle alay etmeler, 2 gün geçmeden uçkurunun derdine düşmeler.. karşısında herşeyi kabullenen pasif siz.. çok üzüyor beni böyle evlilikler coookkkk :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…