eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Bezli bebekten bahsetmiş örneğinde hanımefendi. 5-6 yaşında aklı nispeten eren çocuk olsa hadi neyse kendini keşfediyor diyeceğim. Ancak örneğinde “bezli bebek” veren bunu aklına getirebilen biri benim gözümde pedofildir. Net.

Banlanacaksam da banlanayım. Bu ne ya!!

Bende boyle bir kac kiz cocugu gordum. 3 yasinda basliyor mastürbasyon o yüzden bu haraketlerinde cok cok abes bir durum yok. Zevk almayi ogrenmis hepsi bu. Sıkıntı ise surda ailenin yanlis tutumu sebebi ile cocuk bunun ayip oldugunu anlayamamis. Aile bu tarz davranışları tek basinayken yapmasini sağlamalı yada o an dikkatini hemen baska yone çekmeli. Dur yapma kizarim soyle boyle diye tepki gosterince iyice artar davranis. Cocukne yaptigini bilmeden yapıyor elbette oyle psikologluk bir durumda yok. Misafir yaninda salonun ortasında minderle yapan çocuklar bilirim. Aile bu durumdan utanir elbette ama hemen dikkatini cekecek baska seyler bulmali. Burda aile dikkatsiz cocugi tek basina bir yere gondermeyecek koruyacak. Mumkunse bu davranislar sonene kadar da kimseye gitmeyecek. Esinize buyuk suclama yapmissiniz yalniz. Eger yalnizken cocuga engel olmuyorsa sikintili esiniz. Ama cocugun ailesi varken engel olmuyorsa cekiniyor olabilir. Bu onemli bir etken onu anlamakta

yani adam öyle olsa bile tamamen suçlu degil aslinda etek giymezse cocuk, sorun çözülebilir :)))

Bi insan eyleme donusturmedigi sürece pedofili olmasinda da sıkıntı yok ama boyle biriyle kim evli olmak ister.

Pedofili düşünüyorsa da sucludur. Bu onun sapik oldugu gercegini degistimez! Farkedilir farketmez tedavi olmasi gerekir. Siz salincakta sallanirken markette kayboldugunuzda orgazm olmaniz duzgun bir biyolojik gelisim gosterdiginizi ispatlamaz. Evet surtunerek bir seyler hissederler ama 6 7 yasindaki çocuğun arkadasina poposunu elletmesi bir farkindalik degil. Baska bir sey

10 yaş küçuk değil. Böyle şeyler aileler tarafından anlatılıp bu yaşta öyle şeylerin yapılmasının yanlış olduğunu bilir. Bence böyle birşeylere maruz kalıyor veya görüyor . Ama eşin yanlış yapıyor . Kızın ailesi ile de konuşmuşsun daha ne yapabilirsin ki onlarda bunlara rağmen kendileri olmadan çocuğu başka yere göndermicekler sende eve alma. Ailede çocuğuna sahip çıkacak madem .Bundan sonra tabiki de çocuk umrunda olmaz. Çünkü kafanı eşinle ilgili kurcalayan baska bisey var . Sana hak veriyorum ben.

Erkeklerin sabah erekte olarak uyanması farklı, tuvaletlerini tutmak için diye biliyorum. Tuvalet eğitimi alması gerekirken bezlenen çocukların sürtünmeden dolayı haz duygusuyla tanışması ve devam ettirmesi mümkün. İlk başlarda belki bilinçli değil ama zamanla eğer dikkati başka yöne çekilmezse devam ettirebilir. Diğer taraftan bir çocuk bu tür cinsellik içeren hareketleri yapıyorsa büyük ihtimal ya anne babayı görmüştür ya da istismara uğramıştır. İstismar sadece büyüklerden olacak diye birşey yok, yaşıtı çocuklar da olabilir. Sonuçta çocuk haz almayı öğrenmiş. Bu çocuğun biran önce psikoloğa götürülmesi gerek.

Evet bilinçli olarak tatmin olmak için yapıyorlar. Sizin sinirlerinizin oynaması gerçekleri değiştirmiyor .
Ama biraz araştırırsanız gerçekleri öğrenebilirsiniz

Ne insanlar var bir bilseniz. İnsanların hayvanlarla ilişkiye girmesini özgürlük olarak gören mahlukatlar bile var! Pedofili ve zooloji normal değildir normalleştirilemez!!!

Yalnız 7 yaşla 10 yaş aynı değil, 10 yaşındaki çocuk her şeyi anlayıp bilebilir, erken ergenlik bile başlamış olabilir.
O da kötü. Kendi kızının altı değiştirilirken odadan çıkılmaz. Yeri gelir o değiştirir ne alaka yani

Bazi kadinlar bu konuda kocalarina bile güvenemediklerini duydugumda aklima gelen tek sey neden güvenmediginiz insanlardan cocuk yapiyorsunuz, ya da o insanlarla nasil ayni yataga girebiliyorsunuz.Bu nasil bir ruh halidir?Eslerinin cocuklara banyo yaptirip, altini degistirmelerine izin vermeyen kadinlar ayni adamdan pespese cocuk yapiyolar.Allah akil fikir versin.Toplumca delirmenin esigindeyiz.

Pedofili eğilimdir . Tedavisi yoktur.

Yahu siz iyi misiniz? Pedofili nereye kadının verdiği örnek nereye. Bebeklerde çocuklarda bu hareket hep var, onu demek istemiş. O zaman şu konuyu açan insan da pedofili, hatta annesi ama yine de pedofili değil mi. Bayılıyorsunuz insanı zan altında bırakmaya. Lütfen alıntılamayın beni. https://www.anneysen.com/1-6-yas-cocuk/soru-cevap/davranis-surtunme-2_36251

Pedofili savunucusunuz aşikar bir şekilde ve ben banlanmak istemiyorum. Allah evlatları sizin gibilerden korusun. Acilen tedavi olun zira pedofili olmak da pedofiliyi savunup pedofiliye sıcak bakmak da bir hastalıktır.

Yalnız 7 yaşla 10 yaş aynı değil, 10 yaşındaki çocuk her şeyi anlayıp bilebilir, erken ergenlik bile başlamış olabilir.
Erken ergenlik dediğiniz kız çocuklarında 8, erkeklerde 9 yaşından önce başlamış olan ergenliktir. Kaldı ki erken ergenlik başladığını varsaysak bile onun "çocuk" olduğu gerçeğini değiştirmez. Erken ergen olunca çocukluktan çıkmış mantık güden olgun bir birey olmuyorsunuz öyle. Çocuklar çocukça davranışlar sergiler. Ben küçücük çocuğa böyle enteresan yakıştırmalar yapamıyorum mantığıma uymuyor. Küçücük çocuğu kocadan kıskanmak ziyadesiyle tuhaf ve gülünç. Çocuğun pedafoli geçmişi var mı deniyorsa farklı tür davranışlar ile birlikte değerlendirmeli. Sadece bu davranış türü belirleyici olamaz. Çocuğun pek çok davranışında absürtlük varsa pedagog ile iletişime geçilmeli. En önemlisi konu sahibi kendi kocası hakkında söylediklerine kendisi inanıp yakıştırabiliyorsa ve hala onun yanında nefes almaya devam ediyorsa oturup kendisini de eleştirmeye başlasın derim.

Evet bilinçli olarak tatmin olmak için yapıyorlar. Sizin sinirlerinizin oynaması gerçekleri değiştirmiyor .
Ama biraz araştırırsanız gerçekleri öğrenebilirsiniz

Böyle bir konuda verecek örnek bulunmadı da bezli bebek mi geldi akıllara? Zevk almak için yapıyor olabilir. Biyoloji denen bir şey var. Bizim yapabildiğimiz herşey bebeklere de bahşedilmiş. Bizim minyatürümüz olmak dışında hiç bir farkları yok tabiki.

Dondurma yemek de bebekler için zevk veren bir eylemdir. Ve cinsel hazdan hiç bir farkı yoktur bebeğin gözünde.
Ama biz burada gelmiş bezli bebekler üzeri den neler konuşuyoruz. Maksimum 2-2.5 yaşında olabilecek bir bebek. Tek kelimeyle iğrenç.

Kendi kendini tatmin etmenin hanhi kısmı iğrenç,
Açıkçası oğlunuz olmasına sevindim . Cinselliğe böyle bakan bir annenin kızı olmak tercih edilecek bir sey olmazdi

Siz hangi üyeden bahsediyorsunuz? Samantha nickli üyeden mi?

psikoterapi ve farmakoterapinin, pedofili birine en etkili tedaviyi sağlayacak şekilde uygulanmasi saglanir en azindan.
Hanimefendi hic bir tedavisi yok .
Escinsellikte Pedofili de vs vs fililerin hepsi eğilimdir.
Anne karnında gelişir (tahmini , kesinleşmedi henüz) ve tedavisi yoktur .
Ben nasıl ilaç alıp kadınlardan hoşlanmıyorsam, onlarda eğilimlerini değiştiremezler .
Sadece cinsellik olgusunun kalkması olabilir başka yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…