- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Amazing family
-
işin çok zor.Valla sonuç yok henüz alıştırdığım şeyleri anladım ki birden kesemicem kabullenemiyor çünkü bende yavaş yavaş alıcam elinden
Valla sonuç yok henüz alıştırdığım şeyleri anladım ki birden kesemicem kabullenemiyor çünkü bende yavaş yavaş alıcam elinden
İnan'ın anlam veremiyorum. Bazen o kadar düşünceli o kadar anlayışlı biri oluyor ki tamam düzeldi diyorum bazen de birden düşüncesiz kaba nankör vicdansız biri oluveriyor. Kendim de aradım suçu ama tek suçum poh pohlamak bunu gördüm .işin çok zor.
nankör kelimesi hafif kalıyor eşine.
vicdansızın teki bence.
düşük yapan eşine böylesi davranan bir adama! diyebileceğim en hafif kelime.
sanmıyorum yavaş ta olsa hızlı da olsa pek geriye dönebileceğinizi.
Bacım herşeyi sen kendin yapmışsın. Başkasında suç arama. Böyle bir hayatı kendine nasıl reva görüyorsun? Sen kendine saygı duy ki karşındaki de duysun.Ben çorabını fln kendim hadi giydireyim diye düşünmedim ki.. Ailemde de böyle görmedim babam herşeyimi kendi yapardı. Ama eşim istediği için hadi giydir dedi giydirdim ayakkabılarımı temizle dedi garip geldi kendi de yapabilir dedim baktım ısrarla benim yapmamı söylüyor yapayım elimemi yapışır dedim ama beyefendi şimdi bunu bunu yaptım nankörsün deyince yapmasaydın diyor pişkin pişkin .. O da ona göre davranırmış bana! Allahım aklımı koru
Yani paso kölelige devam...... Ne diyelim.... Olmadi kv kp coraplarini giydir, hatta sabahlari hepsini siraya diz, dislerini fircala yüzlerini yika. Olmadi donlarina varana kadar sen giydir.
Yazmicam yazmicam dedim ama duramadim. Vay efendim yavas yavas azaltacaksin, bebegi yavas yavas sütten keser gibi.... tey allahim....
Bebek gibi alıştırınca çözüm maalesef Bebek gibi azaltmaktan başka yoldan geçmiyor belki komik ama böyle maalesef. Ya boşanıcam ya da böyle alıştırdıklarımı yavaş yavaş onun yapmasını sağlıcamYani paso kölelige devam...... Ne diyelim.... Olmadi kv kp coraplarini giydir, hatta sabahlari hepsini siraya diz, dislerini fircala yüzlerini yika. Olmadi donlarina varana kadar sen giydir.
Yazmicam yazmicam dedim ama duramadim. Vay efendim yavas yavas azaltacaksin, bebegi yavas yavas sütten keser gibi.... tey allahim....
Ya eşim sürekli anlayışsız değil.. Yeri geldi birlikte yemek yaptık, saçımıda taradı,evi de süpürdü ama bazen en anlayışlı olması gereken durumda anlayış sıfır oluyor neden bilmiyorum sürekli böyle olsa zaten çekemezdim
Bebek gibi alıştırınca çözüm maalesef Bebek gibi azaltmaktan başka yoldan geçmiyor belki komik ama böyle maalesef. Ya boşanıcam ya da böyle alıştırdıklarımı yavaş yavaş onun yapmasını sağlıcam
Yani paso kölelige devam...... Ne diyelim.... Olmadi kv kp coraplarini giydir, hatta sabahlari hepsini siraya diz, dislerini fircala yüzlerini yika. Olmadi donlarina varana kadar sen giydir.
hangi konularda düşünceli ve anlayışlı peki?İnan'ın anlam veremiyorum. Bazen o kadar düşünceli o kadar anlayışlı biri oluyor ki tamam düzeldi diyorum bazen de birden düşüncesiz kaba nankör vicdansız biri oluveriyor. Kendim de aradım suçu ama tek suçum poh pohlamak bunu gördüm .
Bebek olayını söyleyince benim için senin sağlığın önemli diyor yatakta öyle hasta bir şekilde yattığını görünce çok üzüldüm yaşamayacak bir Bebekten sen daha önemlisin diyor. Herkes kendince haklı zatenhangi konularda düşünceli ve anlayışlı peki?
en düşünceli olması gereken zamanda olamamış da merak ettim cidden??
Ben çorabını fln kendim hadi giydireyim diye düşünmedim ki.. Ailemde de böyle görmedim babam herşeyimi kendi yapardı. Ama eşim istediği için hadi giydir dedi giydirdim ayakkabılarımı temizle dedi garip geldi kendi de yapabilir dedim baktım ısrarla benim yapmamı söylüyor yapayım elimemi yapışır dedim ama beyefendi şimdi bunu bunu yaptım nankörsün deyince yapmasaydın diyor pişkin pişkin .. O da ona göre davranırmış bana! Allahım aklımı koru
genelde nasıl onu sormuştum.Bebek olayını söyleyince benim için senin sağlığın önemli diyor yatakta öyle hasta bir şekilde yattığını görünce çok üzüldüm yaşamayacak bir Bebekten sen daha önemlisin diyor. Herkes kendince haklı zaten
genelde nasıl onu sormuştum.
hangi konularda düşüncelidir?
aslında çok düşüncelidir diyorsun ya.
bebek olayı konusunda ise kıvırmış işte ne yapacaktı.
Mesela gece acıkırım gider aperatif hazırlar, oğlumuzla ilgilenir gece kalkar sütünü ısıtır bazen, çok yorgun olsada bizi gezdirir, istediğim şeyleri alır, özel günleri çoğunlukta atlamaz.genelde nasıl onu sormuştum.
hangi konularda düşüncelidir?
aslında çok düşüncelidir diyorsun ya.
bebek olayı konusunda ise kıvırmış işte ne yapacaktı.
Bunlar da oldu evet dediğim gibi çok değişken biriEvet tatile bile cümbür cemaat gidiyolar bir hafta bile başbaşa kalmak istemeyecek kadar düşünceli kocişi
Keza pırlanta kaplı kayınvalideciğide hızlı hızlı yap işleri ohoo diyecek kadar oğluşundan gaz almış durumda
Durumlarıda son derece iyiyken aynı eve mahkum edicek kadar düşünceli
Aynı ev konusuna gelince ailesine diyemiyor İşte fazla kırılganlar hakları çok ödeyemem diyor bende kıyamıyorum annesi babası sonuçtaEvet tatile bile cümbür cemaat gidiyolar bir hafta bile başbaşa kalmak istemeyecek kadar düşünceli kocişi
Keza pırlanta kaplı kayınvalideciğide hızlı hızlı yap işleri ohoo diyecek kadar oğluşundan gaz almış durumda
Durumlarıda son derece iyiyken aynı eve mahkum edicek kadar düşünceli
Aynı ev konusuna gelince ailesine diyemiyor İşte fazla kırılganlar hakları çok ödeyemem diyor bende kıyamıyorum annesi babası sonuçta
Ay güldüm valla üzülecek duruma!Yapmadığını nerden biliyoruz ki ?
Kv bütün geziyo yoruluyo kadın çorapta ister fırçada o evde en kıymetli o tarihi eser bi tablo mübarek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?