- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.753
- 35
-
- Konu Sahibi blackberryli
Bahsettigim sey her konu acana sert tepki muhakkak geliyor hani bende bi hayvanseverim uye bastan o zehirleme kelimesini kullanmamali o ayri da onu yazmayip direkt hayvan sevmiyorum yazsa yine hışma ugrayacakti bizim normal gorup sevdigimiz seyleri herkes bizim gibi bakmak zorunda degilBaşka bir üye bir çocuk hakkında konu açıp "ağzına bir tane patlatasım geliyor" yazsa ne tepkiler gelirdi?
Arkadaşlar bakın herkes hayvan sevmek zorunda değil tabiki konu sahibinin zehirleyesim geliyor lafı onu haksız yapıyor ancak burada asıl hatalı olan eşidir.Köpek kedi gibi hayvan bakmak büyük sorumluluk özen ister onlar bir çocuktan farksızdır.Yemeğinin aşılarının temizliğinin çok iyi yapılması gerek.Daha tuvalet eğitimi bile verememiş ki konu sahibinin eşi nasıl köpeğe evde bakılmasını bekliyorsunuz !Çalışan insan için o kadar zor ki her gün ev temizlemek yemek yapmak,bir de hayvan kokuyomuş tüy bırakıyomuş ve tuvaletini bile oraya buraya yapıyomuş.Bence o hayvanı eğer eşiniz düzgün bakamayacaksa bir barınağa verin eziyet etmeyin hayvancağıza
Hayvan sevmeyebilir. Sevmeme özgürlüğü tabii ki var.Bahsettigim sey her konu acana sert tepki muhakkak geliyor hani bende bi hayvanseverim uye bastan o zehirleme kelimesini kullanmamali o ayri da onu yazmayip direkt hayvan sevmiyorum yazsa yine hışma ugrayacakti bizim normal gorup sevdigimiz seyleri herkes bizim gibi bakmak zorunda degil
Biri kv konusu acsada hemen cemkiren saldiran bi grup cikiyor esinden siddet gorduysede kadina cullanmaya asagilamaya hazir bi grup var veya aldatilmissa da kadina bi suclama var yani bdv de konu ne okursa olsun konu sahibinin suclanmadigi bi konu olamaz o kesin
Bunun amacini kimi insanin boyle saldirarak tatmin olmasina bagliyorum artik yaw arkadas her sekilde kesin konuyu yazana bi laf cakma bdv nin kurali olmus sadece bu konudan bahsetmiyorum kesinlikle
Ben de bebek çocuk falan sevmiyorum. Bunu söylediğimde burada çocuk istismarcı diyen aşırı anaç üyeler var mesela.
Ki sadece sevmediğim için diyorlar. Ben sizin evladiniz için hiç sevmiyorum zehirlemek istiyorum desem bana hak görür musunuz? Aynı şey. Bebek için söylenince ağır geliyorsa hayvan için de gelmeli. O da can. İnsan üstün değil yani Ha insan yavrusu ha hayvan yavrusu. Bu köpek de bir can ve bir adamin canı.
golden için yazmadım onu. alırsam cins köpek almam sokak köpeği alırım zaten .lütfen ama lütfen böyle düşünmeyin. ya da golden almayın. o canlar sahibinden ayrı yaşarsa çok başına buyruk oluyor ve çok üzülüyorlar. Ben kzıımı bir sebeten ötürü 3 ay bahçede bırakmıştım. Her gün ağladık. o dışarda ben içerde. ve hiç laf dinlemiyordu o zaman tavır alıyordu hayvan herhalde.
Eve aldım ve şu an insan gibi, her lafımı anlıyor ve inanılmaz uslu ve temiz bir kız. o kadar mutlu ki bizimle olmaktan. Goldenlar ev köpeğidir. ha bahçe olması bonus olur. gunde iki saat salarsınız kazar yuvarlanır koşar ama yorulunca sizin yanınıza evde olmak ister. Ben bahçeli evim olsa golden alırım orda bakarım diyen tüm arkadaşlarıma yalvarıyorum böyle nolur yapma yazık o kuzuya diye. Siz de bir düşünün olmaz mı :)
kusura bakmayın da onca zamandır konu okuyorum, eşin seni aldatıyorsa kimbilir adama naptın, ya da dayak yediysen kesin haketmişssindir diyen üye görmedim ben burda? kimmiş onlar örnek verseniz mesela? Burda ben hanımefendiye inanılmaz kızdım işimi bıraktım laf anlatıyorum ama kusura bakmayın da böyle konuşan birine de acınmaz yani. Yan komşumun bebeği vardı hergün çığlık çığlığa ağlar, o bağırır annesi ona bağırır. kapısını çalıp birgün kadına sustur şu çocugu zehirleyesim geliyor diyebilir miyim allah aşkına. çok sık seyahat ederim, yanımda bebekler sağım solum çocuk seyahat ediyorum, şımartmayın şu veletlerinizi elimden kaza çıkacak diyebiliyor muyum insanlara? bence bu kadar tepki çekmesinin sebebi bu. Bir evlat o can. ona bu cümleyi kurması bile kalbinin karalığını gösteriyor. ve tepki de çekecek bir zahmet. çekmese zaten ben bu forumdakilerin vicdanından şüphe ederim.Bahsettigim sey her konu acana sert tepki muhakkak geliyor hani bende bi hayvanseverim uye bastan o zehirleme kelimesini kullanmamali o ayri da onu yazmayip direkt hayvan sevmiyorum yazsa yine hışma ugrayacakti bizim normal gorup sevdigimiz seyleri herkes bizim gibi bakmak zorunda degil
Biri kv konusu acsada hemen cemkiren saldiran bi grup cikiyor esinden siddet gorduysede kadina cullanmaya asagilamaya hazir bi grup var veya aldatilmissa da kadina bi suclama var yani bdv de konu ne okursa olsun konu sahibinin suclanmadigi bi konu olamaz o kesin
Bunun amacini kimi insanin boyle saldirarak tatmin olmasina bagliyorum artik yaw arkadas her sekilde kesin konuyu yazana bi laf cakma bdv nin kurali olmus sadece bu konudan bahsetmiyorum kesinlikle
İyi bi aileye sahiplendirin diyin bari. Barinak şartları 1 golden için cehennemden farksız hayvani ellerinzle cehenneme atın diyosunuz resmenArkadaşlar bakın herkes hayvan sevmek zorunda değil tabiki konu sahibinin zehirleyesim geliyor lafı onu haksız yapıyor ancak burada asıl hatalı olan eşidir.Köpek kedi gibi hayvan bakmak büyük sorumluluk özen ister onlar bir çocuktan farksızdır.Yemeğinin aşılarının temizliğinin çok iyi yapılması gerek.Daha tuvalet eğitimi bile verememiş ki konu sahibinin eşi nasıl köpeğe evde bakılmasını bekliyorsunuz !Çalışan insan için o kadar zor ki her gün ev temizlemek yemek yapmak,bir de hayvan kokuyomuş tüy bırakıyomuş ve tuvaletini bile oraya buraya yapıyomuş.Bence o hayvanı eğer eşiniz düzgün bakamayacaksa bir barınağa verin eziyet etmeyin hayvancağıza
Bu evlenirken düşünülecek bir şey
Evlenmeden adamın evini görmüşsün, ne şekilde hayvan baktığını biliyorsun(bakma şekli doğrudur demiyorum asla) , bunları bile bile evlenip sonrada köpeğe düşman oluyorsun. Hepimiz çalışıyoruz, hayvan bakmak zor ve sorumluluk isteyen bir iş. Evin içinde yaşarken kapı dışarı edilmiş bir hayvandan bahsediyoruz, bir canlıdan ve özellikle duygusallığı diğer köpeklerden daha hassas olan bir türden. Yazıktır, ağzı dili olmayan candır, hesabı vardır. Bu durumdan rahatsız olan insan hayvan sahibi biri ile evlenmemeli, yanlış buradan geliyor. Tabi ki herkes sevmek zorunda değil ama evlenirim sonra da köpeğin icabına bakarım, benim dediğim olur vicdansızlığı anlaşılabilecek bir şey değil. Verdiğiniz tavsiyeye bakın, hayvanı barınağa versin, yahu ev hayvanı barınakta yaşar mı, bir de öldürtecek misiniz hayvanı, yapmayın Allah aşkına yahu
Kesinlikle seninle ayni seyden bahsediyorum zehirleme kelimesini kullanmasiyla tepkilerin gelmesi normalHayvan sevmeyebilir. Sevmeme özgürlüğü tabii ki var.
Ancak burada konu "ben hayvan sevmiyorum" değil, bilakis konu sahibinin iddiası zaten sevdiği yönünde.
Eğer zehirleme kelimesini kullanmasa yorumlar çok daha farklı olurdu çünkü eşi zaten köpeğe düzgün bakmıyor. Ancak konu sahibinin tutumu, eşi ve köpeği arka planda bırakıyor.
ablam evinde kedi besliyorHanımefendi hayvanın her sorumluluğu bende olacaktı şayet evin içine alsaydım.. salonun ortasına işiyor havlu kağıtla siliyor onun için hop temizlendi. Kusuyor hayvan poşetle kusmuğu alıyor o halı temiz..böyle bir evde yaşamak ister miydiniz? Kılı tüyü hiç söylemiyorum bile.. Aç bıraksın demiyorum, köpekle kendimi kıyaslamıyorum ben emek verip onun için yemek yapıyorum köpek için yemek pişiremem.. Benim bildiğim köpeğe yemek artığı verilir yemeğin kendisi değil
Hanımefendi hayvanın her sorumluluğu bende olacaktı şayet evin içine alsaydım.. salonun ortasına işiyor havlu kağıtla siliyor onun için hop temizlendi. Kusuyor hayvan poşetle kusmuğu alıyor o halı temiz..böyle bir evde yaşamak ister miydiniz? Kılı tüyü hiç söylemiyorum bile.. Aç bıraksın demiyorum, köpekle kendimi kıyaslamıyorum ben emek verip onun için yemek yapıyorum köpek için yemek pişiremem.. Benim bildiğim köpeğe yemek artığı verilir yemeğin kendisi değil
ama eşinin bi köpeği var .Kesinlikle seninle ayni seyden bahsediyorum zehirleme kelimesini kullanmasiyla tepkilerin gelmesi normal
Benim demek istedigim burasi BDV
Yani eger zehirleme kelimesini kullanmasa sadece sevmiyorum hayvan
Yazsa yine ucuk tepkiler alirdi cunku sevmeme luksu yok burda
Ha yok herkesten farkli dusunup sevmiyorum deseydi hayvan sevmeyen insan sevmez vs vs.. Diye yine bi hısma ugrayacakti farkli dusuncelere saygi kesinlikle duyamiyoruz bundan bahsediyorum
Ya yazdigi yazi itici bencede ama daha farkli yazsaydida burda tepki ayni olurdu cunku her konuda evet istisnasiz her konuda konu sahibi hakli bile olsa suclamadan terlemeden laf sokmadan keyf alan bi tayfa olusmus burda
Açtığınız konudan sonra tatmin edici cevaplar alamayınca bdv deki herkese cephe almışsınız anlaşılan ısrarla hayvan sevmiyorum desede aynı tepkiyi alırdı diyosunuz niye aynı tepkiyi alsın sevmiosa sevmesin zarar vermesin yeter. Çevremde birsuru hayvan sevmeyen hatta benm hayvanları beslemek için aldigm mamayi getiren kargodaki adam bile aptalmsm gibi bakıyor . Ama kimseyle tartsp biz hayvan seviorz siz nasıl sevmezsnz demiorz yaniKesinlikle seninle ayni seyden bahsediyorum zehirleme kelimesini kullanmasiyla tepkilerin gelmesi normal
Benim demek istedigim burasi BDV
Yani eger zehirleme kelimesini kullanmasa sadece sevmiyorum hayvan
Yazsa yine ucuk tepkiler alirdi cunku sevmeme luksu yok burda
Ha yok herkesten farkli dusunup sevmiyorum deseydi hayvan sevmeyen insan sevmez vs vs.. Diye yine bi hısma ugrayacakti farkli dusuncelere saygi kesinlikle duyamiyoruz bundan bahsediyorum
Ya yazdigi yazi itici bencede ama daha farkli yazsaydida burda tepki ayni olurdu cunku her konuda evet istisnasiz her konuda konu sahibi hakli bile olsa suclamadan terlemeden laf sokmadan keyf alan bi tayfa olusmus burda
Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)