Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Hmm peki eşiniz ne kadar vakit geçiriyor köpekle? Birebir ne kadar ilgileniyor, ne kadar oynuyor, ne kadar seviyor? Kocaman bahçesi olması gezmek istemeyeceği anlamına gelmiyor.

Evin içinde sahibiyle dip dibe yaşarken birden bahçeye atılan köpeğin önüne maddi imkanları sunmak ilgi göstermek mi oluyor?
Sevmiyorsa asla ama asla evine sokmayaçaktı ilk baştan. Eşi ile konuşup bunu ayarlayabilirdi..
Eşya değil ki bu önce eve al sonra istemiyorum deyip kendini haklı çıkarmaya çalış..o hayvan evet bizim gibi bir bilince sahip değil ama onunda hisleri var.bunu anlamak çok mu zor??

Hanımefendi eve almadım zaten eşimin bekarken yaşadığı evde içerdeydi şimdi bahçede zaten kabul etmedim. Ama köpeğede yemek pişiremem yani ben de insanım robot değilim yoruluyorum

Ben sizden korktum açıkçası zehirlemek istiyorum yazmışsınız. Ben hayvanlari sevmeyen , zarar vermeyi aklının ucundan dahi geçiren insandan herseyi beklerim .
Benimde muhabbet kuşlarım var iki tane her yer tüy, pislik oluyor ama onlar benim çocuklarım gibi oldular eşinizi bu konuda anlıyorum.

Köpeklerin bahsediyorsan yolla seve seve alırım. Ama keşke biraz sevgi dolu bir kalbin olsaydı da kendin ilgilenebilseydin..
ama fikrim sabit..kitap oku ufkun açılsın.
nasıl karar verdin kalbimin nasıl olduğuna cidden tuhafsuız bana görede sen kalpsizsin snede biraz oku araştır insanları aşağılamayı böylemi yapıyorsun sen

Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)

Evde ne kadar eğitim verilirse verilsin hayvan beslemenin steril olduğunu düşünmüyorum. Titiz bi insansanız durum sizin için çekilmez bi hal almıştır benim için kabul edilmez bir durum, ben de evde kedi köpek besleyen biriyle evlenmem. Bunu keşke başında konuşsaydınız. Bu arada hayvanlara kendileri gibi yaklaşmayan herkese kükreyen hayvanseverler de düşünce özgürlüğü diye bar bar bağırır bi yandan. Bu da benim düşünce özgürlüğüm, hayvanlara hiçbi zararım yok eziyet etmem ama hayvan da sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim. Sanki herkes sevmek zorunda bu ne tepki anlamıyorum.

hayvanseverlere gidin birazcık da çocukları sevin ihtiyacı olan insanlara yardım edin diyen insanlara da ayrı bir sinir oluyorum yeri gelmişken yazayım.

bir üye daha vardı böyle gereksiz bir çıkış yapan.

ne biliyorsunuz onlara da sevgi ve maddi şeyler vermediğimizi?

sizin mantığınız ve kalbiniz sadece insan sevgisini kapsayabilir o sizin sorununuz!

Kesinlikle hayvan besleyenler evleneceği kişiyi buna uygun secmeli. Kediyi sevdikten sonra 'elini yıkadin mi?' diyen insanlara ifrit oluyorum,tabii ki yikamadim
Her kedi sevdikten sonra ellerimi yikasam ellerim aşınır :) hadi misafirin yaninda göstermelik yikiyorum ama her gün aynu evde bu cümleleri duymak....
Eziyet ya
Bir de 'kedi mutfağa giriyor mu?' diye sorarlar,annem de hemen 'yok caniiim,kedinin ne isi var mutfakta?' der. Oysa yemek yapilirken de yenerken de 'belki bana bir parça atarlar' umuduyla mutfakta hazirolda bekler :)))
Konu sahibi , biraz anlayışlı olun lütfen. Siz ayni duygulari hissetmiyor olabilirsiniz ama onu esinizin cocugu gibi dusunseniz?
Hem insanin yaptiklari hayatinin bir asamasinda karsisina cikiyor. Yarin bir gün bekar anne olsaniz hayatinizda alacağiniz adamin cocugunuza 'seviyorum' deyip ondan rahatsiz oldugunu belli edecek seyler yapsaydi...
Hoşunuza gider miydi?

Hanımefendi eve almadım zaten eşimin bekarken yaşadığı evde içerdeydi şimdi bahçede zaten kabul etmedim. Ama köpeğede yemek pişiremem yani ben de insanım robot değilim yoruluyorum
Evde değilse neden tuylerinden şikayet ediyorsunuz?Evin girişinde demişsiniz?
Yemek konusunda haklısınız zaten hayvan o yemekleri yememeli..robot değilim demişsiniz haklısınız..robotlar nefret etmezler.

bu ülkede bebeklerede tecavüz ediyorlar küçük kızları kaçırıyorlar onlarada birşey söylesene

ha işte böyle insanlardan bahsetmiştim.

e canım balım sen ne yapıyorsun o küçük kızlar ve bebekler için?

emin ol zaten hayvana değer verenler insana zaten değer veriyordur.senin klavye başından yaptığın bu komik karşılaştırmalar da yüzeysel kalıyor.

Evde ne kadar eğitim verilirse verilsin hayvan beslemenin steril olduğunu düşünmüyorum. Titiz bi insansanız durum sizin için çekilmez bi hal almıştır benim için kabul edilmez bir durum, ben de evde kedi köpek besleyen biriyle evlenmem. Bunu keşke başında konuşsaydınız. Bu arada hayvanlara kendileri gibi yaklaşmayan herkese kükreyen hayvanseverler de düşünce özgürlüğü diye bar bar bağırır bi yandan. Bu da benim düşünce özgürlüğüm, hayvanlara hiçbi zararım yok eziyet etmem ama hayvan da sevmiyorum, sevmek zorunda da değilim. Sanki herkes sevmek zorunda bu ne tepki anlamıyorum.

Bak işte bir hayvansever olarak bu düşüncenizi alkışlıyorum
Sevmiyorsunuz ve beslemiyorsunuz bunda bir sorun yok, zarar da vermiyorsunuz
Ama burada, sevmeyen, istemeyen, hayvanla yaşayamayan ama bile bile evlenen biri söz konusu, hayvanseverlerin kızdığı bu. Hayvanlar için bu kadar mücadele veriyorum ama küçük kardeşim sevmiyor ve evinde beslemiyor, sonuna kadar saygılıyım ama hem bu işin içine girip, hem de sonradan o hayvanı itelemek çok üzücü bir durum

nasıl karar verdin kalbimin nasıl olduğuna cidden tuhafsuız bana görede sen kalpsizsin snede biraz oku araştır insanları aşağılamayı böylemi yapıyorsun sen
Hayvanları sevmeyip saçma sapan bir şekilde kötüleyen benmiyim?
Konuları çarpıtarak kendini haklı çıkaramazsın..kimseyi asagilamadim ben.sadece bir öneri verdim.çünkü buna ihtiyacın var..ciddi anlamda hemde..

Zehirlemek istiyorsanız Konunun ekran görüntüsünü alıp hayvan severler dernekleri ile paylaşıp hakkınız da hukuki soruşturma açılması için orman ve su işlerine de ihbar edicem

Bakın tekrar söylüyorum bıkkınlığımı içinde bulunduğum sinir bozucu durumu anlatmak için yazdım. Nereye şikayet ederseniz edin yahu ben derdimi anlatmaya çalışıyorum siz ne diyorsunuz.

Zehirlemek istiyorsanız Konunun ekran görüntüsünü alıp hayvan severler dernekleri ile paylaşıp hakkınız da hukuki soruşturma açılması için orman ve su işlerine de ihbar edicem
Kesinlikle katılıyorum.
Konuya aklı selim yorum yapmaya gelmiştim ama beddualarımla ayrılıyorum. Allah sizin gibileri ıslah etsin.

bu arada bende evimde hayvan barındırmıyorum çünkü korkuyorum,kuşlardan bile :)

ancak yaşam hakkına gelince bir insandan daha az değerli değiller benim için ve benim nasıl yaşama ve barınma hakkım varsa onların da var.

bu dünya sadece insanlara ait değil.

Bıkkınlığımdan, yorgunluğumdan zehirlemek istiyorum dedim zira hiç bir canlının kılına zarar veremem.. Hayvan sahibi olurken ben hayatında yoktum, müşterek bir karar değilken neden bu kadar özveride bulunmam isteniyor bunu da anlayamıyorum.

bakın siz hep kendi pencerenizden yaklaşıyorsunuz ve o nedenle hep size göre haklısınız

ama evlenirken eşinizin köpeği varmış ve sizce pismiş

bunu bildiğiniz halde evlenmişsiniz

yaniadamın ilk eşinden huysuz ergen bir çocuğu varmış ve biliyormuşsunuz gibi

nasıl adama bu çocuk bize gelemez gelirse de benim istediğim gibi hareket eder olmazsa atarsın gider diyemezseniz onunla yıllarını geçiren köpeğine de diyemezsiniz

bir de yani adam köpeği sevmesin mi tüy olacak diye

kurufasülye yapmışsınız 1 kg dan ben bir bardaktan yapıyorum 3 kişilik ailemize yetiyor bir öğünde,5 bardak çıkar bir kg dan

köpeğe de yeter size de yeter iki gün

eşinizle tartışmadan güzelce konuşun

gerekirse ona eşiniz özel yemek pişirsin

özel kemik alın pişirsin vs vs

bir de köpek ortaya nedne işiyor köpeğin eğitimi olur salona vs işemez normal şartlarda

bu arada çocuklar da küçükken işer de kusar da bunu da aklınızda bulundurun yarınlar için

Bakın tekrar söylüyorum bıkkınlığımı içinde bulunduğum sinir bozucu durumu anlatmak için yazdım. Nereye şikayet ederseniz edin yahu ben derdimi anlatmaya çalışıyorum siz ne diyorsunuz.
Bıktıysan bosan o zaman cocugun olunca ondan da bıkar zehirlemeye kalkarsın dert böyle anlatılmaz kelimelerinizi düzgünce seçerek yazarsınız alenen hayvanın canına kast etmissiniz bu bir suçtur

bu arada bende evimde hayvan barındırmıyorum çünkü korkuyorum,kuşlardan bile :)

ancak yaşam hakkına gelince bir insandan daha az değerli değiller benim için ve benim nasıl yaşama ve barınma hakkım varsa onların da var.

bu dünya sadece insanlara ait değil.

Sokağa atmadım, böyle bir istediğimde yok siz yazdıklarımdan gerçekten bunları mı analadınız.

X