- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 38
-
- Konu Sahibi blackberryli
Hmm peki eşiniz ne kadar vakit geçiriyor köpekle? Birebir ne kadar ilgileniyor, ne kadar oynuyor, ne kadar seviyor? Kocaman bahçesi olması gezmek istemeyeceği anlamına gelmiyor.
Evin içinde sahibiyle dip dibe yaşarken birden bahçeye atılan köpeğin önüne maddi imkanları sunmak ilgi göstermek mi oluyor?
Sevmiyorsa asla ama asla evine sokmayaçaktı ilk baştan. Eşi ile konuşup bunu ayarlayabilirdi..
Eşya değil ki bu önce eve al sonra istemiyorum deyip kendini haklı çıkarmaya çalış..o hayvan evet bizim gibi bir bilince sahip değil ama onunda hisleri var.bunu anlamak çok mu zor??
konuyu nasıl çarpıtıyo ben onları onaylıyorum die bişey yazdım mı bak beni çileden çıkartma üslubumu bozmamaya çalışıyorumbu ülkede bebeklerede tecavüz ediyorlar küçük kızları kaçırıyorlar onlarada birşey söylesene
nasıl karar verdin kalbimin nasıl olduğuna cidden tuhafsuız bana görede sen kalpsizsin snede biraz oku araştır insanları aşağılamayı böylemi yapıyorsun senKöpeklerin bahsediyorsan yolla seve seve alırım. Ama keşke biraz sevgi dolu bir kalbin olsaydı da kendin ilgilenebilseydin..
ama fikrim sabit..kitap oku ufkun açılsın.
Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
yani ülkemizde onlar olurken köpekleri düşünmek çok zor dedim...önceliğim insan hanımefendikonuyu nasıl çarpıtıyo ben onları onaylıyorum die bişey yazdım mı bak beni çileden çıkartma üslubumu bozmamaya çalışıyorum
Evde değilse neden tuylerinden şikayet ediyorsunuz?Evin girişinde demişsiniz?Hanımefendi eve almadım zaten eşimin bekarken yaşadığı evde içerdeydi şimdi bahçede zaten kabul etmedim. Ama köpeğede yemek pişiremem yani ben de insanım robot değilim yoruluyorum
bu ülkede bebeklerede tecavüz ediyorlar küçük kızları kaçırıyorlar onlarada birşey söylesene
Evde ne kadar eğitim verilirse verilsin hayvan beslemenin steril olduğunu düşünmüyorum. Titiz bi insansanız durum sizin için çekilmez bi hal almıştır benim için kabul edilmez bir durum, ben de evde kedi köpek besleyen biriyle evlenmem. Bunu keşke başında konuşsaydınız. Bu arada hayvanlara kendileri gibi yaklaşmayan herkese kükreyen hayvanseverler de düşünce özgürlüğü diye bar bar bağırır bi yandan. Bu da benim düşünce özgürlüğüm, hayvanlara hiçbi zararım yok eziyet etmem ama hayvan da sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim. Sanki herkes sevmek zorunda bu ne tepki anlamıyorum.
Hayvanları sevmeyip saçma sapan bir şekilde kötüleyen benmiyim?nasıl karar verdin kalbimin nasıl olduğuna cidden tuhafsuız bana görede sen kalpsizsin snede biraz oku araştır insanları aşağılamayı böylemi yapıyorsun sen
Zehirlemek istiyorsanız Konunun ekran görüntüsünü alıp hayvan severler dernekleri ile paylaşıp hakkınız da hukuki soruşturma açılması için orman ve su işlerine de ihbar edicem
orası öle tabi ama hayvanda dostumuz bizimyani ülkemizde onlar olurken köpekleri düşünmek çok zor dedim...önceliğim insan hanımefendi
Kesinlikle katılıyorum.Zehirlemek istiyorsanız Konunun ekran görüntüsünü alıp hayvan severler dernekleri ile paylaşıp hakkınız da hukuki soruşturma açılması için orman ve su işlerine de ihbar edicem
Bıkkınlığımdan, yorgunluğumdan zehirlemek istiyorum dedim zira hiç bir canlının kılına zarar veremem.. Hayvan sahibi olurken ben hayatında yoktum, müşterek bir karar değilken neden bu kadar özveride bulunmam isteniyor bunu da anlayamıyorum.
Bıktıysan bosan o zaman cocugun olunca ondan da bıkar zehirlemeye kalkarsın dert böyle anlatılmaz kelimelerinizi düzgünce seçerek yazarsınız alenen hayvanın canına kast etmissiniz bu bir suçturBakın tekrar söylüyorum bıkkınlığımı içinde bulunduğum sinir bozucu durumu anlatmak için yazdım. Nereye şikayet ederseniz edin yahu ben derdimi anlatmaya çalışıyorum siz ne diyorsunuz.
bu arada bende evimde hayvan barındırmıyorum çünkü korkuyorum,kuşlardan bile :)
ancak yaşam hakkına gelince bir insandan daha az değerli değiller benim için ve benim nasıl yaşama ve barınma hakkım varsa onların da var.
bu dünya sadece insanlara ait değil.