Eşimin nankörlüğü(!)

Sen adamı şımartmışsın!. Çorabını bile sen giydiriyorsun. kendinden çok ödün vermişsin. Kocan da kendini kral sanmış.

Konu sahibinin eşi bence bir shapeshifter.

Herşeyi geçtim herşeyi ama... Ailesiyle yaşamanı, senin kıymet bilmemeni.. Daha anlatmadığın kırıldığın herşeyi.. Ama sen annesin.. Ve kimse kusura bakmasın o çocukta babanın evinden gelen mal değildi bu 1 Kocan ki şükür senin gibi mazlum almış Allah'tan korkusu kalmamış. O psikoloji nedir çokkk iyi bilirim vee eşim Allah şahidimdir isyan ettiğim günlerde sarılıp enn büyük desteği bana vermiştir ki çocuğumuz olmadı bunu da belirteyim. Bsnim taktığım kadar ya takmadı ya istemedi ya belli etmedi. Kendi içinde yaşadı ne yaşadıysa... Ama bana 1 kere olsun demedi ki zaten olmayacağı belliydi ağrılarından kalk bari de düşsün.. Ne demek yaa?? Canım kuzum yapma bunu kendine. Bak tekrar diyorum herşeyi geçtim ki geçilmemesi gerekiyo. Zira böyle vicdansız böyle Allah korkusu olmayan bi adamın da karısı olmak.. Ne diyim be kuzum boşanmak kolay değil. Yuva yıkmak ve sonrası çok zor ama ıslahı varsa yaşınız gençtir. Allah eşini ıslah eylesin.. Merhamet bi adama yakışan en güzel şeydir. Ne yazık ki o elbiseyi kocan giymemiş YAZIK!!!

Ne güzel anlatmışsın. Tercüme olmuşsun düşüncelerime Allah razı olsun.. Rabbim inşallah size anne olmayı nasip etsin

Herşeyi işi gücü onun için yaptığınız herşeyi elinin tersiyle ile bi tarafa itiyor.siz hizmetçisi değil esisiniz. Bütün bunlara rağmen henüz bebeğinizi kaybedeli bir hafta olmamışken eşinizin uçkur derdine düşüp onu rahatlatmanizi beklemesi akıl alır gibi değil.sizin psikojiniz hiç mi umrunda değil bu adamın?Ve siz niye izin veriyorsunuz bunlara?

Ne güzel anlatmışsın. Tercüme olmuşsun düşüncelerime Allah razı olsun.. Rabbim inşallah size anne olmayı nasip etsin
Amin canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin inşaallah .. Hayırlı evlatlar nasip etsin.. Olana hayır gözüyle bakıyoruz.. Allah'ın verdiği de vermediği de imtihan.. Seni de Rabb'im bu sınavından başarıyla geçen kullarından eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…