Eşinden ayrı. Ama benim uykum çok geliyor hamilelikten dolayı, o olunca uyuyamıcam..Yahu kalsın bi kaç gün nolacak belki eşiyle tartıştı. Çok abartırsa bakarsınız çaresine. Sizede eziyetlik bir durumu yok diye görünüyor.
Evet en azından sorsaydı gece sordu bu gece burada kalayım mı diye kal dedik ama eşyalarını almaya giderken hiçbir şey sormak yok , halsizlik olmasa bende neyse bir şey demicem de uykum geliyor çok hamilelikten dolayı o olunca uyuyamam.maşallah ne yüzsüzmüş..çok canı sıkılmıştır kalmak ister sorar anlarımda bu ne böyle emri vaki...
Evet söyledim bir şey demedi xx burada kalacakmış birkaç gün kafasını dinleyecekmiş dedim tamam dedi sadece.Eşinin durumdan haberi var mı
bu eşinizin halasının kızı mıEşinden ayrı. Ama benim uykum çok geliyor hamilelikten dolayı, o olunca uyuyamıcam..
Ama evimde misafir varken onu yalnız bırakır gibi uyumak ne bileyim hoş gelmiyor bana...bikaç gün için sorun etmezdim,
ama onun için de düzenimi bozmazdım, uykunuz gelince yatın uyuyun, ona özel yemek hazırlamayın,
madem evinizde davetsiz kalacak kadar yakın hissediyor kendini, siz de öyle davranın.
ilgilenmeyın sızde canım kusura bakma hıc ıyı degılım dıyın keyfınıze bakın yüz bulamazsa gıderEvet söyledim bir şey demedi xx burada kalacakmış birkaç gün kafasını dinleyecekmiş dedim tamam dedi sadece.
bikaç gün için sorun etmezdim,
ama onun için de düzenimi bozmazdım, uykunuz gelince yatın uyuyun, ona özel yemek hazırlamayın,
madem evinizde davetsiz kalacak kadar yakın hissediyor kendini, siz de öyle davranın.
Eski eşi çocuğunun doğum gününe gelmek istemiş o da istememiş gelme diye onla tartışmışlar.Bir tık yüzsuzmuş sanki...
Derdi ne acaba?
Tamam der normal sen haberin var mı kime sordu müsaitmiyim istiyormuyum demediysenEvet söyledim bir şey demedi xx burada kalacakmış birkaç gün kafasını dinleyecekmiş dedim tamam dedi sadece.
ayrıyetten bıde iş bekleyın mısafır degıl sonucta eşyalarını toplayıp gelıyorsa şunu yaparmısın hal,m yok bunu yaparmısın vs dıyın işi görunce kaçar çekınmeyın sakın yoksa kullanır sızı bır guzel keyfıne bakar yorulan sinir hastası olan sız olursunuzAma evimde misafir varken onu yalnız bırakır gibi uyumak ne bileyim hoş gelmiyor bana...
Ama evimde misafir varken onu yalnız bırakır gibi uyumak ne bileyim hoş gelmiyor bana...
Haberi olmadığını bildiğim için eşimden hesap sormadımTamam der normal sen haberin var mı kime sordu müsaitmiyim istiyormuyum demediysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?