Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Hanımefendi hayvanın her sorumluluğu bende olacaktı şayet evin içine alsaydım.. salonun ortasına işiyor havlu kağıtla siliyor onun için hop temizlendi. Kusuyor hayvan poşetle kusmuğu alıyor o halı temiz..böyle bir evde yaşamak ister miydiniz? Kılı tüyü hiç söylemiyorum bile.. Aç bıraksın demiyorum, köpekle kendimi kıyaslamıyorum ben emek verip onun için yemek yapıyorum köpek için yemek pişiremem.. Benim bildiğim köpeğe yemek artığı verilir yemeğin kendisi değil

Kopege yemegin kendisi degil artigi verilir oyle mi?
Insanlarin sinirlerini bozmak icin actiniz degil mi bu konuyu? Kibliyorum ve burda daha fazla nefret kusmaniza seyirci kalmak istemiyorum.
Cizgi filmlerdeki sebepsiz kötü varliklar gibisiniz, masum bir canlinin ölümü karsisinda kahkalarla sevinecek gibi gorunuyorsunuz.
Eger bu yazdiklariniz gercekse tek bir sey dilerim hakkinizda, tam da hakkettiginiz gibi, masum bir cana layik gördüğünüz hayati yasarsiniz insallah.

Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi

Yani ben sonuna kadar haksızım ve eşim şuan benimle konuşmamakta haklı öyle mi

eşin seni acilen boşamalı tatlım.

benım ikiz kızlarım var evim kıç kadar..sokakta kedi köpek alır balkona koyar besler havalar ısınınca da bahceye indiririm.yazıktır be...hele zehirlerim lafı nedir.sen şimdi insanım diye geziyor musun ? eşin inşallah seçim yapmak zorunda kalırsa o mukemmel canlıdan yana kullanır oyu'bu .veee bızımla dağılsııınn blackberryli der..hadi inşallah

Actigim konuyla ne alakasi var allah askina her yazdigim yorumda aaa sen soyle konu acmistina mi gelecek tatmin olamicak bi cevapta almadim ayrica benim ordaki amacim takintimdan dolayi icimi dokmekti ve icimden geceni yazdim gectim hepsi bu
Kimseden iltifat yada teselli beklemedim ki benim konum insanlar beni begenmiyir sevmiyor degildi ki benim kendimle olan takintindi yani kimin ne dedigi zerre umrumda degil hele de gormedigim bilmedigim tanimadigim insanlar..guzel veya iyi hos cirkin vs.. Dese ne demese ne konuda bahsettigim kendime olan takintimdi onunda bu konuyla hiiiicc bir ilgisi yok
Konuya gelince burda acilan konulari hep takip ediyorum bi kesim var ve konuyu acan kimse ona muhalefet tam zitti bisey deyip catip asagilayan..yani siz yapmiyosunuz diye boyle bisey yok degil
Hayvan sevmedigi icin konu acip bin turlu laf duyanda var kayinvalde konusu acip laf sokulanda var aldatildigi icin asagilanan da var erken evlendigi icin cahil cuhela ilan edilende var kimisi sadece vurda egosunu tatmin edip laf sokarak desarz oluyor.

Bir kedi bakan biri olarak size tavsiyem
1. Ayakkabılarınızı kapalı bir ayakkabılıkla muhafaza edebilirsiniz
2.kıl tüy için yapışkanlı bantlar bar rulo şeklinde onlardan temin edip eşiniz köpeğinin yanından geldikten sonra üstüne gezdirirseniz sorun ortadan kalkar kıl tüy sorunu
3. Köpeğin içine girebileceği bir kurudan ev yaparsanız içinde uyur ve kalkar fazla kapı önündeki tüylenmeyi ortadan kaldırmış olursunuz
4. Yemek konusunda haklısınız ama et ve benzeri ürünlerde iç parazit yaptığını belirtirseniz eşinize yemek değil sadece mama konusunda anlaşmaya varabilirsiniz ve buna rağmen anlaşmaya yanaşmazsa eşiniz kesinlikle artan yemekleri vermeniz konusunda konuşun çözülmeyecek sorunlar değil bunlar
5.ne kadar temizde olsa hayvanlarımız parazit ürettiği dönemler mutlaka oluyor el yıkama konusunda uyarın yada köpeğin yanına giderken giyip çıkartacağı bir takın kıyafeti olsun sorunlar kökünden çözülür
6.koku için oda bambuları var onlardan koyarsanız koku olmaz

Çok önemli birşey daha söyleyeceğim size içinde hayvan sevgisi olan insanlardan korkmayın eşiniz gerçekten iyi niyetli ve merhametli bir insandır bunuda unutmayın kırıcı olmadan hepsi çözülür sadece sabır gerekiyor bu işi yapabilmek :KK66:

Evin icinde kopek beslemem ben de. Koku oluyor illaki ya da tüy sorunu, havlama. Benim de saclarim dokuluyor surekli onlari topluyorum, bir de kopek tuyu olsa yerde surunurum tum gun galiba. Ancak goldenlar hassas hayvanlar, uzuluyordur. Vicdan yapardim acikcasi ama yine de evde kopek bakmam. Kopekle sen de ilgilensen keske. Cok yalniz kaliyordur. Bahceliymis eviniz onu da sevsen, mamasiyla sen ilgilensen mesela. Bilgi edinsen kopek bakimi konusunda esine bunlari aktarsan. Suc esinde kopege kinlenme. O ne bilsin. Bebek gibi dusu , annesine kizilip bebegi sokaga atar misin mesela ya da ilgilenmez kendi basina birakir misin? Eşini bilinçlendir sen, hepiniz mutlu olun.

Evet.
Ben olsam bosanirdim ama yine köpeğimi bahçeye atmaz iki fasulyenin lafını eden biriyle oturmazdim.

böyle insanları diri diri yakasım geliyor..hayvana acımayan merhamet etmeyeni hitler gibi sabun odalarına atıp sabun yapasım geliyor.o pis dediği hayvana sabun diye bile sürülmez böyle yaratıklar..
yazıklar olsun be

Canım hayvan sevmek zorunda değilsin
Ama şöyle düşün onları beslemek falan çok hayırlı şeyler.
Bende ev içine asla alamam
Fakat bir kaç aydır sitenin bahçesinde bir kedi var
Baya sırnaşıyor falan çok tatlı bişey :)
Bir gün elimde ki poşete yapışınca aç herhalde dedim birşeyler
verdim, o gün bugundur camımın altına gelip her akşam 9 gibi miyavlıyor.
İnan sütünü falan ayrı alıyorum artık.
Hani karnını doyurdukça mutlu oluyorum.
Eşim geçen gün yarım kangal sucuk vermiş
Hemen baktım netten çok da iyi değilmiş yemesi.
Yumurta sarısı falan veriyoruz hafta da 2 defa..
Baya bildiğin alıyoruz yani.
Hani o kadar yemeği o yesin diye mi yaptım gibi
şeylerle içini karartma..
Bir insan açken bir şekilde çabalayarak yiyecek bulabilir
Ama onların öyle bir şansı yok.
Sen verdiğin sürece doyabilir..
İyi tarafından bakmaya çalış, içini ferah tut..
Ha bir insan doyurmuşsun, ha hayvan
Hiç bir fark yok emin ol.

böyle insanları diri diri yakasım geliyor..hayvana acımayan merhamet etmeyeni hitler gibi sabun odalarına atıp sabun yapasım geliyor.o pis dediği hayvana sabun diye bile sürülmez böyle yaratıklar..
yazıklar olsun be

Bilmez miyim. Tüm o hayvan düşmanları inşallah kalpleri gibi kara günler yasasinlar inşallah
Benim kedimi yok eden de karşı komşumdu.
Annem eve girerken dalgınlığından yararlanmış kedim apartmana çıkmış, karşıdaki yaratıklar sokaktan kedi girdi diye atmışlar kuzumu sokağa. Ki herkes bilirdi kedimizi. pamuk gibi beyaz parlak tüylü bir hayvancagizdi günde iki kere üç kere tarardik. Bu hayvan kızgınlığa girdi iki kere sesini de mi duymadin yani. Ki kameralı sistemle açılan her zaman kapalı dış kapısı olan apartmana nasıl girebilir kedi. Sesinden rahatsız oldu attı pislikler. Ama beddualarim onlarla inşallah cesetlerini kokudan bulsunlar, kedimi öldürdüler rsmen onlarda aci ceksin inşallah. Hala suratları mı gördüm yapıştırım bedduayi.

Bir kedi bakan biri olarak size tavsiyem
1. Ayakkabılarınızı kapalı bir ayakkabılıkla muhafaza edebilirsiniz
2.kıl tüy için yapışkanlı bantlar bar rulo şeklinde onlardan temin edip eşiniz köpeğinin yanından geldikten sonra üstüne gezdirirseniz sorun ortadan kalkar kıl tüy sorunu
3. Köpeğin içine girebileceği bir kurudan ev yaparsanız içinde uyur ve kalkar fazla kapı önündeki tüylenmeyi ortadan kaldırmış olursunuz
4. Yemek konusunda haklısınız ama et ve benzeri ürünlerde iç parazit yaptığını belirtirseniz eşinize yemek değil sadece mama konusunda anlaşmaya varabilirsiniz ve buna rağmen anlaşmaya yanaşmazsa eşiniz kesinlikle artan yemekleri vermeniz konusunda konuşun çözülmeyecek sorunlar değil bunlar
5.ne kadar temizde olsa hayvanlarımız parazit ürettiği dönemler mutlaka oluyor el yıkama konusunda uyarın yada köpeğin yanına giderken giyip çıkartacağı bir takın kıyafeti olsun sorunlar kökünden çözülür
6.koku için oda bambuları var onlardan koyarsanız koku olmaz

Çok önemli birşey daha söyleyeceğim size içinde hayvan sevgisi olan insanlardan korkmayın eşiniz gerçekten iyi niyetli ve merhametli bir insandır bunuda unutmayın kırıcı olmadan hepsi çözülür sadece sabır gerekiyor bu işi yapabilmek :KK66:

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sizin yaptığınız gibi yapıcı bir yorum istedim ama bir kaynar kazana atmadıkları kaldı. Sevgiler

sonradan yaptığınız yorumları okuyunca anladım ki hayvan ilgisizlikten sevgisizlikten size tepki gösteriyor
lütfen sahiplendirin lütfen
eziyet ediyorsunuz
golden tamamen sevgi hayvanı
oldur seni bu kadar acı cektiremezsiniz hayvana
eminim gezmeye falan gitmiyor dur enerji atmak için ya da temiz hava için

bence artık bizimle dalga geçiyorsunuz klavye başında kıs kıs gülüyorsunuz... öyle olmalı yani... hala bunu gıcıklığına soruyor olmanızdan başka seçenek gelmiyor da aklıma çünkü...

Yahu neden sizinle dalga geçeyim içinde bulunduğum durum için çözüm istedim kırmadan,incitmeden,yuhlamadan cevap yazmak çok mu zor

sonradan yaptığınız yorumları okuyunca anladım ki hayvan ilgisizlikten sevgisizlikten size tepki gösteriyor
lütfen sahiplendirin lütfen
eziyet ediyorsunuz
golden tamamen sevgi hayvanı
oldur seni bu kadar acı cektiremezsiniz hayvana
eminim gezmeye falan gitmiyor dur enerji atmak için ya da temiz hava için

6 dönüm bahçemiz var geziyor, oynuyor, bütün gün serbest özel battaniyesi, yastığı her şeyi var uyuma alanı parke zemin neye kızdığımı anlatamıyor muyum acaba ben

Köpekleri sevmem, evde beslenmesini de uygun bulmuyorum.
Ama "zehirleyesim geliyor" demenizi de kınadım açıkcası.

Ben olsam evde köpek besleyen, beslemek isteyen birisi ile evlenmezdim, dolayısıyla böyle sorun da yaşamazdım.
Baştan yanlış karar...

X