Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Başka bir üye bir çocuk hakkında konu açıp "ağzına bir tane patlatasım geliyor" yazsa ne tepkiler gelirdi?
Bahsettigim sey her konu acana sert tepki muhakkak geliyor hani bende bi hayvanseverim uye bastan o zehirleme kelimesini kullanmamali o ayri da onu yazmayip direkt hayvan sevmiyorum yazsa yine hışma ugrayacakti bizim normal gorup sevdigimiz seyleri herkes bizim gibi bakmak zorunda degil
Biri kv konusu acsada hemen cemkiren saldiran bi grup cikiyor esinden siddet gorduysede kadina cullanmaya asagilamaya hazir bi grup var veya aldatilmissa da kadina bi suclama var yani bdv de konu ne okursa olsun konu sahibinin suclanmadigi bi konu olamaz o kesin
Bunun amacini kimi insanin boyle saldirarak tatmin olmasina bagliyorum artik yaw arkadas her sekilde kesin konuyu yazana bi laf cakma bdv nin kurali olmus sadece bu konudan bahsetmiyorum kesinlikle

Bu evlenirken düşünülecek bir şey
Evlenmeden adamın evini görmüşsün, ne şekilde hayvan baktığını biliyorsun(bakma şekli doğrudur demiyorum asla) , bunları bile bile evlenip sonrada köpeğe düşman oluyorsun. Hepimiz çalışıyoruz, hayvan bakmak zor ve sorumluluk isteyen bir iş. Evin içinde yaşarken kapı dışarı edilmiş bir hayvandan bahsediyoruz, bir canlıdan ve özellikle duygusallığı diğer köpeklerden daha hassas olan bir türden. Yazıktır, ağzı dili olmayan candır, hesabı vardır. Bu durumdan rahatsız olan insan hayvan sahibi biri ile evlenmemeli, yanlış buradan geliyor. Tabi ki herkes sevmek zorunda değil ama evlenirim sonra da köpeğin icabına bakarım, benim dediğim olur vicdansızlığı anlaşılabilecek bir şey değil. Verdiğiniz tavsiyeye bakın, hayvanı barınağa versin, yahu ev hayvanı barınakta yaşar mı, bir de öldürtecek misiniz hayvanı, yapmayın Allah aşkına yahu

Hayvan sevmeyebilir. Sevmeme özgürlüğü tabii ki var.
Ancak burada konu "ben hayvan sevmiyorum" değil, bilakis konu sahibinin iddiası zaten sevdiği yönünde.

Eğer zehirleme kelimesini kullanmasa yorumlar çok daha farklı olurdu çünkü eşi zaten köpeğe düzgün bakmıyor. Ancak konu sahibinin tutumu, eşi ve köpeği arka planda bırakıyor.

golden için yazmadım onu. alırsam cins köpek almam sokak köpeği alırım zaten .
bahçeli evim olursa da bahçeye alırım . inşallah tabi.
evde sanıyorum yapamam ben . daha önce hiç evde hayvan bakmadık.
3 çocuğum var . aşırı hayvan severler . eve de isterler ama müsade etmiyorum .
eşim veteriner hekim zaten . merak etmeyin .bi kez 1 geceliğine yavru köpek getirdi. hastaydı. dışarısı soğuktu. kolide battaniyyeye sarılı yattı. kalöriferin yanına koyduk. dışarıda donmuştu. kliniğe geldiğinde kalbi durmuş . eşim kalp masajı yaparak tekrar kalbinin atmasını sağlamış ama o akşam zaten sade nefes vardı. arada ulur gibi ses çıkarıyordu. ama yavru yani sesi de azdı. sabaha ölmüştü.
çocuklar sordu . babamız uyuyor ellemeyin dedi hemen çıkardı . klinige götürcem diye aldı. bizimkilerin bi sevinci vardı ölmemiş diye . dans ettiler .

kusura bakmayın da onca zamandır konu okuyorum, eşin seni aldatıyorsa kimbilir adama naptın, ya da dayak yediysen kesin haketmişssindir diyen üye görmedim ben burda? kimmiş onlar örnek verseniz mesela? Burda ben hanımefendiye inanılmaz kızdım işimi bıraktım laf anlatıyorum ama kusura bakmayın da böyle konuşan birine de acınmaz yani. Yan komşumun bebeği vardı hergün çığlık çığlığa ağlar, o bağırır annesi ona bağırır. kapısını çalıp birgün kadına sustur şu çocugu zehirleyesim geliyor diyebilir miyim allah aşkına. çok sık seyahat ederim, yanımda bebekler sağım solum çocuk seyahat ediyorum, şımartmayın şu veletlerinizi elimden kaza çıkacak diyebiliyor muyum insanlara? bence bu kadar tepki çekmesinin sebebi bu. Bir evlat o can. ona bu cümleyi kurması bile kalbinin karalığını gösteriyor. ve tepki de çekecek bir zahmet. çekmese zaten ben bu forumdakilerin vicdanından şüphe ederim.

İyi bi aileye sahiplendirin diyin bari. Barinak şartları 1 golden için cehennemden farksız hayvani ellerinzle cehenneme atın diyosunuz resmen

İyi de hayvancağız akşama kadar evin dışında vakit geçiriyo sadece gece yatarken kapıdan içeri girmesi yasak değil.Barınakta ya da sokakta yaşamasından ne farkı var.Burada vicdansız olan benim yorumum değil konu sahibi ve eşinin tutumu

Hanımefendi hayvanın her sorumluluğu bende olacaktı şayet evin içine alsaydım.. salonun ortasına işiyor havlu kağıtla siliyor onun için hop temizlendi. Kusuyor hayvan poşetle kusmuğu alıyor o halı temiz..böyle bir evde yaşamak ister miydiniz? Kılı tüyü hiç söylemiyorum bile.. Aç bıraksın demiyorum, köpekle kendimi kıyaslamıyorum ben emek verip onun için yemek yapıyorum köpek için yemek pişiremem.. Benim bildiğim köpeğe yemek artığı verilir yemeğin kendisi değil

Kesinlikle seninle ayni seyden bahsediyorum zehirleme kelimesini kullanmasiyla tepkilerin gelmesi normal
Benim demek istedigim burasi BDV
Yani eger zehirleme kelimesini kullanmasa sadece sevmiyorum hayvan
Yazsa yine ucuk tepkiler alirdi cunku sevmeme luksu yok burda
Ha yok herkesten farkli dusunup sevmiyorum deseydi hayvan sevmeyen insan sevmez vs vs.. Diye yine bi hısma ugrayacakti farkli dusuncelere saygi kesinlikle duyamiyoruz bundan bahsediyorum
Ya yazdigi yazi itici bencede ama daha farkli yazsaydida burda tepki ayni olurdu cunku her konuda evet istisnasiz her konuda konu sahibi hakli bile olsa suclamadan terlemeden laf sokmadan keyf alan bi tayfa olusmus burda

Eski bir golden sahibi olarak üzülerek söylüyorum ki siz de eşiniz de o köpeğe eziyet ediyorsunuz.
Goldenlar evde yaşamaya uygun köpeklerdir, yanlarında insan isterler. Öyle bahçede, kapı önünde bakılmaz. Evde 8-10 saat yalnız kaldığında delirirdi benimki. Gelince hediyeler yığardı önüme. Çok sevecen, insan canlısı köpeklerdir. Tuvalet eğitimini en iyi alan 24 saat çıkmasa da evin içine asla çiş yapmayan bir cinstir. Düzenli taranırsa tüyleri dökülmez, iyi beslenirse yeterli sıvı alırsa kokmaz. Sizden temiz hayvanlardır.

Mümkünse sahiplendirin. Siz onu ailenin bireyi gibi görmüyormusunuz, eşiniz iyi bakamıyor. Elinizden almak istedim yavruyu. Ona iyi bakacak, çok sevecek, pis demeyecek, rahatsız olmayacak insanlar vardır eminim. İlan verin biri çıkar mutlaka ona mutlu bir yuva verecek. Sizinle yaşadığı her gün eziyet o hayvana.

ablam evinde kedi besliyor
24 yaşında kızı da var .
bi gün oturmaya gittik . tarçın ın karnı acıktı köfte kızartalım dedi ana kız .
şok geçirdim.
düşünün verdikleri ilgiyi.
buzluktan köfte çıkardılar . kızarttılar verdiler .
sokak kedisiydi. küçüktü hastaydı aldılar . gelişsin toplasın kendini diye böyle yaptılar .
sonra da oğlum diyor ona mesela.
bize geliyor . oğlum yalnız evde gidelim biz diyor.
verdiğiniz ilgiye bağlı bu . köpeğe ille artık vereceksiniz diye bi şey yok . size bağlı.

O zaman evlenmeyeceksiniz evcili olan adamla.
Kendi bakımını üstlenmesini isteyebilirsiniz. Yada kusmugunu temizlemez eşinizi beklersiniz sil dersiniz.
Çocuğu olsaydi bu adamın cocuguna baktıklarınızı da mı soyleyecektiniz? Çocuktan farkı yok çünkü.
Ha çocuklu adamla evlenince omur boyu çocukları da kabullenmek ha evcilleri kabul etmek aynı.
Önce köpeği olan adamla evlenip sonra köpekten kurtulmayan çalışmak VİCDANSİZLİKTİR!!!!

ama eşinin bi köpeği var .
bunu bilerek evlenmişler . adamın vazgeçmediği de biliniyor .
kendince çözüm bulmuş . dışarıda bırakmışlar . adam bunu kabul etmiş . tamam demiş .
ama erkek de bu kadar değer verdiği sevdiği köpeğine sürekli böyle davranılmasına ne kadar daha müsade eder bilmiyorum.
tartışma sebebi çünkü.

ne kadar kötü kalplisin be.
gücün hayvana mı yetiyo zehirleyecekmiş.
adam köpeğini atsın mı sokağa vicdanın rahat mı edecek o hayvan aç susuz sokaklarda ölünce.
o köpek eve çişini yapıp kusup kuru fasülye yiyosa sorun eşinde ve sende.
tuvalet eğitimi yok, yanlış besleniyo, taranmıyo, bakılmıyo.
O hayvan bunları yapamıyo, "insan(!)" olarak düşünecek sizsiniz.
ya da köpeği olan adamla evlenmeyecektin.
Allah seni ıslah etsin çok düşüncesiz ve merhametsiz bi insansın.
Lütfen üreme.

Bence siz köpeğe iyi bakamiyorsunuz
eşiniz sadece seviyor siz de zaten belli dikkat çekmemek için uzaktan uzaktan seviyorum diyorsunuz
beslenmesi düzensiz ondan dolayi da koku olabilir ayrıca tuvalet eğitimi yok mu
tüyler için belli dönemler harici dokuluyorsa hastalığı olabilir
tüy dökme döneminde de taramaniz lazım hayvancagiz da rahatsız oluyordur bu bakimsizliktan

Açtığınız konudan sonra tatmin edici cevaplar alamayınca bdv deki herkese cephe almışsınız anlaşılan ısrarla hayvan sevmiyorum desede aynı tepkiyi alırdı diyosunuz niye aynı tepkiyi alsın sevmiosa sevmesin zarar vermesin yeter. Çevremde birsuru hayvan sevmeyen hatta benm hayvanları beslemek için aldigm mamayi getiren kargodaki adam bile aptalmsm gibi bakıyor . Ama kimseyle tartsp biz hayvan seviorz siz nasıl sevmezsnz demiorz yani

Köpeği alıp kapi girişine kapatmışsın
Onu dost bilen eşine demedigini bırakmamışsın
Adam yemek verdi diye kıyameti koparmışsın
Eşinin sevmesine bile izin vermiyorsun ki adam gezdirip tuvaletini dışarı yaptırsın
Evet gercekten sen de cok seviyorsun zehirlemek istediğin hayvanı

ben eşinin yerinde olsam seni şutlardım.zira hayvan sevmeyen ınsanlardan nefret ediyorum.eminim eşin de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…