Eşimin köpek sevgisi ve sürekli tartışma

Sadece sinirlerimin ne kadar bozulduğunu anlayın diye yazdım. Eşime niye acıdınız ben gece 11 e kadar yemek yapayım bir domates dahi soymasın sabahta doldurup köpeğe versin evin köpeği kim ben çözemedim

HAla yemekten bahsediyorsun, asıl konuyu bile anlamamışsın. Kuru fasulye yapmak gece 11 e kadar sürmez soğan doğra eti koy kurufasulye salça koy düdüklüde 45 dakka pişir bu kadar. Sanki mantı yapmış gibi abartmalar abartmalar.

Eve ciş yapmasi ilgi bekledigi icindir. Kiskanclik degil. Golden retriver en tatli insan canlisi köpek türündendir.
4 yaşinda insan akli mevcutdur onlarda.

Köpek kapi dişi edilmiş...yanlizlikdan yapiyordur.

Günde kac saat parka filan gidiyor bu Hayvan?

Eminim konu sahibi actigina pisman olmustur konuyu bdv de genelde olur boyle senle ayni goruste degilse senin hayata bakisina ters bisey dediyse vay o zavalli uyenin haline..
Konuya gelince zehirliyesim geliyo diye sinirlendigini belirtmek icin yazdin eminim ama burda hışıma ugraman kacinilmaz ayrica hayvan beslemek sevmek ne kadar normal ise sevmeyene saygi duymakta o kadar insancil bi tavir..ki konu sahibi sadece pislikten evde olmasindan rahatsiz olamaz mi yani sizin tam zittiniz bi insan niye hemen tü kaka oluyor ki
Konu sahibi arkadasim nacizane tavsiyem
Belli esin kopegi aileden biri saymis cok baglanmis sende esine sevginden idare et artik tamam eve girmesin istemiyosan ama birak cok bıdbıd edip adami biktirma tek sevdasi kopek olsun aman huzurunu bozduguna degmez:KK66:

Arkadaşlar bakın herkes hayvan sevmek zorunda değil tabiki konu sahibinin zehirleyesim geliyor lafı onu haksız yapıyor ancak burada asıl hatalı olan eşidir.Köpek kedi gibi hayvan bakmak büyük sorumluluk özen ister onlar bir çocuktan farksızdır.Yemeğinin aşılarının temizliğinin çok iyi yapılması gerek.Daha tuvalet eğitimi bile verememiş ki konu sahibinin eşi nasıl köpeğe evde bakılmasını bekliyorsunuz !Çalışan insan için o kadar zor ki her gün ev temizlemek yemek yapmak,bir de hayvan kokuyomuş tüy bırakıyomuş ve tuvaletini bile oraya buraya yapıyomuş.Bence o hayvanı eğer eşiniz düzgün bakamayacaksa bir barınağa verin eziyet etmeyin hayvancağıza

Eşimin Golden cinsi bir köpeği var bekar evinde ona arkadaş olsun diye almış..evin içindeydi ev inanılmaz pisti kıl, tüy,koku, salya, çiş ne ararsanız vardı. Ben titiz bir insanım, kavga kıyamet evin içine almamaya ikna ettim. Evlendik evimizin iki girişi var kapı içine alıyoruz.. aldığımız yerde öbek öbek tüyleri kalıyor sürekli süpürüyorum ama kokuyor ve asla temiz olmuyor.. ayakkabımı oraya koymaya iğreniyorum o derece tüy ve koku var. Sürekli köpekle ilgili sürtüşüyoruz. Yemek vermeye gidiyor üstü başı kıl içinde geri geliyor dokundun sevdin elini yıka diyorum oğlum pis değil ki diyor.. Dün akşam canım kuru istiyor dedi tam 1 kg kuru fasulye pişirdim. İçine yarım kilo da et koydum 2 gün yeriz diye düşünüyorum sabah mutfaktan gelen tencere tabak sesine uyandım yanına gittim sadece 2 tabak yemek kalmış doldurmuş köpeğe vermiş. Bir dünya bağırdım ama sadece suyunu verdim diyor. Yaptığım yemeği bilmiyor muyum neler söyledim.. şuan konuşmuyoruz delireceğim bu adamın köpek sevdasından. Bazen köpeği zehirleyesim geliyor o derece nefret ettim bu durumdan akıl verin ne olur yardım edin bana... (Hayvan düşmanı değilim, bende onu çok seviyorum)
Zehirlemek istemenden belli ne kadar hayvan sevgin olduğu.

Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
Bak bıkmış olabilirsin ama bu köpeğı zehirleme düşüncesini aklına getirmeni haklı çıkarmaz eşinle konuş ciddi konuş ve bi çözüm getirin köpek en iyi can dostudur. Eşin onu bu hayvandan çok çocuğu gibi görüyor eminim. Biraz onun dediği olsun biraz senin dediğin orta yolu bulun

Aynı vicdanı bana da göstermesi gerekmiyor mu.. O kadar emek ver uğraş yemek yap köpeğin önüne koysun hak mı bu
Eşiniz köpek için verilen emeği zayi görmüyor ki vicdansızlık olsun. Ben mutfağa girdiğimde yeri geliyor bir saat sırf köpeğime abur cubur hazırlıyorum, kendime o kadar uğraşmıyorum. Hiç de gözüme batmıyor.

Köpek sizin gözünüze battığı için "emeğimi hiçe saydı" olarak düşünüyorsunuz ama eşinizin gözünde öyle değil.

Bizim bahçede de bir dünya kedi var apartmana giriyorlar. Açıkcası bende rahatsızım. Apartmanın içi kokuyor irleniyor. Ama kovamam, aç bırakamam, kar yağdığında özellikle içeri almıştık.

Hafta sonları onlara özel yemek yapıyoruz. Eşim kedi köpek çok sever. Ev-sokak ayırmaz. O da evdeki belki çocuğuma alınanları veriyor asla lafını dahi etmem. Her hafta sonu sütleri hazırlanır onlara verilir. Lütuf değil. Onların yaşam alanlarını yok ettik madem onlara da bakmak zorundayız.

Hele bir de köpek olsaydı işte o zaman çok mutlu olurdum çok seviyorum çünkü.

Anlıyorum iş yapmak zor geliyor. En azından bakımını eşinize yaptırın. Onun da sorumluluk almasını sağlayın. Ama yemek konusunda kızmayın.

haklısın kardeş hele çalışan bir bayansan insan kendine zor bakıyor bide köpek düşünemiyorum
ayrıca hayvanseverler ülkemizde insana değer verilmezken hayvanların bu derece göklere çıkarılmasını saçma buluyorum
haklısın ben dayanamazdım evlenirken şart koysaydınız köpek türü bu tür hayvanlar ev ortamına uygun değil evde köpek beslenmez...
çünkü köpeklerde temizlik anlayışı sıfır
o hayvanada zulüm onun koşmaya ihtiyacı var fizyolojisi dışarıya uygun.[/ o yüzden insana değerle hayvana değer arasında ayrım yapmanız saçma çünkü zaten dikkat ederseniz hayvana değer vermeyenle insana değer vermeyenler aynı zihniyetteki insanlar

Yaptığı fasulyeyi 10 tane yetime kazan kazan pişirmiş gibi ballandırarak anlatan ve ''bazen köpeği zehirleyesim geliyor'' diyen bir üye. Son sözünüzle hukuki bir noktaya getirdiniz olayı. Bilmem farkında mısınız?

Bazen kopegi zehirleyesim geliyor ne demek ya hayvan dusmani degilim demissiniz birde bu cumlenizi okuyana kdr biraz hak verdim temizlik acisindan ama hic hos degil boyle bir cumleyi buraya yazmaniz temizlik olayinda hakli olsanizda yemek olayini cok abartmissiniz ne var versin adam kopege sonra yine yaparsiniz bir can besliyorsunuz bundan guzel birsey varmi hayvansever biri bunlara takmazdi ben hergun yemek yapmaktan nefret ederim ama bir kedi veya kopek goreyim veririm hemen yemekten ne var

Eminim konu sahibi actigina pisman olmustur konuyu bdv de genelde olur boyle senle ayni goruste degilse senin hayata bakisina ters bisey dediyse vay o zavalli uyenin haline..
Konuya gelince zehirliyesim geliyo diye sinirlendigini belirtmek icin yazdin eminim ama burda hışıma ugraman kacinilmaz ayrica hayvan beslemek sevmek ne kadar normal ise sevmeyene saygi duymakta o kadar insancil bi tavir..ki konu sahibi sadece pislikten evde olmasindan rahatsiz olamaz mi yani sizin tam zittiniz bi insan niye hemen tü kaka oluyor ki
Konu sahibi arkadasim nacizane tavsiyem
Belli esin kopegi aileden biri saymis cok baglanmis sende esine sevginden idare et artik tamam eve girmesin istemiyosan ama birak cok bıdbıd edip adami biktirma tek sevdasi kopek olsun aman huzurunu bozduguna degmez:KK66:

Ben de bebek çocuk falan sevmiyorum. Bunu söylediğimde burada çocuk istismarcı diyen aşırı anaç üyeler var mesela.
Ki sadece sevmediğim için diyorlar. Ben sizin evladiniz için hiç sevmiyorum zehirlemek istiyorum desem bana hak görür musunuz? Aynı şey. Bebek için söylenince ağır geliyorsa hayvan için de gelmeli. O da can. İnsan üstün değil yani Ha insan yavrusu ha hayvan yavrusu. Bu köpek de bir can ve bir adamin canı.

ee daha ne . bence bi gün gelir sizi hırsızlardan da kurtarır bu hayvan. yazık ki sevmemişsiniz köpeği.
benim bahceli evim olsa hiç kaçırmam bu fırsatı . alırım böyle kapı arasına. olmadı bahçeye bi kulube yapın orada yatsın kalksın . havalar düzeliyor
lütfen ama lütfen böyle düşünmeyin. ya da golden almayın. o canlar sahibinden ayrı yaşarsa çok başına buyruk oluyor ve çok üzülüyorlar. Ben kızımı bir sebepten ötürü 3 ay bahçede bırakmıştım. Her gün ağladık. o dışarda ben içerde. ve hiç laf dinlemiyordu o zaman tavır alıyordu hayvan herhalde.
Eve aldım ve şu an insan gibi, her lafımı anlıyor ve inanılmaz uslu ve temiz bir kız. o kadar mutlu ki bizimle olmaktan. Goldenlar ev köpeğidir. ha bahçe olması bonus olur. gunde iki saat salarsınız kazar yuvarlanır koşar ama yorulunca sizin yanınıza evde olmak ister. Ben bahçeli evim olsa golden alırım orda bakarım diyen tüm arkadaşlarıma yalvarıyorum böyle nolur yapma yazık o kuzuya diye. Siz de bir düşünün olmaz mı :)

zehirlemek nedir yahu
ağzı dili olmayan . konuşamayan ve size muhtaç verirseniz karnını doyuran vermezseniz aç kalan bi hayvan.
böyle bi günaha elinizi bulayacak kadar kötü müsünüz .
bi canı alacak kadar .
Allah ın yarattığını Allah alır . siz alırsanaz büyük de bir günah işlemiş olursunuz .
ondan sonra ne işiniz ne eşiniz yolunda gider. herşey altust olur. bunun acısı kat kat sizden çıkar

X