- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.373
-
- Konu Sahibi blackberryli
haklısın kardeş hele çalışan bir bayansan insan kendine zor bakıyor bide köpek düşünemiyorum
ayrıca hayvanseverler ülkemizde insana değer verilmezken hayvanların bu derece göklere çıkarılmasını saçma buluyorum
haklısın ben dayanamazdım evlenirken şart koysaydınız köpek türü bu tür hayvanlar ev ortamına uygun değil evde köpek beslenmez...
çünkü köpeklerde temizlik anlayışı sıfır
o hayvanada zulüm onun koşmaya ihtiyacı var fizyolojisi dışarıya uygun.
dikkatimi çeken köpeğe verdiği yemek için tartışmanız olmuş .Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Benim de seni zehirleyesim geldi
O köpeğe en ufak bir zarar verirsen ahı tutar inşallah
Eşine de ayrıca acıyorum
Köpeğin kurufasulye yememesi gerektiğini ben eşime anlatamıyorum. 20 kg mama aldık inatla yemek veriyor. Biz ne yiyorsak onu yiyecekmiş. Banyosunu, tüy taramasını ne kadar yaparsak yapalım insan gibi beslediği için tüy dökmeye devam ediyor. Eski evi çiş kokuyordu çünkü canı nereye isterse oraya yapıyordu tuvalet eğitimi olduğu halde.. Goldenlar çok kıskanç oluyorlar veteriner çiş olayını buna bağladı zira bir hastalığı yok.
ee daha ne . bence bi gün gelir sizi hırsızlardan da kurtarır bu hayvan. yazık ki sevmemişsiniz köpeği.Şart koştum zaten eve sokamıyor bahçeli evimiz sadece akşamları kapı içine alıyoruz orda yatıyor.
goldenler çok kıskanç değildir . yanlış . çok uyumlu hatta en uyumlu köpeklerdir ev için .Köpeğin kurufasulye yememesi gerektiğini ben eşime anlatamıyorum. 20 kg mama aldık inatla yemek veriyor. Biz ne yiyorsak onu yiyecekmiş. Banyosunu, tüy taramasını ne kadar yaparsak yapalım insan gibi beslediği için tüy dökmeye devam ediyor. Eski evi çiş kokuyordu çünkü canı nereye isterse oraya yapıyordu tuvalet eğitimi olduğu halde.. Goldenlar çok kıskanç oluyorlar veteriner çiş olayını buna bağladı zira bir hastalığı yok.
Eve almıyorsunuz madem yalnızca yemeği mi sizin canınızı sıkıyor ?Şart koştum zaten eve sokamıyor bahçeli evimiz sadece akşamları kapı içine alıyoruz orda yatıyor.
Son kisma kadar çaresi bulunur haklı olabilirsiniz diye düşündüm ama köpeği zehirleyesim geliyor cümlesini gördükten sonra benimde sizi zehirleyesim geldi sen kimsin ki Allahın verdiği canı almayı AKLINA GETIREBILIRSİN esinide tebrik ederim vicdan sahibi insan baş tacıdır
en sinir olduğum insan tipisiniz gerçekten. ne meraklısınız cins ve tür karşılaştırmaya. sanki sorsam aşevi işletiyor ve günde üç öğün evsiz fakir besliyorsunuz. o canlıları insanlardan bazen daha çok seviyoruz çünkü insanlar vicdan yoksunu olabilirken o yavrular dünyadaki tüm homo sapiens lerden çooooook daha vefalı sevgi dolu. beslediğiniz köpek ısırmaz ama besle yetimi ....... diye bile çok laf vardır ordan pay biçin. Köpekler sahibi kadar temizdir ayrıca. Benim evim bal dök yala durumdadır çünkü ona ilgi gösteriyorum. o çok sevgili bebeklerinizi 4 ay yıkamayın bakalım evinizi de temizlemeyin ne oluyor görelim.haklısın kardeş hele çalışan bir bayansan insan kendine zor bakıyor bide köpek düşünemiyorum
ayrıca hayvanseverler ülkemizde insana değer verilmezken hayvanların bu derece göklere çıkarılmasını saçma buluyorum
haklısın ben dayanamazdım evlenirken şart koysaydınız köpek türü bu tür hayvanlar ev ortamına uygun değil evde köpek beslenmez...
çünkü köpeklerde temizlik anlayışı sıfır
o hayvanada zulüm onun koşmaya ihtiyacı var fizyolojisi dışarıya uygun.
Eve almıyorsunuz madem yalnızca yemeği mi sizin canınızı sıkıyor ?
siz köpeği kabullenmemişsiniz ki (köpeğin önüne koysun ) diyorsunuz .Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu