Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Mesaj attı geliyormuş yorumları okur ama cevap veremeyebilirim kızlar teşekkür ediyorum yazan herkese...

hamile olmasanda çekmek zorunda değilsinki bunu. kafasına göre size kalmaya gelmiş. farklı bi şehirde falan olsa iş için oraya gelseneyse.sende boşuna kasma kendini, canın uyumak istiyosa yat uyu. oda naparsa yapsın.niye uyyamıcaksın onun için rutinini bozma

Bu kadar rahat davranması ayıp bence..hepimiz insanız sonuçta ..adam gibi gelip bunaldım sizde bir iki gün kalmak istiyorum dese hadi neyse ..bence rahatsız olduğunuzu hissettirin bir gün sonra falan ..yoksa sık sık emrivaki yapabilir gibi geldi bana

Eşinizin samimiyetine güvenmiştir. Çok müdahil olmuyorsa hayatınıza biraz dişinizi sıkın

Çıkmak istemiyorsanız çıkmayın kendinizi yormayin günlük nasılsaniz öyle devam edin

Kafami dinleyecegim dediginde 'aslinda kafan olmasa daha guzelsin be canim' deseydiniz keske.

Cok yakisiksiz buldum bu tavri, kusura bakmayin. Nezaket nerede kaldi? Sanirim kafasiyla birlikte onu da dinlenmeye yatirmis.

Ne münasebet ya kendi annesi babası yok mu bu kızın kalacak? Keşke siz hemen o anda, kusura bakma biz çok müsait değiliz deseydin bu ne yüzsüzlük ya size danışmadan gidip eşya falan alıyor rahatlığa gel

Özel durumunuz var uyumak hakkınız.düzeninizi hiç bozmayın
Ve stres yapıp bebişi üzmeyin

esinle nasıl araları kardes gibilermi.ona görede degisir ama gercekten usul bilmez biriymiş

hayırdır neden felan deseydi azcık bızulsaydı anlardı en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…