eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

ama siz bunu onu oldurme amacli eziyet amacli yapmamissiniz.. Siz cocukca iyi niyet düşünmüşsünüz. Sonucu boyle olmus..

Diger uye meraktan yazmis. Bilemeyecegim...

Klasik Nicedays işte, ne kale alıyorsun? Bırak kendi haline. :)

ya ben yazdıklarına takılmadım üslubu çok fena ve konuyla alakasız bi durumdan bahsediyor çocuk 10 yaşında bilinçli yapıyordur ya da yapmıyordur konu bu değil adamın ne yaptığı çocuk bilse bile yine de bir yetişkin bilinciyle yapmıyordur adamın pedofili olup olmadığını konu sahibi öğrenmeli bunun şüphesi bile çok korkunç

ama siz bunu onu oldurme amacli eziyet amacli yapmamissiniz.. Siz cocukca iyi niyet düşünmüşsünüz. Sonucu boyle olmus..

Diger uye meraktan yazmis. Bilemeyecegim...
Merak bile olsa kötü niyetli değildir bence sokaklarda çocukluğunu geçiren herkesin başına gelebilecek bir olay bu çocuklar acımasızdır evet ama kötü birşey yaptıklarını bilmezler vicdan duyguları yaş ilerledikçe gelişiyor oda şuan benim gibi vicdan azabı çekiyordur eminim

Bu mesajı okur musunuz lütfen

Burada hiç kimse pedofoliyi savunmuyor ki. Samantha bunu yani haz almayı ve cinselliği kendi kendine öğrenmiş olabileceğini normal olduğunu yazdı. Ben normal olmadığını düşünüyorum çünkü 7 yaşından sonra cinsellik dürtüsü ergenliğe kadar söner, ergenlikte tekrar başlar. Çocuklar 6 yaşına kadar cinsel kimliğini öğrenir, hatta erkek çocukların 1-6 yaş arası sünnet ettilmemesi, ya 1 yaşına kadar ya 6 yaşından sonra yapılması tavsiye edilir.

Aklı kıt olan çocuklar erken farkediyor böyle şeyleri demişsiniz. Hatta erkeklerde bu yüzden salak sever demişsiniz. Ama sizde gayet erken farkında olmuşsunuz bu gibi şeylerin. Ben mi yanlışım olabilir de

Yüksek Lisans mezunu sınıf öğretmeniyim. Çocukların yaşlara göre davranış şekillerinden haberim var teşekkür ederim bilgilendirme için. Sadece bu davranıştan erken ergenlik ihtimalini düşünebilir ancak cinsel tacizi sadece bu davranış şekli ile düşünemezsiniz. Çok ağır bir itham. Okul başarısından tutun sosyal ilişkilerine, sosyal ilişkilerinden tutun yaptığı resimlere kadar çok geniş yelpazede seyreden farklı türlü davranışlar ile birlikte bir uzman tarafından değerlendirilmesi gereken bir konu. Bu çocuğun gündelik hayatına dair kaçı hakkında bilginiz var?

Off...
Çok dram kasıyorsunuz.Hanımefendi sizin gibi düşünmeyen insanlar pedofiliyi savunmuyor,sakin olun.

Kadın olayı azıcık espri katarak anlatmaya çalışmış,hepsi bu.Biri de hemen alıntılamış ''ya sen ne demek istiyorsun ben o yaşta orgazm oldum diyerek ha ????? Çocuklardan çekin elinizi'' diye.Bu mu mantıklı şimdi ?

Ayy...
O mu ?
Keşke hiç cevap yazmasaydım.
O çok savunduğunuz üyenin bu mesajını da okudunuz mu??

Siz bu konularda henüz bezli(!) bebekler üzerinden espri yapabilirsiniz, saygı duyuyorum. Hatta bol bol da gülün eğlenin. Ancak hergün kadın cinayetlerinin, pedofilinin arttığı toplumumuzda ben daha farklı eğlence araçlarına yönelmeyi tercih ediyorum. İyi günler.

Ayyy Nicedays olduğunun hiç farkında değildim.
Gerçekten üzülüyorum haline ya, okuduğunu da anlamıyor yazılanı da oraya buraya çekiştirip duruyor. Üniversite sınavı da geçtiğine göre artık bol bol KK'yı karıştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…