-
- Konu Sahibi blackberryli
bu inaılmaz hayvan sevgisi sizin olsun şimdi bu arkadaş yoruluyor bu köpeğe bakmak istemiyor hak değil mi buherkes sizinle aynı düşünmek zorunda deil evet haklısınız ama dediğiniz cümleye dikkat edin insana değer verilmezken hayvana değer veriliyo insana vermeyen gene insan zaten hayvanlar bizden ilgi sevgi yemek ve barınak dışında ne kötülüğü var
kardeş kimse senin gibi hayvan sevmek zorunda değil alerjisi olabilir rahatsız olabilir korkabilir aşırı titiz olabilir ne yani bu sanki sigara içip banane kardeşim içerim der gibi senin köpeğini herkes sevmek zorunda değil.Tam tersine herkes bu konuda benim gibi düşünmek zorunda. En azindan göğsünde az buçuk vicdani olan herkes. Unutmayin onlar Allahin dilsiz kullari ve biz yaptigimiz binalarimizla, yollarimizla onlarin doğal yasam alanlarini yok ettik. Yolda görünce tekmeledik, zehirledik, arabalarla üstünden geçtik. Asil hayvanlar gibi zararsiz kullari sevmeyi beceremeyen insani hic sevemez.
bu inaılmaz hayvan sevgisi sizin olsun şimdi bu arkadaş yoruluyor bu köpeğe bakmak istemiyor hak değil mi bu
önceden biliyomuş hayvan olduğunu bilmiyo muydu böyle olcağını adam sokağa mı atsın hayvanıEşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı
bırak bir denen bakalım o hayvan hayvan ne bekliyorsun ondan...kalkıp su getirmesinimiŞu cevabınızı gördükten sonra inanın hiçbirşey yazmam size. Çünkü ne yazsam anlamayacaksiniz.Hayvanları tanımıyorsunuz belkide sevgisizliginizin nedeni budur..
Aç bırak bakalım ne yapıyor sana"gibi saçma bir argümanla fikrinizi savunmayın komik oluyor.)
Sevmiyorsa asla ama asla evine sokmayaçaktı ilk baştan. Eşi ile konuşup bunu ayarlayabilirdi..kardeş kimse senin gibi hayvan sevmek zorunda değil alerjisi olabilir rahatsız olabilir korkabilir aşırı titiz olabilir ne yani bu sanki sigara içip banane kardeşim içerim der gibi senin köpeğini herkes sevmek zorunda değil.
bahçede olacek denilmiş kadın bütün gün temzilik yapıp birde yemek yapacağını bilseydi tabiki kabul etmexzdi hem bu annemi yaönceden biliyomuş hayvan olduğunu bilmiyo muydu böyle olcağını adam sokağa mı atsın hayvanı
demiş zaten eşi alıyormuş eve bu köpek ya annemi bilecekti demek bende evlilikten önce film izlemeyi severdim ama ev işi var bendemi karşı çıkayım şşimdi insan kendini törpüler yazık günah ya valla sinir olmada git bütün fasulyeyi vermişSevmiyorsa asla ama asla evine sokmayaçaktı ilk baştan. Eşi ile konuşup bunu ayarlayabilirdi..
Eşya değil ki bu önce eve al sonra istemiyorum deyip kendini haklı çıkarmaya çalış..o hayvan evet bizim gibi bir bilince sahip değil ama onunda hisleri var.bunu anlamak çok mu zor??
Bu söylediğiniz size gerçekten komik mi geldi?Laf soktunuz ve köşeye sıkıştım yani öylemi?)))bırak bir denen bakalım o hayvan hayvan ne bekliyorsun ondan...kalkıp su getirmesinimi
Hanımefendi hayvanın her sorumluluğu bende olacaktı şayet evin içine alsaydım.. salonun ortasına işiyor havlu kağıtla siliyor onun için hop temizlendi. Kusuyor hayvan poşetle kusmuğu alıyor o halı temiz..böyle bir evde yaşamak ister miydiniz? Kılı tüyü hiç söylemiyorum bile.. Aç bıraksın demiyorum, köpekle kendimi kıyaslamıyorum ben emek verip onun için yemek yapıyorum köpek için yemek pişiremem.. Benim bildiğim köpeğe yemek artığı verilir yemeğin kendisi değil
bu ülkede bebeklerede tecavüz ediyorlar küçük kızları kaçırıyorlar onlarada birşey söyleseneHAYvanları mı bizim insanımız göklere çıkarıyo hayvana tecavüz yuvalarını yakıp yıkma sokaktaki yuvasına bile tahammülü olmayan insanlarla dolu boşverin öyle bi devirde yaşıyoruz ki ne insan ne hayvan sevgisi var insanlarımızda
Gidin işinize ya..yazdığınız hiçbirşey de mantık yok..konu sahibinin avukatlığını yapacaksınız madem gidin iki kitap okuyun da cehaletiniz geçsin..bıktım sizin gibi hem cahil hemde ukala tiplerden.!demiş zaten eşi alıyormuş eve bu köpek ya annemi bilecekti demek bende evlilikten önce film izlemeyi severdim ama ev işi var bendemi karşı çıkayım şşimdi insan kendini törpüler yazık günah ya valla sinir olmada git bütün fasulyeyi vermiş
türkiyede kaç aile somon yiyor yani kaç çocuk dediklerişnizi yiyor cidden abartıBu sizin görüşünüz, benim hayvanlarıma mamaları haricinde yemek pişer
Yoğurtları, yumurtaları, buharda pişmiş balıkları olur haftada bir gün
Blenderdan geçirilmiş fıstık ve somon balığı ile ödül topları yapılır
Tüm bunlardan şikayetçi iseniz evlenmeseydiniz, ağzı dili olmayan bir canlıya saldırmaya mı yetti gücünüz, eşinize saldırın o zaman, hayvandan ne istiyorsunuz, eşiniz pisse hayvanın günahı ne. Hayvanlarıma artık vermem ben, onlar evimin birer bireyi , artık kimsenin hak ettiği bir şey değil. Sokak hayvanlarına bile mama alıyoruz ve ya evde yediğimiz yemekten veriyoruz, nefret ediyorum bu zihniyeti taşıyan kalbi kararmış insanlardan.
bizim mahllede var sana göndereyim 3-5 al yazıktırGidin işinize ya..yazdığınız hiçbirşey de mantık yok..konu sahibinin avukatlığını yapacaksınız madem gidin iki kitap okuyun da cehaletiniz geçsin..bıktım sizin gibi hem cahil hemde ukala tiplerden.!
Banlanacagim ama kesinlikle değer..
Tabii ki kiminin alerjisi olabilir, kimi korkabilir. Ben herkes evine bir hayvan alip beslesin demiyorum. Yeterli düşmanlık yapilmasin. Siz ne niyetle yazdiniz bilmiyorum ama insanin değerinin olmadigi bir yerde hayvana değer verilmesi saçma demek gerçekten çok yersiz ve düşmanca. Ben de kanatli hayvanlardan korkuyorum ama kimseye evinde muhabbet kuşu var diye boyle bir cümle kurmuyorum mesela. Emin olun hayvanseverler sizin bahsettiginiz kimsesiz cocuklara, duskunlere, yardima ihtiyaci olanlara herkesten fazla yardim edip destek oluyor. Neden biliyor musunuz, onlarin kalpler yolda gordukleri islak kedi yavrusuna bile canini disine takarak yardim edecek kadar buyuk. Dolayisiyla insanlari sevecek kadar buyuk. Bakin arastirmalara katiller, tecavuzculer bu eylemlerine ilk olarak hep hayvanlarla basliyorlar. Kaldi ki burada sahiplenilmiş bir yavrudan bahse diyoruz.ve kadin da bile bile evlenmiş.kardeş kimse senin gibi hayvan sevmek zorunda değil alerjisi olabilir rahatsız olabilir korkabilir aşırı titiz olabilir ne yani bu sanki sigara içip banane kardeşim içerim der gibi senin köpeğini herkes sevmek zorunda değil.
türkiyede kaç aile somon yiyor yani kaç çocuk dediklerişnizi yiyor cidden abartı
Köpeklerin bahsediyorsan yolla seve seve alırım. Ama keşke biraz sevgi dolu bir kalbin olsaydı da kendin ilgilenebilseydin..bizim mahllede var sana göndereyim 3-5 al yazıktır