Eşimin kuzeni bize kafa dinlemeye geldi

Kalmasinda sıkıntı yok cok sorun etmem ama fazla rahatmis. Insan nezaket geregi sorar musait misin kalabilir miyim diye.

Eski eşi çocuğunun doğum gününe gelmek istemiş o da istememiş gelme diye onla tartışmışlar.
Bu mu yani :) amaann bende bissey sandim
Kaldi ki dunya kadar derdi olsun
Izinsiz yerlesemez evine bir gun dahi...gunluk hayatindan ödün verme bosver...yemekleei de o yapsın

Yok ben evime gelen birisine onu yapar mısın bunu yapar mısın diyemem. kendimi de kullandırmam dışarı çıkmak istedi çıkmıcam..

sen keyfine bak bence..uykun gelince yat uyu..

Bende gecen ay kuzenime gittim 3 gun degisiklik olsun kafa dinlim onlarin o taraflarda diye 10.gunde artik yeter birakin gidicem diye zorla geri dondum.saolsun kuzenim esi arkamdan nasil agliyor ne olur acelen ne gitme diye.
Ne olur ki 1 hafta kalsa sabah bulantim fena kahvaltiyi sen hazirlasan desen ne olur.
Yakin gormus samimi bulmus gelmis belki sende samimi olabilirsin.baktin olmuyor 1 hafta sonra esine soylersin.

Çatlarsınız iki gün bir insanı idare etseniz.

Hamileyim nefes alamam, hamileyim yürüyemem, hamileyim fotosentez yapamıyorum :)
Ne alakası var sizin hamileliğiniz rahat geçiyor olabilir ben hastanelik bile oldum bulantılar yüzünden serum yedim ... ve gerçekten çok halsizim...böyle olmasam sorun etmem zaten. abartmadığı sürece.

Evet kalmak için sormaliydi,bencillik densizlik etmiş...Öte yandan sadece 2-3 günlük ise çok sorun etmezdim ben.
Siz hiç rutininizi bozmayin,hamilesiniz sonuçta.Biraz mesafeli olun,miç miç samimi olmayin.Her kafasina estiginde gelip kalacak samimiyeti bulamasin.İstediginiz zaman yatin kalkın,yemek işini birlikte halledebilirsiniz.

Kahvaltıyı ben erken saatte hazırlıyorum 7 gibi o da çocuğu için kalktı zaten çocuğu olmasa 7 de kalkıp kahvaltı mı hazırlayacak 1 e doğru uyandı... hamile olmasam dediğim gibi sorun değil sabahları özellikle çok kötü oluyorum gün içinde de bulantım oluyor ara ara zaten bulantı yüzünden hastanelik oldum serum yedim birkaç kez. ben mesela uyumak istiyorum şuan ama birazdan gelir ve ben o gelince uyuyamam.

Bu kadarcık şeyden de nem kapılmaz yahu
Hamile olmasam sorun değil yada hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde bulantıdan bulantının verdiği halsizlikten uykudan arınmış olduğum zaman da da gelse sorun değil ama kendimi iyi hissetmiyorum evimde yatılı misafir ağırlamak için.

Hamile olmasam sorun değil gerçekten.. daha doğrusu hamileliğin başlangıcında olmasam sorun değildi ... gerçekten bazen kafamı kaldıracak halim olmuyor. şimdi uyumak istiyorum birazdan gelir uyuyamıyorum. yanlış anlaşıldım herhalde yine forumda bazıları yazmış ne var idare ediversen diye.. teşekkür ederim yorum için.

Hayır onun kardeşi . Kuzeni eşinden ayrı ailesiyle yaşıyor çocuk onlarda kalacak.
2 yaşındaki küçük bebesini annesinde bırakıp hamile ve hali olmayan size gelmiş peh!!

2 gebelik geçirdim ikisi de rahattı yalan değil ama herkes de bir değil anlıyorum sizi
valla keyfinize bakın yatın uyuyun pek yüz vermeyin

Ya neden kendinizi acikliyorsunuz ki hamileyim midem bulaniyor diye hamile olmasaniz da uykunuz grlebilir , halsiz olursunuz , modunuz dusuktur kimseyi agirlamak istemezsiniz gayet normal seyler bunlar
Ben hayatta boyle birseye musade etmem mesela , cok zor durumdadir kalacak yeri yoktur sorar tamm diyebilirim ama keyfe kwder ben gidip esyalarimi aliyim sizde kalicam diyemez kimse bana
Bence normal hayatiniza devam edin , ekstradan hicbir sey yapmayin birakin kendi yapsin isini

O varken yatıp uyumak da içime sinmez ama gerekirse yatarım..

Hamileliğimi açıklamak zorundayım çünkü idare ediver ne olacak diye yazanlar oluyor hala açıklamasam daha çok olurdu ...bende bir şey demek istemedim kalıcam deyince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…