Ben konu sahibinin bıkkınlığını anlayabiliyorum. Zehirleyesim geliyor kısmını da bu bıkkınlığa vermek istiyorum inanmak istemedim. Ben de hayvan sahibiyim hayvanları çok severim, bu kediyle köpekle sınırlı da değildir, timsahları, yılanları da severim.
Hayvan sahiplerinde, hayvanseverlerin bir kısmında etrafa karşı bir vurdumduymazlık var. Doğruya doğru bunu kabul edelim, herkes onların sevdiği gibi sevmek, rahatsız olmamak zorundaymışcasına. Ya arkadaşlar herkes hayvan sevmek zorunda değil, her hayvan sevmeyen de cani değil. Nefret değildir bu yani sevmemektir.
Herkes ortak yaşamın kurallarına uymak zorunda. Köpeğini bilerek evlendin demek şuna benziyor, annesini babasını biliyordun, adam anneci, e bilerek evlendin annesiz biriyle evlenseydin. Yahu bu böyle olmaz ki herkes aynı evin içine girince kendini törpülemek zorunda. Ben konu sahibine de uslubu dışında hak veriyorum. Ki bahçeleri de varmış, bahçeli eve köpek alıp içeri sokmayan ilk aile de değiller.
tüyler için bu yapışkan bantlardan öneriyorum size de konu sahibi. Bir nebze üstünüz başınız konusunda daha rahat olursunuz.