- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.135
-
- Konu Sahibi blackberryli
Hanımefendi hayvanın her sorumluluğu bende olacaktı şayet evin içine alsaydım.. salonun ortasına işiyor havlu kağıtla siliyor onun için hop temizlendi. Kusuyor hayvan poşetle kusmuğu alıyor o halı temiz..böyle bir evde yaşamak ister miydiniz? Kılı tüyü hiç söylemiyorum bile.. Aç bıraksın demiyorum, köpekle kendimi kıyaslamıyorum ben emek verip onun için yemek yapıyorum köpek için yemek pişiremem.. Benim bildiğim köpeğe yemek artığı verilir yemeğin kendisi değil
Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi
Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi
Evet.Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi
Evet.
Ben olsam bosanirdim ama yine köpeğimi bahçeye atmaz iki fasulyenin lafını eden biriyle oturmazdim.
bence artık bizimle dalga geçiyorsunuz klavye başında kıs kıs gülüyorsunuz... öyle olmalı yani... hala bunu gıcıklığına soruyor olmanızdan başka seçenek gelmiyor da aklıma çünkü...Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi
böyle insanları diri diri yakasım geliyor..hayvana acımayan merhamet etmeyeni hitler gibi sabun odalarına atıp sabun yapasım geliyor.o pis dediği hayvana sabun diye bile sürülmez böyle yaratıklar..
yazıklar olsun be
kesinlikle. böyle sürtüşmeye devam ederseniz boşaması da yakındır.Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi
Bir kedi bakan biri olarak size tavsiyem
1. Ayakkabılarınızı kapalı bir ayakkabılıkla muhafaza edebilirsiniz
2.kıl tüy için yapışkanlı bantlar bar rulo şeklinde onlardan temin edip eşiniz köpeğinin yanından geldikten sonra üstüne gezdirirseniz sorun ortadan kalkar kıl tüy sorunu
3. Köpeğin içine girebileceği bir kurudan ev yaparsanız içinde uyur ve kalkar fazla kapı önündeki tüylenmeyi ortadan kaldırmış olursunuz
4. Yemek konusunda haklısınız ama et ve benzeri ürünlerde iç parazit yaptığını belirtirseniz eşinize yemek değil sadece mama konusunda anlaşmaya varabilirsiniz ve buna rağmen anlaşmaya yanaşmazsa eşiniz kesinlikle artan yemekleri vermeniz konusunda konuşun çözülmeyecek sorunlar değil bunlar
5.ne kadar temizde olsa hayvanlarımız parazit ürettiği dönemler mutlaka oluyor el yıkama konusunda uyarın yada köpeğin yanına giderken giyip çıkartacağı bir takın kıyafeti olsun sorunlar kökünden çözülür
6.koku için oda bambuları var onlardan koyarsanız koku olmaz
Çok önemli birşey daha söyleyeceğim size içinde hayvan sevgisi olan insanlardan korkmayın eşiniz gerçekten iyi niyetli ve merhametli bir insandır bunuda unutmayın kırıcı olmadan hepsi çözülür sadece sabır gerekiyor bu işi yapabilmek
bence artık bizimle dalga geçiyorsunuz klavye başında kıs kıs gülüyorsunuz... öyle olmalı yani... hala bunu gıcıklığına soruyor olmanızdan başka seçenek gelmiyor da aklıma çünkü...
sonradan yaptığınız yorumları okuyunca anladım ki hayvan ilgisizlikten sevgisizlikten size tepki gösteriyor
lütfen sahiplendirin lütfen
eziyet ediyorsunuz
golden tamamen sevgi hayvanı
oldur seni bu kadar acı cektiremezsiniz hayvana
eminim gezmeye falan gitmiyor dur enerji atmak için ya da temiz hava için