- 12 Eylül 2012
- 270
- 125
- 38
-
- Konu Sahibi blackberryli
sende onu çok seviyosun ama bi kap vermemk için kocanla kavga ediyosun bırak kalsın oda canlı sen ben sahip çıkmazsak nolcak bu güzelim varlıklara
Eşinizin köpeği olduğunu bilerek evlendiyseniz o köpeğe katlanmak zorundasınız. Siz rahatsız oluyor olabilirsiniz ama eşiniz için o köpek son derece değerli.Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
canım kendinize zaten mecbur yapıyosun ben evde iki hafta yavru pıtbull besledim asla mama vermedm ne yediysek bizde onu verdim sen her gün aynı şeyi yer misin ?Ben aç kalsın demiyorum, 20 kg mama aldık ama yemek vermek istiyor adam.. yemek yapmak zaten zul geliyor bir de köpek için işten gelip yemek yapmak zoruma gidiyor
Köpek sürekli yıkanmaz.Konu sahibesi yanlış kelimeler kullanmış, ama anlatmaya çalıştığı hayvan sevgisizliği yada öldürmeye meyillilik değil bunu anlayabiliyorum. Ama birazdan taşlanacaksınız malesef..
Köpeğin tüylerini kestirin ve sürekli yıkayın derim
Bilmiyordum öğrenmiş oldum teşekkür ederiiimmKöpek sürekli yıkanmaz.
Köpeğin derisindeki yağ dokusu insanla aynı değildir ve sürekli, çok sık yıkamak bu yağ dokusuna zarar vereceği için koku, kepek, deri problemleri gibi sorunlara yol açar.
Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Canim siz galiba köpegi egitmemişsiniz.
Benimde 10 sene boyunca köpegim vardi.
1. Hayvan kuru fasulye yemez!!!!!!!!!!!!!!
2. Kili filan dökülüyorsa ya vitamini eksikdir yada hayvani taramiyorsunuzdur. ( ben köpegimi günde 2 kere fircayla tarardim. Evde minimum kil olurdu)
3. Nasil ev ciş kokuyor? Hayvana tuvalet etigimi gerek.
4. Ben şahsen köpege üzüldüm.