eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Yahu siz iyi misiniz? Pedofili nereye kadının verdiği örnek nereye. Bebeklerde çocuklarda bu hareket hep var, onu demek istemiş. O zaman şu konuyu açan insan da pedofili, hatta annesi ama yine de pedofili değil mi. Bayılıyorsunuz insanı zan altında bırakmaya. Lütfen alıntılamayın beni. https://www.anneysen.com/1-6-yas-cocuk/soru-cevap/davranis-surtunme-2_36251

Evet iyi değilim haklısınız. Her gün haberlerde gördüğümüz şeyler ebeveynler olarak bizim akıl sağlığımızı fazlasıyla bozdu. Annemisiniz bilmiyorum. Değilseniz ileride anlatsınız. Bu da bu konudaki son mesajım. Bir daha da alıntılanmazsınız.

Kendi kendini tatmin etmenin hanhi kısmı iğrenç,
Açıkçası oğlunuz olmasına sevindim . Cinselliğe böyle bakan bir annenin kızı olmak tercih edilecek bir sey olmazdi
Cinselliğe kötü bakmakla bunun ne ilgisi var? Bezli bebeleri bari böyle konulara alet etmeyin ya.

Kendi kendini tatmin etmenin hanhi kısmı iğrenç,
Açıkçası oğlunuz olmasına sevindim . Cinselliğe böyle bakan bir annenin kızı olmak tercih edilecek bir sey olmazdi

Cinselliğe nasıl baktığımı yetişkin(!) üyelerimize attığım mesajlara bakarsanız gayet iyi görürsünüz. Siz de geçen gün ebeveyn olmak istemediğinizi belirtmişsiniz. Zira çok doğru bir karar tebrik ederim.

Hanimefendi hic bir tedavisi yok .
Escinsellikte Pedofili de vs vs fililerin hepsi eğilimdir.
Anne karnında gelişir (tahmini , kesinleşmedi henüz) ve tedavisi yoktur .
Ben nasıl ilaç alıp kadınlardan hoşlanmıyorsam, onlarda eğilimlerini değiştiremezler .
Sadece cinsellik olgusunun kalkması olabilir başka yolu yok.
Pedofili bir hastalıktır. Eşcinsellikle karıştırmayın.

Evet iyi değilim haklısınız. Her gün haberlerde gördüğümüz şeyler ebeveynler olarak bizim akıl sağlığımızı fazlasıyla bozdu. Annemisiniz bilmiyorum. Değilseniz ileride anlatsınız. Bu da bu konudaki son mesajım. Bir daha da alıntılanmazsınız.
Anne değilim ama anne yarısıyım.
Kardeşimi ben büyüttüm, gözümden sakınırım kendisini.
Şu ileride anlarsın klişesini lütfen bırakın. Okuduğunuzu anlamayıp insanları "pedofili savunucu" olarak ilan etmekle günümüzde yaşanan olayların ne alakası var? Kadın burada pedofiliyi övecek herhangi birşey söylememiş, tam aksine size bilimsel, olağan bir bilgi vermiş. Siz tutup kadını linç etmişsiniz. Çocukların mastubasyon dan bilmeyerek de olsa zevk aldığını burada bir konuda öğrenmiştim. Konu sahibinin küçük kızı yastığı bacak arasına alıyormuş, sorduklarında da hoşuma gidiyor falan diyormuş. Merak edip araştırıp doğru olduğunu öğrendim. Keşke sizde yenilir yeni bilgi vereni linç etmek yerine araştırıp öğrenseydiniz. Okuyun efendim okuyun. Bilinçlenin. Okumak kanser yapmıyor insanı.

Sadece cinsellik olgusunun kalkması olabilir başka yolu yok
Masum bir cocugun hayatını karartmasindansa bu en etkili yontemdir kanimca. Keske boyle sapik ruhlu insanlar tespit edilebilse ve bu yontem uygulansa ama sanirim insan haklarina aykiri diye uygulanmasi imkansiz .

Erken ergenlik dediğiniz kız çocuklarında 8, erkeklerde 9 yaşından önce başlamış olan ergenliktir. Kaldı ki erken ergenlik başladığını varsaysak bile onun "çocuk" olduğu gerçeğini değiştirmez. Erken ergen olunca çocukluktan çıkmış mantık güden olgun bir birey olmuyorsunuz öyle. Çocuklar çocukça davranışlar sergiler. Ben küçücük çocuğa böyle enteresan yakıştırmalar yapamıyorum mantığıma uymuyor. Küçücük çocuğu kocadan kıskanmak ziyadesiyle tuhaf ve gülünç. Çocuğun pedafoli geçmişi var mı deniyorsa farklı tür davranışlar ile birlikte değerlendirmeli. Sadece bu davranış türü belirleyici olamaz. Çocuğun pek çok davranışında absürtlük varsa pedagog ile iletişime geçilmeli. En önemlisi konu sahibi kendi kocası hakkında söylediklerine kendisi inanıp yakıştırabiliyorsa ve hala onun yanında nefes almaya devam ediyorsa oturup kendisini de eleştirmeye başlasın derim.
Biz zaten çocuğu suçlamıyoruz ki, 7 yaşındaki çocuğun davranışlarıyla 10 yaşındaki çocuğun davranışları farklıdır onu söylüyoruz. Ona bakılırsa 12 yaşındaki de çocuk ama benim orta okul arkadaşımın yaptıklarını duysanız şaşırırsınız 12 yaşındaydı. Zaten kıskanma değil olay çocuk istismara uğramış olabilir. Bazı arkadaşlar normal derken ben istismara uğramış olabilir diyorum.

Pedofili bir hastalıktır. Eşcinsellikle karıştırmayın.
Pedofili bir hastalık değildir. Eşcinsellikte değildir. Pedofili bir insanın duygu düşünce biçimidir, yani bir erkeğin ya da kadının çocuklardan cinsel anlamda yararlanma eylemidir ve kesinlikle iğrenç birşeydir, kabul edilemez.

Masum bir cocugun hayatını karartmasindansa bu en etkili yontemdir kanimca. Keske boyle sapik ruhlu insanlar tespit edilebilse ve bu yontem uygulansa ama sanirim insan haklarina aykiri diye uygulanmasi imkansiz .
Profilinin tek çözümü insanların onları sapık diye yaftalamasinin kalkması ile olur .
Bi insan istem dışı böyle bir eğilime sahip ama gidip bunu doktoruyla bile konuşmaz bile çünkü daha doktordan eleştirilmeye baslar .
Biz bu "hisleri " suç olmaktan çıkarırsak bu inanalar o kadar kolay yardım alabilirler ve yardım sonucu dediginiz gibi cinsel hayat sonlanması olabilir .
Ama yargılama aşağılama oldukça saklanıyorlar sonra bir yerde patlayıp bi çocuğa zarar veriyorlar .

Pedofili düşünüyorsa da sucludur. Bu onun sapik oldugu gercegini degistimez! Farkedilir farketmez tedavi olmasi gerekir. Siz salincakta sallanirken markette kayboldugunuzda orgazm olmaniz duzgun bir biyolojik gelisim gosterdiginizi ispatlamaz. Evet surtunerek bir seyler hissederler ama 6 7 yasindaki çocuğun arkadasina poposunu elletmesi bir farkindalik degil. Baska bir sey
Aynen ailenin yetiştirme tarzı işte terbiye öğretilmeyince popo da elletirir başka yerlerde ben eve gidince izleyeceğim çizgi filmi yapacağım ödevleri dert ederdim sadece bide kedi konusunda haklı şimdi bana kızmayın da 8 yaşlarındayken
Çocukken arkadaşlarıyla öldürmüş. Meraktan öldürmüş!! Çocukların böyle şeyler yapması normalmiş abartmamak lazımmış??!!

ya şimdi o konuya bişey diyemem benim de öle bi vukuatım var hala vicdan azabı çekiyorum 7 yaşındayken yavru bi kedi bulmuştum annem eve çok titiz olduğu için hayvan sokmadığından bende kediyi bulaşık sabunuyla sokak ortasında leğende çitilemiştim babam işten gelirken beni görüp elimden almıştı kediyi ertesi gün akşamında kedi ölmüştü çok ağlamıştım babam hastaydı zaten filan dedi ama bilmiyorum artık :KK43:

Siz hangi üyeden bahsediyorsunuz? Samantha nickli üyeden mi?

Evet,o üyeden bahsediyorum.
Yazdığı mesajları alakalı alakasız yerlere çekip eleştirmeye çalışıyorsunuz kadını kaç sayfadır,amacınız ne anlamadım.Yazdığı şeyin pedofili ile uzaktan yakından alakası yok.Bu da yeni moda,her hoşa gitmeyen şeye pedofili damgası yapıştır geç.Yazdığı şeyin neresi yanlış,10 yaşındaki çocuk çok da küçük değil,kadın çocuğu suçlayıcı da konuşmamış.Hemen ''niye böyle uç örnekler veriyorsunuz'' diye kadını eleştirmeye başlamışsınız,size ne kim kaç yaşında ne yapmışsa yapmış herkes sizin gibi olmak mı zorunda ?

Anne değilim ama anne yarısıyım.
Kardeşimi ben büyüttüm, gözümden sakınırım kendisini.
Şu ileride anlarsın klişesini lütfen bırakın. Okuduğunuzu anlamayıp insanları "pedofili savunucu" olarak ilan etmekle günümüzde yaşanan olayların ne alakası var? Kadın burada pedofiliyi övecek herhangi birşey söylememiş, tam aksine size bilimsel, olağan bir bilgi vermiş. Siz tutup kadını linç etmişsiniz. Çocukların zevk aldığını burada bir konuda öğrenmiştim. Konu sahibinin küçük kızı yastığı bacak arasına alıyormuş, sorduklarında da hoşuma gidiyor falan diyormuş. Merak edip araştırıp doğru olduğunu öğrendim. Keşke sizde yenilir yeni bilgi vereni linç etmek yerine araştırıp öğrenseydiniz. Okuyun efendim okuyun. Bilinçlenin. Okumak kanser yapmıyor insanı.

Bilmediğiniz konularda peşin hükümlü olmayın siz de o halde. Okuduğunuz (!) kitaplarda peşim hükümlü olmama bölümlerini atlamışsınız sanırım. Benim eğitim geçmişim hiç de yabana atılacak cinsten değildir, okumayı severim merak etmeyin.

Bu çağdaşlıkla patlak veren zümrüt apartmanı olayında bahsedilen bebek de zevk almıştır değil mi sizin über-modern ve bilimsel argümanlara dayanan öngörünüze göre?

Pedofili hastalıktır.
Mazidebirgunes Hanım'a göre pedofili bir hastalıktır ancak Dünya Sağlık Örgütü'ne göre bir hastalık değildir. Ancak bu yıllardır tartışılan bir konudur öte yandan bana sorarsanız pedofili bir hastalık değildir, ancak hastalıklı bir beyin nedeniyle ortaya çıkan bir dürtüdür ve pedofiliyi savunan, pedofili olan insanlar kesinlikle iğrençtir. Ama sizin alıntıladığınız hanımefendi pedofili savunuculuğu yapmamış, siz tam olarak okumadan anlamadan millete saydırmışsınız.

Evet,o üyeden bahsediyorum.
Yazdığı mesajları alakalı alakasız yerlere çekip eleştirmeye çalışıyorsunuz kadını kaç sayfadır,amacınız ne anlamadım.Yazdığı şeyin pedofili ile uzaktan yakından alakası yok.Bu da yeni moda,her hoşa gitmeyen şeye pedofili damgası yapıştır geç.Yazdığı şeyin neresi yanlış,10 yaşındaki çocuk çok da küçük değil,kadın çocuğu suçlayıcı da konuşmamış.Hemen ''niye böyle uç örnekler veriyorsunuz'' diye kadını eleştirmeye başlamışsınız,size ne kim kaç yaşında ne yapmışsa yapmış herkes sizin gibi olmak mı zorunda ?
Dimi.. 10 yasinda cocuk etek giyse nolur pantolon giyse nolur. Bakiyo ve rahatsiz oluyo kendi dürtülerinden ki etek metek diyor. Bi insan eyleme donusturmedigi sürece pedofili olmasinda da sıkıntı yok ama boyle biriyle kim evli olmak ister. Nemfomanyak filmin basrol kadin, bi tane suclunun ne problemi oldugunu anlamaya calisiodu once erotik hikaye anlatiodu adam en sonunda sadece küçük bir oğlan cocuguyla ilgili hikayeye erekte oluyordu. Ama bunu gercek hayatta gerceklestirmemis oldugu icin ödül olarak oral yapiodu adama o geldi aklima :))) yani adam öyle olsa bile tamamen suçlu degil aslinda :KK70: etek giymezse cocuk, sorun çözülebilir :)))
Okuyun bu mesajını ne demek istediğimi anlarsınız!!!

Profilinin tek çözümü insanların onları sapık diye yaftalamasinin kalkması ile olur .
Bi insan istem dışı böyle bir eğilime sahip ama gidip bunu doktoruyla bile konuşmaz bile çünkü daha doktordan eleştirilmeye baslar .
Biz bu "hisleri " suç olmaktan çıkarırsak bu inanalar o kadar kolay yardım alabilirler ve yardım sonucu dediginiz gibi cinsel hayat sonlanması olabilir .
Ama yargılama aşağılama oldukça saklanıyorlar sonra bir yerde patlayıp bi çocuğa zarar veriyorlar .

Mune Mune üye bu mesajında pedofiliyi meşrulaştırmaktadır.

Bilmediğiniz konularda peşin hükümlü olmayın siz de o halde. Okuduğunuz (!) kitaplarda peşim hükümlü olmama bölümlerini atlamışsınız sanırım. Benim eğitim geçmişim hiç de yabana atılacak cinsten değildir, okumayı severim merak etmeyin.

Bu çağdaşlıkla patlak veren zümrüt apartmanı olayında bahsedilen bebek de zevk almıştır değil mi sizin über-modern ve bilimsel argümanlara dayanan öngörünüze göre?
Ben size anlatamıyorum ya da siz anlamamakta direniyorsunuz. Bebek tecavüze uğrayınca zevk alıyor mu dedim ben? Bebek ya da çocuk bilmeden de olsa kendi kendine yaptığı hareketten hoşnut duruyor dedim. Dediklerimi başka yere çekmeyin.

X