- 29 Nisan 2015
- 26.566
- 91.299
Adam daha nasıl icraate geçecek merak ettimBosuna tartisiosunuz su pedofili olayini. Reelde gerceklestirmedigi surece ruhunuz duymaz kimin pedofili oldugunu bilemezsiniz. Ki çoğu böyle. Belki babaniz bile pedofilidir yani fark etmemis olma ihtimaliniz cok cok büyük. Ister hastalik ister karakter deyin kavramlara cok fazla anlam yukluosunuz ne fark edecek. Neticede düzelme ihtimali olmayan bir yatkinlik bu. Ve emin olun cogu sinsice aramizda yasiyor. Ayni ensestler gibi. Benim dayım mesela yillarca anneme teyzeme sarkmis ellemis bi insan. Bana da kucukken yanlislikla eli degmis gibi gogsume koluma eller dururdu. Ben 10 yasndayken bile hissediodum ondaki bu pisligi. Ama bisey yapamiosun adam icraate gecmedikce ne diyebilirsin. Ufak dokunuslardan büyük zevkler alio bu adiler.
Adam daha nasıl icraate geçecek merak ettim
Ya aslında bazı insanlar dokunarak iletişim kuruyor benim halamın eşi de öyle, yaşıtı, küçük, büyük farketmez kadınları kucaklar karşılaştığında. Konuşurken de kolunu insanın omzuna atar, sarılır. Bence sapıklığından değil, dokunarak iletişim kurmayı sevdiğinden.
Kim ya dayım miinsan bi tecavuz falan beklio işte
Yav kimsenin pedofiliyi savunduğu yol allah ümmet aşkına bi dur kardeşim ya pedofiliyi savunan adam gelip burda mı ben pedofiliyi savunuyorum der. Biz de sana hayret ediyoruz beyin hariç her türlü uzvunla algılıyosun yazılanlarıNe ilgisi var gerçekten soruyorum?? O üyenin yazdığı mesajı okumadınız mı? Pedofiliyi savunuyor ve ben ona karşı durdum diye siz bana cephe alıyorsunuz. Hayret ediyorum gerçekten ya.
Ya aslında bazı insanlar dokunarak iletişim kuruyor benim halamın eşi de öyle, yaşıtı, küçük, büyük farketmez kadınları kucaklar karşılaştığında. Konuşurken de kolunu insanın omzuna atar, sarılır. Bence sapıklığından değil, dokunarak iletişim kurmayı sevdiğinden.
Ayy inanmıyorum yaYok ya baya mememi mincikladi yani. Teyzeme de benim yanimda soyun nolcak sanki diomus odada bekliomus. Anneme ergenlikte birlikte yatarlarken arkadan sariliomus devamli. Alah cezasini versin bak sinir basti yazarken beni.
Evde baba falan yok muydu bu adami evire cevire dovecekYok ya baya mememi mincikladi yani. Teyzeme de benim yanimda soyun nolcak sanki diomus odada bekliomus. Anneme ergenlikte birlikte yatarlarken arkadan sariliomus devamli. Alah cezasini versin bak sinir basti yazarken beni.
Evde baba falan yok muydu bu adami evire cevire dovecekmidem bulandi
Allah korumus o zaman o ailedeki kadinlari ne diyeyim
Vala dedemde de vardi oyle bi egilim az da olsa bence.
Ne kadar değişik bir aileniz var.
Vala dedemde de vardi oyle bi egilim az da olsa bence.
Bir de şimdi muhtemelen yanlis anlaşılıp linç edileceğim ama Pedofili kavramının içi boşaltılmış durumda. Bile isteye gayet aklı ile hareket eden sapıklara Pedofili deniliyor. Oysa eğilimi bu yönde olup hic eyleme geçmemiş Pedofililer var diye okumuştum.Pedofili eğilimdir . Tedavisi yoktur.
Bu konuda pedagog bir arkadaşım hamileyken uyarmıştı beni cisli bezi bebekte çok tutma yoksa cisin sıcaklığı ve dolulugu onu orgazma itebilir erken taşına bile girmeden diye. Var yani böyle bişey tabi ki. Hatta nereden baksan 1.5 yaşında cinsiyet ayrımını 3 yaşında ilk cinsel ve tensel temas hazzını algılamaya başlıyorlar. Belki erken uyarılmış olabilir. Zamanla düzelecektir ama ben de destek alması gerektiğine inanıyorum.Ya herkes neye şaşırıyor hic mi duymadiniz bezine sürterek orgazm olan bebekler var allah askina ya. 10 yasinda bi kiz hamile bile kaliyor neye sasiriyosunuzrahim bile gelismis olabiliyor yani 10 yillik klitorisi mi bilmeyecek.
Ne kadar değişik bir aileniz var.
Dededen dayıya,dayıdan teyzeye
maaile tuhaf.
Ya Hu!Niye ayıplayayım?Teyzem konsomatristi bu arada bi dededemin de gercek dedem oldugu belli diil ananem mahalleden baska biriyle de birliktw olmuş o sirada. Bunlar için de ayiplayin bari :) sanki kendimiz secioruz her seyi
Antisosyal kişilerin suç oranı yüksektir ama bu pedofili ile ilişkili degil . Eğer öyle bir eğilimi yoksa tecavüz eder diye düşünüyorum.Bir de şimdi muhtemelen yanlis anlaşılıp linç edileceğim ama Pedofili kavramının içi boşaltılmış durumda. Bile isteye gayet aklı ile hareket eden sapıklara Pedofili deniliyor. Oysa eğilimi bu yönde olup hic eyleme geçmemiş Pedofililer var diye okumuştum.
Antisosyal kişilik bozukluğu olan kisilerin beyinde empatiye ait kısımda sorun var oluyor. Muhtemelen Pedofiliye de eşlik eden fizyolojik bir problem vardır.
İkisini ilişkilendirmek istemedim. Örnek vermek amaçlı antisosyal kişilik bozukluğundan bahsettim.Antisosyal kişilerin suç oranı yüksektir ama bu pedofili ile ilişkili degil . Eğer öyle bir eğilimi yoksa tecavüz eder diye düşünüyorum.
Pedofili eğilimdir ve hic bir çocuğa zarar vermemiş pedofililer var evet . Ama bu zarar verenlerin pedofili olmadığını göstermiyor .
Bu biraz karakterle alakalı bir şey daha çok .
Çocuklara tacizlerde bulunup pedofili olanda var , çocuk bu bana ses çıkaramaz diye yapan da var .
Maalesef bu ayırımı hasta dışında kimse bilemez .
Hasta demeyin şunlara.Antisosyal kişilerin suç oranı yüksektir ama bu pedofili ile ilişkili degil . Eğer öyle bir eğilimi yoksa tecavüz eder diye düşünüyorum.
Pedofili eğilimdir ve hic bir çocuğa zarar vermemiş pedofililer var evet . Ama bu zarar verenlerin pedofili olmadığını göstermiyor .
Bu biraz karakterle alakalı bir şey daha çok .
Çocuklara tacizlerde bulunup pedofili olanda var , çocuk bu bana ses çıkaramaz diye yapan da var .
Maalesef bu ayırımı hasta dışında kimse bilemez .
Hasta değiller, ben yanlış belirtmişim .Hasta demeyin şunlara.
Bir an gerçekten hasta olduklarını düşündüğünüzü sandım.Hasta değiller, ben yanlış belirtmişim .
Düşünmek degil tıbbi literatür gereği konuşabilirim. Hastalık konusu çok tartışmalı . Daha çok eğilim kabul ediliyor . Ama hala hastalık statüsündedir Dsm5 te.Bir an gerçekten hasta olduklarını düşündüğünüzü sandım.