eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Bazi kadinlar bu konuda kocalarina bile güvenemediklerini duydugumda aklima gelen tek sey neden güvenmediginiz insanlardan cocuk yapiyorsunuz, ya da o insanlarla nasil ayni yataga girebiliyorsunuz.Bu nasil bir ruh halidir?Eslerinin cocuklara banyo yaptirip, altini degistirmelerine izin vermeyen kadinlar ayni adamdan pespese cocuk yapiyolar.Allah akil fikir versin.Toplumca delirmenin esigindeyiz.
Sizin kadar kimse akilli degil dimi guvenmedigimiz adamla zaten evlenmeyiz o alintiladiginiz yazidaki bayan bana yazmisti ben esime hayir altini filan degistirme demedim esim kendisi basta bi cekindi suan gayette ilgilebiyor xocuklariyla hatta hepsini o yapiyor banyo tuvalet ben hic girmiyorum bile bilip bilmeden millete ders vermeye calismayin

Ya Hu!Niye ayıplayayım?
Sadece bunları yaşamanız ve bu kadar rahat anlatmanız ilginç geldi bana.
Farkındaysanız sizin şahsınıza da bir şey söylemedim.
Bu konu özelinde yaptığınız yorumların çoğu bana farklı gelse de kimseyi ayıplama/yargılama gibi bir hakkım olmadığını düşünüyorum.
Böyle bir cümleye muhatap olduğum için üzüldüm doğrusu.
Bazı insanlar sakin mizaçlıdır. Başlarına gelen şeyleri abartarak anlatmazlar. Bu tarz kişiler genelde çok şey yaşamış artık hiçbir şeye şaşırmayan insanlardır. Arkadaş olaya daha bilimsel bakıyor diğerleri ise duygusal o kadar.

Düşünmek degil tıbbi literatür gereği konuşabilirim. Hastalık konusu çok tartışmalı . Daha çok eğilim kabul ediliyor . Ama hala hastalık statüsündedir Dsm5 te.
Literatürde bu mahluklara ne denir benim için zerre kadar önemi yok çünkü tıp yanilmaz diye bir şey yoktur.. Ama hasta denemez o kesin. Hasta insan hastalığından dolayı mazur görülebilir, o yüzden bunlara hasta demek hastalara saygısızlık olur. Bırakın hasta demeyi bunlar geberdiği zaman pis cesetleri insan ayağının basmadığı bir yere kireclenip gömülmeli ki üstünde biten ottan börtü böcek, kuş vb hayvanlar yemesin. bir genetikçi olarak yediklerimiz az da olsa dna'mızı etkiler bize de bulaşır diye korkuyor ve söylüyorum.

Pedofiliye bilimsel bir açıklama yapmaya çalışıyorsunuz, bilimsel yaklaşıma duygu katılmaz, bir vaka vardır o vakayla ilgili bulgulara bakılır ve teşhis konup açıklaması yapılır, ben sizi anlıyorum ama sizde buradaki kadınları anlamalısınız, her olaya yalnızca akademik bakış açısıyla yaklaşamazsınız, burada bilimsel açıklanabilen konular olur, bir kadının neden hamile kalamadığına tıbbi bir açıklama yapılabilir veya kanser bilimsel olarak açıklanabilir ama söz konusu çocukların istismara uğramasıysa hiçbir bilimsel açıklama burada bebekleri için endişe eden, istismara uğramış çocukların haberini okuyup onları çocuklarıyla özdeşleştirerek üzülmüş gözyaşı dökmüş, o çocuklar için dua etmiş annelerin içindeki üzüntü ve öfkeyi tatmin edemez zira anneler konuya duygusal bakar, bilim bilim insanlarının işidir, buradaki kadınlarsa bildikleri en güzel şeyi yapıyor, annelik yapıyor ve bebeklerini korumak istiyorlar, haklılar.

Ayrıca gerçekten merak ediyorum sanırım henüz okuyorsunuz, bu konuda bir araştırmanız oldu mu bilmiyorum, sizce gerçekten kaç pedofili bu eğilimi, hastalığı, sapkınlığı artık bilimsel adı her neyse onun için doktora başvuruyor? Kaç pedofili toplumun bakış açısına duyduğu korku yüzünden aman ben doktora gitmeyeyim diyor?
Sizin kadar bilemem elbette ama şahsi görüşümdür bence zaten bu hallerinden zevk alıyorlar, bunun kötü olduğunu biliyrlar ama doktora gitmiyorlar, onun yerine minicik çocuklara dilediklerini yapmayı kendilerine hak görüyorlar, beyin karmaşık bir organdır ve bence yine kişisel fikrimdir pedofili olanların her yaptığı bilimle de açıklanamaz zira insan duygularını ve gerçek düşüncelerini gizlemeyi başarabilen bir canlıdır, bu sebepledir ki bazı dürtülerini aileleri hatta eşleri bile yıllarca anlayamaz.
Sevgili mune su yorumun alnı olsa da öpsem keşke.bunlari yazan ellerin dert görmesin.bir anne olarak haberleri izlerken kaç gece uyku uyumadan ağladım kaç bebeğin ardından kendi yavrumun yüzüne bakarken için yandı anlatamam.ama bizi öyle iyi anlmaissiniz ki. Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili mune su yorumun alnı olsa da öpsem keşke.bunlari yazan ellerin dert görmesin.bir anne olarak haberleri izlerken kaç gece uyku uyumadan ağladım kaç bebeğin ardından kendi yavrumun yüzüne bakarken için yandı anlatamam.ama bizi öyle iyi anlmaissiniz ki. Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim kendi adıma.
Kadınım ve anneyim, ben evladımı büyüttüm belki ama bir kere minicik bir meleğin aşkı düştü mü içinize, milyonlarca süt kokulu melek için çarpmaya başlıyor yüreğiniz, kendi evladınız için ne diliyor ne istiyorsanız bütün evlatlar için de aynısını dileyip istiyorsunuz, aynı sizin yüreğiniz gibi, aynı diğer annelerin yüreği gibi.

Son düzenleme:
Tamam iyi gidiosun. 10 yasindaysa gayeeet bile isteye bilincli yapiodur. Ben ilk orgazm oldugumda 6 yasindaydim. 7 yasinda siniftaki oglanlara popomu elletiodum baya hosuma gidiodu. Simdi yaptigi hareketlere bi tane somur örnek ver sakin ol anlamioruz çünkü. Düşündüğün gibi degildir belki adamin gunahini aliosundur.

Öfff .... valla içim kalktı sabah sabah
ne biçim hayatlar var ya
Bide çok matah bişey gibi anlatmıyorlar mı

Evladınız olsun da bu kadar sag duyulu olmaya devam edin olur mu ?

Davulun sesi size uzaktan "hastalik" gibi geliyor ama bildiğiniz sapıklık.
Devam edeceğinden hic şüpheniz olmasın .
Iyiki alıntı yaptığınız yazıdan bi kaç sayga önce kendi uğradığım tacizleri anlatmışım.
Nasıl uzaktayım bilmiyorum

Öfff .... valla içim kalktı sabah sabah
ne biçim hayatlar var ya
Bide çok matah bişey gibi anlatmıyorlar mı

Senin için kalkacak yer ariyomus. Ne var bunda ic kalkacak. Matah degil de durtuler geliyor demek istedim. Normalde 7 yasindan itibaren azalmaya başlar cinsel durtuler ergenlige kadar azalir sonra tekrar yukselir. 10 yas civari ergenlige girmia bi kizsa sayet bilincli yapiodur diorum. Daha küçükken bile mümkün yani. Ilkokul 1-2-3te oglan cocuklari kizlarin etegini açar kac kere gördüm apartmanin onunde birbirini sikistiran elleyen cocuklari. Hatta bi keresinde kizli erkekli 8-9 tane cocuk hep birlikte kaka yapip birbirlerini izliolardi. Baya gulmustum amac ne ki diye :KK70:

Senin için kalkacak yer ariyomus. Ne var bunda ic kalkacak. Matah degil de durtuler geliyor demek istedim. Normalde 7 yasindan itibaren azalmaya başlar cinsel durtuler ergenlige kadar azalir sonra tekrar yukselir. 10 yas civari ergenlige girmia bi kizsa sayet bilincli yapiodur diorum. Daha küçükken bile mümkün yani. Ilkokul 1-2-3te oglan cocuklari kizlarin etegini açar kac kere gördüm apartmanin onunde birbirini sikistiran elleyen cocuklari. Hatta bi keresinde kizli erkekli 8-9 tane cocuk hep birlikte kaka yapip birbirlerini izliolardi. Baya gulmustum amac ne ki diye :KK70:
Bence daha fazla anlatma kalplerine inecek. :KK70:

Sormadan anlatmasan!
Her anın bir değişik senin

Tam kızıcam kızamıyorum da....

Peki bu insanlar bi çocuğa taciz vs ye bulunmadan nasıl saptanacak ?
Bu konuda bir çözümünüz var mı?
kitaptan okuduğunuz bilgileri burada bilimsel kanıt diye savunmanız çok saçma bence. siz araştırdınız mı bu konu üzerine gözlem yaptınız mı sizin bilimsel bir çalışmanız var mı bu konu ile alakalı siz böyle biri ile karşı karşıya geldiniz mi ? neye göre kanıtınız var ki bu kadar emin olup bilimsel bir açıklama yapma zahmetinde bulundunuz ?

kitaptan okuduğunuz bilgileri burada bilimsel kanıt diye savunmanız çok saçma bence. siz araştırdınız mı bu konu üzerine gözlem yaptınız mı sizin bilimsel bir çalışmanız var mı bu konu ile alakalı siz böyle biri ile karşı karşıya geldiniz mi ? neye göre kanıtınız var ki bu kadar emin olup bilimsel bir açıklama yapma zahmetinde bulundunuz ?
Size tani koyan cerraha da böyle mi diyorsunuz. ?
Siz araştırdınız mi kitapta okuduklarınız sayılır mi mi diyorsunuz ?

evet cerrah diyorsun ki cerrahlar bir yere kitap okuyarak gelmiyor bunu çok iyi biliyoruzdur ikimizde
benim size sorularım çok açık ama sen okuduklarınla mı ( bilimsel makale kitaplar vs) bu açıklamayı yapıyorsun yoksa kendi bilimsel çalışmalarınla mı bu açıklamayı yapıyorsun?

Aile içi iletişim SIFIR. Sorun varsa bile önce çözüm dilini takının bence. Kördüğüm olur yoksa.

Doktormusunuz siz ?
Eğer değilseniz engin tıbbi litaratür bilgileriniz bizahmet yine sizde kalsın ya

Anladık çok biliyorsunuz.

Evlat sahibi olan herkesin içi cız ediyor şurda. neleer oluyor böyle ne hallere geldik diye
haalaa yok literatürde eğilim vademacumda yönelim bilmemnerde bilmem ne denir vıdı vıdısı.napıcaz arkadaşım bize ne ne dendiğinden.
Söz konusu kendini savunamayan minicik bi beden ise ne denirse densin olayın özü sapkınlık-sapıklık-sapıtmışlıktır.

Tan gazetesini hatirlar misin?
Hikayelerin ordakilere cok benziyor.
Ben de lisede tan okurdum evet, playboy hatta yasi tutanlar hatirlar kral falan okurduk.
Ama bahsettigin yaş donemi cinsel durtulerin en az oldugu dönem, o yastan gecmis, o yasta cocugu olan ve pedagoji egitimi almis bir kadın olarak kalibimi basarim ki cocuklara dair anlattiklarinin tamami yuzde yuz senin fantazilerinden oluşuyor.

evet cerrah diyorsun ki cerrahlar bir yere kitap okuyarak gelmiyor bunu çok iyi biliyoruzdur ikimizde
benim size sorularım çok açık ama sen okuduklarınla mı ( bilimsel makale kitaplar vs) bu açıklamayı yapıyorsun yoksa kendi bilimsel çalışmalarınla mı bu açıklamayı yapıyorsun?
Pardon cerrah neyle cerrah oluyor
6 sene tıp fakültesinde kitapları okumayıp ne yapıyor
Lütfen muhatap olmayın benimle

X