Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Oncelikle zehirleyesim var lafından sonra kopeği başınıza taç etseniz ne anlamı var? İnsan bunu aklına nasıl getirir? bu ne biçim hayvan sevmektir? Kalpsiz misiniz vicdansız mı?
İkincisi bence eşiniz hayvan bakmaktan çok anlamıyor. Benim golden cinsi kızım var, ilk 4 ay eve çiş kaka yaptı büyüdü alıştırdık şimsi 12 saat bile tutabiliyor. Her hafta yıkıyoruz dışardan gelince sularla ayakları yıkanıyor mendillerle siliniyor. Paraya kıyp Dyson süpürgeler aldım iki güne bir evi süpürüp havalandırıyorum. Köpeğimi de her banyodan sonra tarıyorum ve fazla tüylerini alıyorum üstünden. Ve aynı yatakta yatmamıza rağmen her yer tertemiz, ne koku ne aşırı bir tüy sorunu.
Üçüncüsü, bu hayvanlara ev yemeği vermek ömürlerinden çalmak demek. O kıtır kıtır mamaları yiyecek ki dişleri güçlenecek. Hem bizim yemeklerimiz onlarda obezite gaz ve mide sorunları yapıyor. O yüzden köpeğime kefir, sebze ve haşlanmış et dışında insan yemeği vermem. Yazık hayvana, inşaatta bakılsa sizin eşinizin baktığı gibi olurdu herhalde.
Bence sorun o melek yavruda değil köpek bakmayı bilmeyen ve belki sonucunda o yavruya karşı sizi ona zarar vermeyi düşünmeye iten sorumsuz kocanızda. Ya o melek dışarda ne kadar mutsuz haberiniz var mı? bir kap yemeğin lafını yapıyorsunuz. 24 saa annesi babası olmadan yaşamak ne kadar zor onun için. İşe gelirken bırakıyorum diye içim parçalanıyor eşiniz günde 1 saat oynayıp onu kapı dışında bakınca köpeğin sahibi mi oluyor yani? Kurt köpeği, doberman ya da rottweiller (koruma amacıyla yetiştirilen ırklar) dışında tüm köpekler ,hele hele ki goldenlar sahipleri için yaşarlar. Ona dışarda bakmaya ikna ettim demişsiniz o meleğe ne kadar kötülük ettiniz haberiniz var mı? Benim yaptıklarımın onda birini yapsanız ve eşinizi de bu yonde eğitseniz mutlu mesut yaşarsınız köpeğinizle evin içinde. Kaç yaşında eğitimli köpek eve çiş yapmaz (eğitim dediğim de max 2 gun sürüyor, dışarı çiş yapınca ödül ve aferin kızım demek , bu kadar yani).
Sabah sabah çok sinir oldum size de eşinize de. Olan sizin elinizde perişan olan yavruya oluyor.
Akşam yemek sonrası yavrum kucağımda(tabii eşim kıskanıp kendi yanına çağırmazsa kızımı) kitap okumak ya da tv izlemek benim için dünyanın en güzel aktivitesi, tavsiye ederim.

Golden ev yaşamına çok uygun bi köpek.
Eğitimi verilmemiş hayvanin.
Golden cinsi köpekler ev ortamına kolay uyum sağlar tamam eve almasaniz bile en azından tuvalet eğitimi verebilirsiniz, tüylerini tararsaniz tüy dökme işini minimuma indirebilirsiniz.
Bakımı yapılırsa hayvanın bu tür olaylar yaşamazsınız

Şart koştum zaten eve sokamıyor bahçeli evimiz sadece akşamları kapı içine alıyoruz orda yatıyor.

Şok içinde okudum. Merak etmeyin eşinizin köpeğie verdiği yemek sizi fakirleştirmez. Aç da kalmazsınız. Fazla olsa çöpe dökseniz bu kadar üzülmezdiniz ya. Nesi fazla geliyor anlamıyorum bir hayvanın varlığı. Üstelik onlar sessiz ağzı var dili yok yardıma muhtaçlar özellikle de sevgiye. Sizin bu içinizdeki duyguları da hissediyordur eminim yazık üzüldüm hayvana. Biraz sevgi dolu olmayı deneyin.

Ben de 13 yıldır köpek besliyorum hem de evin içinde. Temizliğine dikkat ederseniz ne koku olur ne tüy. Tüy temizleme aparatları var onlardan alın çok mu zor? Öyle sadece mama yemiyor hayvanlar ev besinlerinden de yiyorlar özellikle alışkınsalar. Verin nolacak nesi zorunuza gidiyor ya ? İçinizde biraz sevgi büyütmeyi deneyin. Zehirlemek?? Çok yazık size. Üstüne de ben de seviyorum demeniz...

Ha bu arada temizlikten şikayetçisiniz ya, belki kendiniz o hayvandan daha pissiniz mikroplusunuz.

Umarım hayvan düşmanlarının da soyu bir an önce biter.

dikkatimi çeken köpeğe verdiği yemek için tartışmanız olmuş .
hayvanı oraya bağlamış . hayvan kendi yiyeceğini arayamayacağına göre tabi verecek yemek. verdiği yemeğin de arkasını aramamak lazım . biz istediğimizde kalkıp canımız istediğini yiyorsak o hayvanı da aç bırakmamak lazım.
ben şahsen evimde yediğim şeylerden veririm . hesabını yapmam.
köpek besleyenlerin evinde koku oluyor mu bilmiyorum. kokuya karşı ben de aşırı duyarlıyım .
ama malesef çok fazla titizseniz bu evlilik böyle yürümez .
köpeğine düşkün birine söylenmemesi gereken şeyler de söylediniz belki.

Benim de seni zehirleyesim geldi

O köpeğe en ufak bir zarar verirsen ahı tutar inşallah

Eşine de ayrıca acıyorum

Sadece sinirlerimin ne kadar bozulduğunu anlayın diye yazdım. Eşime niye acıdınız ben gece 11 e kadar yemek yapayım bir domates dahi soymasın sabahta doldurup köpeğe versin evin köpeği kim ben çözemedim

Çünkü sevilmedigini hissediyor.
Benim kedim mesela çok sevdigini iddia eden ama içten içe sevmeyen bir arkadaşımı protesto ederdi. O gelir kalırsa yatagina hoplar zıplar uyandırır geceleri hiç bağırmayan hayvan deli gibi bağırırdı.
Hayvanlar sevilmediklerini çok güzel hissederler emin olun. İçinizden geçenleri hissettiği için size tavrı bu.
Zavallı hayvan. Sizin gibi biriyle yaşamak zorunda...

Şart koştum zaten eve sokamıyor bahçeli evimiz sadece akşamları kapı içine alıyoruz orda yatıyor.
ee daha ne . bence bi gün gelir sizi hırsızlardan da kurtarır bu hayvan. yazık ki sevmemişsiniz köpeği.
benim bahceli evim olsa hiç kaçırmam bu fırsatı . alırım böyle kapı arasına. olmadı bahçeye bi kulube yapın orada yatsın kalksın . havalar düzeliyor

Son kisma kadar çaresi bulunur haklı olabilirsiniz diye düşündüm ama köpeği zehirleyesim geliyor cümlesini gördükten sonra benimde sizi zehirleyesim geldi sen kimsin ki Allahın verdiği canı almayı AKLINA GETIREBILIRSİN esinide tebrik ederim vicdan sahibi insan baş tacıdır

goldenler çok kıskanç değildir . yanlış . çok uyumlu hatta en uyumlu köpeklerdir ev için .
kıskançlık yapacak ne yapmış ki hayvan. sizi mi ısırdı
bağladığınız araya mı çiş yapıyor gece sabaha kadar

Ozaman suc eşinizde.
Adam köpek bakmasini bilmiyor.

Hayvani hasta eder bu gidişle. Diyabet...karaciger yaglanmasi. Köpek salcali kuru fasulyesi neyapsin?

Kocanizla konuşun. Firsat varsa köpek okuluna gidin. Belki kocaniz anlat yapdigi sacmaligi

Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu

en sinir olduğum insan tipisiniz gerçekten. ne meraklısınız cins ve tür karşılaştırmaya. sanki sorsam aşevi işletiyor ve günde üç öğün evsiz fakir besliyorsunuz. o canlıları insanlardan bazen daha çok seviyoruz çünkü insanlar vicdan yoksunu olabilirken o yavrular dünyadaki tüm homo sapiens lerden çooooook daha vefalı sevgi dolu. beslediğiniz köpek ısırmaz ama besle yetimi ....... diye bile çok laf vardır ordan pay biçin. Köpekler sahibi kadar temizdir ayrıca. Benim evim bal dök yala durumdadır çünkü ona ilgi gösteriyorum. o çok sevgili bebeklerinizi 4 ay yıkamayın bakalım evinizi de temizlemeyin ne oluyor görelim.

Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
siz köpeği kabullenmemişsiniz ki (köpeğin önüne koysun ) diyorsunuz .
dış kapının dış mandalını doyuruyor adam çünkü.
bence eşiniz de köpek bakmayı bilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…