ama siz bunu onu oldurme amacli eziyet amacli yapmamissiniz.. Siz cocukca iyi niyet düşünmüşsünüz. Sonucu boyle olmus..Aynen ailenin yetiştirme tarzı işte terbiye öğretilmeyince popo da elletirir başka yerlerde ben eve gidince izleyeceğim çizgi filmi yapacağım ödevleri dert ederdim sadece bide kedi konusunda haklı şimdi bana kızmayın da 8 yaşlarındayken
ya şimdi o konuya bişey diyemem benim de öle bi vukuatım var hala vicdan azabı çekiyorum 7 yaşındayken yavru bi kedi bulmuştum annem eve çok titiz olduğu için hayvan sokmadığından bende kediyi bulaşık sabunuyla sokak ortasında leğende çitilemiştim babam işten gelirken beni görüp elimden almıştı kediyi ertesi gün akşamında kedi ölmüştü çok ağlamıştım babam hastaydı zaten filan dedi ama bilmiyorum artık
Evet,o üyeden bahsediyorum.
Yazdığı mesajları alakalı alakasız yerlere çekip eleştirmeye çalışıyorsunuz kadını kaç sayfadır,amacınız ne anlamadım.Yazdığı şeyin pedofili ile uzaktan yakından alakası yok.Bu da yeni moda,her hoşa gitmeyen şeye pedofili damgası yapıştır geç.Yazdığı şeyin neresi yanlış,10 yaşındaki çocuk çok da küçük değil,kadın çocuğu suçlayıcı da konuşmamış.Hemen ''niye böyle uç örnekler veriyorsunuz'' diye kadını eleştirmeye başlamışsınız,size ne kim kaç yaşında ne yapmışsa yapmış herkes sizin gibi olmak mı zorunda ?
ya ben yazdıklarına takılmadım üslubu çok fena ve konuyla alakasız bi durumdan bahsediyor çocuk 10 yaşında bilinçli yapıyordur ya da yapmıyordur konu bu değil adamın ne yaptığı çocuk bilse bile yine de bir yetişkin bilinciyle yapmıyordur adamın pedofili olup olmadığını konu sahibi öğrenmeli bunun şüphesi bile çok korkunçEvet,o üyeden bahsediyorum.
Yazdığı mesajları alakalı alakasız yerlere çekip eleştirmeye çalışıyorsunuz kadını kaç sayfadır,amacınız ne anlamadım.Yazdığı şeyin pedofili ile uzaktan yakından alakası yok.Bu da yeni moda,her hoşa gitmeyen şeye pedofili damgası yapıştır geç.Yazdığı şeyin neresi yanlış,10 yaşındaki çocuk çok da küçük değil,kadın çocuğu suçlayıcı da konuşmamış.Hemen ''niye böyle uç örnekler veriyorsunuz'' diye kadını eleştirmeye başlamışsınız,size ne kim kaç yaşında ne yapmışsa yapmış herkes sizin gibi olmak mı zorunda ?
Klasik Nicedays işte, ne kale alıyorsun? Bırak kendi haline. :)
Merak bile olsa kötü niyetli değildir bence sokaklarda çocukluğunu geçiren herkesin başına gelebilecek bir olay bu çocuklar acımasızdır evet ama kötü birşey yaptıklarını bilmezler vicdan duyguları yaş ilerledikçe gelişiyor oda şuan benim gibi vicdan azabı çekiyordur eminimama siz bunu onu oldurme amacli eziyet amacli yapmamissiniz.. Siz cocukca iyi niyet düşünmüşsünüz. Sonucu boyle olmus..
Diger uye meraktan yazmis. Bilemeyecegim...
Mazidebirgunes Hanım'a göre pedofili bir hastalıktır ancak Dünya Sağlık Örgütü'ne göre bir hastalık değildir. Ancak bu yıllardır tartışılan bir konudur öte yandan bana sorarsanız pedofili bir hastalık değildir, ancak hastalıklı bir beyin nedeniyle ortaya çıkan bir dürtüdür ve pedofiliyi savunan, pedofili olan insanlar kesinlikle iğrençtir. Ama sizin alıntıladığınız hanımefendi pedofili savunuculuğu yapmamış, siz tam olarak okumadan anlamadan millete saydırmışsınız.
Bu mesajı okur musunuz lütfenDimi.. 10 yasinda cocuk etek giyse nolur pantolon giyse nolur. Bakiyo ve rahatsiz oluyo kendi dürtülerinden ki etek metek diyor. Bi insan eyleme donusturmedigi sürece pedofili olmasinda da sıkıntı yok ama boyle biriyle kim evli olmak ister. Nemfomanyak filmin basrol kadin, bi tane suclunun ne problemi oldugunu anlamaya calisiodu once erotik hikaye anlatiodu adam en sonunda sadece küçük bir oğlan cocuguyla ilgili hikayeye erekte oluyordu. Ama bunu gercek hayatta gerceklestirmemis oldugu icin ödül olarak oral yapiodu adama o geldi aklima :))) yani adam öyle olsa bile tamamen suçlu degil aslindaetek giymezse cocuk, sorun çözülebilir :)))
Burada hiç kimse pedofoliyi savunmuyor ki. Samantha bunu yani haz almayı ve cinselliği kendi kendine öğrenmiş olabileceğini normal olduğunu yazdı. Ben normal olmadığını düşünüyorum çünkü 7 yaşından sonra cinsellik dürtüsü ergenliğe kadar söner, ergenlikte tekrar başlar. Çocuklar 6 yaşına kadar cinsel kimliğini öğrenir, hatta erkek çocukların 1-6 yaş arası sünnet ettilmemesi, ya 1 yaşına kadar ya 6 yaşından sonra yapılması tavsiye edilir.Bilmediğiniz konularda peşin hükümlü olmayın siz de o halde. Okuduğunuz (!) kitaplarda peşim hükümlü olmama bölümlerini atlamışsınız sanırım. Benim eğitim geçmişim hiç de yabana atılacak cinsten değildir, okumayı severim merak etmeyin.
Bu çağdaşlıkla patlak veren zümrüt apartmanı olayında bahsedilen bebek de zevk almıştır değil mi sizin über-modern ve bilimsel argümanlara dayanan öngörünüze göre?
Aklı kıt olan çocuklar erken farkediyor böyle şeyleri demişsiniz. Hatta erkeklerde bu yüzden salak sever demişsiniz. Ama sizde gayet erken farkında olmuşsunuz bu gibi şeylerin. Ben mi yanlışım olabilir deTamam iyi gidiosun. 10 yasindaysa gayeeet bile isteye bilincli yapiodur. Ben ilk orgazm oldugumda 6 yasindaydim. 7 yasinda siniftaki oglanlara popomu elletiodum baya hosuma gidiodu. Simdi yaptigi hareketlere bi tane somur örnek ver sakin ol anlamioruz çünkü. Düşündüğün gibi degildir belki adamin gunahini aliosundur.
Biz zaten çocuğu suçlamıyoruz ki, 7 yaşındaki çocuğun davranışlarıyla 10 yaşındaki çocuğun davranışları farklıdır onu söylüyoruz. Ona bakılırsa 12 yaşındaki de çocuk ama benim orta okul arkadaşımın yaptıklarını duysanız şaşırırsınız 12 yaşındaydı. Zaten kıskanma değil olay çocuk istismara uğramış olabilir. Bazı arkadaşlar normal derken ben istismara uğramış olabilir diyorum.
Yüksek Lisans mezunu sınıf öğretmeniyim. Çocukların yaşlara göre davranış şekillerinden haberim var teşekkür ederim bilgilendirme için.Biz zaten çocuğu suçlamıyoruz ki, 7 yaşındaki çocuğun davranışlarıyla 10 yaşındaki çocuğun davranışları farklıdır onu söylüyoruz. Ona bakılırsa 12 yaşındaki de çocuk ama benim orta okul arkadaşımın yaptıklarını duysanız şaşırırsınız 12 yaşındaydı. Zaten kıskanma değil olay çocuk istismara uğramış olabilir. Bazı arkadaşlar normal derken ben istismara uğramış olabilir diyorum.
Bilmediğiniz konularda peşin hükümlü olmayın siz de o halde. Okuduğunuz (!) kitaplarda peşim hükümlü olmama bölümlerini atlamışsınız sanırım. Benim eğitim geçmişim hiç de yabana atılacak cinsten değildir, okumayı severim merak etmeyin.
Bu çağdaşlıkla patlak veren zümrüt apartmanı olayında bahsedilen bebek de zevk almıştır değil mi sizin über-modern ve bilimsel argümanlara dayanan öngörünüze göre?
Dimi.. 10 yasinda cocuk etek giyse nolur pantolon giyse nolur. Bakiyo ve rahatsiz oluyo kendi dürtülerinden ki etek metek diyor. Bi insan eyleme donusturmedigi sürece pedofili olmasinda da sıkıntı yok ama boyle biriyle kim evli olmak ister. Nemfomanyak filmin basrol kadin, bi tane suclunun ne problemi oldugunu anlamaya calisiodu once erotik hikaye anlatiodu adam en sonunda sadece küçük bir oğlan cocuguyla ilgili hikayeye erekte oluyordu. Ama bunu gercek hayatta gerceklestirmemis oldugu icin ödül olarak oral yapiodu adama o geldi aklima :))) yani adam öyle olsa bile tamamen suçlu degil aslindaetek giymezse cocuk, sorun çözülebilir :)))
Klasik Nicedays işte, ne kale alıyorsun? Bırak kendi haline. :)
O çok savunduğunuz üyenin bu mesajını da okudunuz mu??Ayy...
O mu ?
Keşke hiç cevap yazmasaydım.
O çok savunduğunuz üyenin bu mesajını da okudunuz mu??
Off...
Çok dram kasıyorsunuz.Hanımefendi sizin gibi düşünmeyen insanlar pedofiliyi savunmuyor,sakin olun.
Kadın olayı azıcık espri katarak anlatmaya çalışmış,hepsi bu.Biri de hemen alıntılamış ''ya sen ne demek istiyorsun ben o yaşta orgazm oldum diyerek ha ????? Çocuklardan çekin elinizi'' diye.Bu mu mantıklı şimdi ?
Size de. Ama zor.İyi günler dilerim.
Ayyy Nicedays olduğunun hiç farkında değildim.Klasik Nicedays işte, ne kale alıyorsun? Bırak kendi haline. :)
Ne alakası var?Senin gidip musallat olacağın bi hayvansever filan yok mu oralarda?