eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Adam daha nasıl icraate geçecek merak ettim

Kim ya dayım mi insan bi tecavuz falan beklio işte
Ya aslında bazı insanlar dokunarak iletişim kuruyor benim halamın eşi de öyle, yaşıtı, küçük, büyük farketmez kadınları kucaklar karşılaştığında. Konuşurken de kolunu insanın omzuna atar, sarılır. Bence sapıklığından değil, dokunarak iletişim kurmayı sevdiğinden.

Ne ilgisi var gerçekten soruyorum?? O üyenin yazdığı mesajı okumadınız mı? Pedofiliyi savunuyor ve ben ona karşı durdum diye siz bana cephe alıyorsunuz. Hayret ediyorum gerçekten ya.
Yav kimsenin pedofiliyi savunduğu yol allah ümmet aşkına bi dur kardeşim ya pedofiliyi savunan adam gelip burda mı ben pedofiliyi savunuyorum der. Biz de sana hayret ediyoruz beyin hariç her türlü uzvunla algılıyosun yazılanları

Yok ya baya mememi mincikladi yani. Teyzeme de benim yanimda soyun nolcak sanki diomus odada bekliomus. Anneme ergenlikte birlikte yatarlarken arkadan sariliomus devamli. Alah cezasini versin bak sinir basti yazarken beni.

Pedofili eğilimdir . Tedavisi yoktur.
Bir de şimdi muhtemelen yanlis anlaşılıp linç edileceğim ama Pedofili kavramının içi boşaltılmış durumda. Bile isteye gayet aklı ile hareket eden sapıklara Pedofili deniliyor. Oysa eğilimi bu yönde olup hic eyleme geçmemiş Pedofililer var diye okumuştum.
Antisosyal kişilik bozukluğu olan kisilerin beyinde empatiye ait kısımda sorun var oluyor. Muhtemelen Pedofiliye de eşlik eden fizyolojik bir problem vardır.

Ya herkes neye şaşırıyor hic mi duymadiniz bezine sürterek orgazm olan bebekler var allah askina ya. 10 yasinda bi kiz hamile bile kaliyor neye sasiriyosunuz rahim bile gelismis olabiliyor yani 10 yillik klitorisi mi bilmeyecek.
Bu konuda pedagog bir arkadaşım hamileyken uyarmıştı beni cisli bezi bebekte çok tutma yoksa cisin sıcaklığı ve dolulugu onu orgazma itebilir erken taşına bile girmeden diye. Var yani böyle bişey tabi ki. Hatta nereden baksan 1.5 yaşında cinsiyet ayrımını 3 yaşında ilk cinsel ve tensel temas hazzını algılamaya başlıyorlar. Belki erken uyarılmış olabilir. Zamanla düzelecektir ama ben de destek alması gerektiğine inanıyorum.

Ne kadar değişik bir aileniz var.
Dededen dayıya,dayıdan teyzeye
maaile tuhaf.

Teyzem konsomatristi bu arada bi de dedemin de gercek dedem oldugu belli diil ananem mahalleden baska biriyle de birliktw olmuş o sirada. Bunlar için de ayiplayin bari :) sanki kendimiz secioruz her seyi

Teyzem konsomatristi bu arada bi de dedemin de gercek dedem oldugu belli diil ananem mahalleden baska biriyle de birliktw olmuş o sirada. Bunlar için de ayiplayin bari :) sanki kendimiz secioruz her seyi
Ya Hu!Niye ayıplayayım?
Sadece bunları yaşamanız ve bu kadar rahat anlatmanız ilginç geldi bana.
Farkındaysanız sizin şahsınıza da bir şey söylemedim.
Bu konu özelinde yaptığınız yorumların çoğu bana farklı gelse de kimseyi ayıplama/yargılama gibi bir hakkım olmadığını düşünüyorum.
Böyle bir cümleye muhatap olduğum için üzüldüm doğrusu.

Son düzenleme:
Antisosyal kişilerin suç oranı yüksektir ama bu pedofili ile ilişkili degil . Eğer öyle bir eğilimi yoksa tecavüz eder diye düşünüyorum.
Pedofili eğilimdir ve hic bir çocuğa zarar vermemiş pedofililer var evet . Ama bu zarar verenlerin pedofili olmadığını göstermiyor .
Bu biraz karakterle alakalı bir şey daha çok .
Çocuklara tacizlerde bulunup pedofili olanda var , çocuk bu bana ses çıkaramaz diye yapan da var .
Maalesef bu ayırımı hasta dışında kimse bilemez .

İkisini ilişkilendirmek istemedim. Örnek vermek amaçlı antisosyal kişilik bozukluğundan bahsettim.
Evet bu taciz olaylarında pedofili olan da vardır ama tüm olaylar pedofili olarak geçiyor neredeyse, o yüzden ne olduğunu anlatmak imkansız hale geliyor

Hasta demeyin şunlara.

Bir an gerçekten hasta olduklarını düşündüğünüzü sandım.
Düşünmek degil tıbbi literatür gereği konuşabilirim. Hastalık konusu çok tartışmalı . Daha çok eğilim kabul ediliyor . Ama hala hastalık statüsündedir Dsm5 te.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…