eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Ne cocuk ta ne eşinizde sorun sizde galiba ben öyle hissettim bir cocugun sevdıgı bir adamınki ( o yastakı cocukların cınsellık uyarımı neredeyse yoktur) sakalını sevmesi onu babası gibi görmesındendır herkese yapıyor diyorsunuz ailesi başa cıkamıyor diyorsunuz cok abartılı hareketleri var diyorsunuz siz saglıklı ve vicdanlı Bır insan olsaydınız umurunuzda olan kocanız degil o cocuk olurdu ustelık benimde cocugum var diyorsunuz ki ben sızın annelik duygunuzdan bile şüpheliyim suan evlat sahibi olarak sızın yerinizde olsaydım o cocuk ıcın ne yapabilirim onun zarar görmesini nasıl engellerim hangi kurumlara başvurup bu cocugu o sorumsuz ailenin elinden kurtarırım diye dışını tırnağıma takardım
Şuan su yazdıklarınızı okurken ben İNSANLIĞIMDAN, ANNELIGIMDEN UTANDIM yazıkki sizin gibi insanlar aynı havayı teneffüs edıyoruz

Çocuk için yazdıklarınıza üzüldüm, kesinlikle kötü niyetli bir çocuk olduğunu düşünmüyorum, çünkü adı üstünde çocuk zaten masum bi sevgi sadece. Bence annesiyle görüşmelisiniz, bunun sebebi ise o kızcağızın kötü niyetli insanlara da böyle yaklaşabilecek olma ihtimali.

Çocuk acaba babadan yeterli ilgi görmediği için mi esinize öyle yaklaşıyor ..Yani aklıma bu geldi nedense ,cinsel veya aşk vs gibi konular o yaşta çocuk için olmaz bence olsa olsa hayranlık olabilir .
O yaşlarda ,bende eniştemi çok severdim .Birde asker olmak istiyodum eniştem de askerdi .Ve bana küçük küçük böyle ne bileyim şapka ,asker künyesi filan getirirdi ama çok iyi niyetlidir sağolsun amcalarimdan ötedir .
Hatırlıyorum keşke babam olsaydı diye çok içimden geçerdi .Babamla iyi bir çocukluk gecirmedim hala öyledir ,yani baba hayranı şanslı kız çocuklarından olamadım .
Birde dayım var aynı .Ve o yaşlarda ona durup durup sarolirdim com iyi hatırlıyorum ve hep bı sevgi ihtiyacı sebebiyle idi .

Babasi disinda diger erkeklerle yuz goz olmasini tasvip etmiyorum anne iyi egitememis cocugunu devir kotu devir cocukta degil anasin da hata var......

Müge anlıdaki psikiyatri uzmanı pedofili bireylerin toplumda çok iyi kamufle olduğunu, yıllardır tanıdığınız herhangi bir insanın pedofili olup olmadığını anlamanızın pek mümkün olmayacağını ve beklenmedik şekilde bu sapkınlıkları dışında normal davranışlara ve normal bir hayata sahip bireyler olduklarını açıklamıştı. o zamandan beri gerçekten korkuyorum, gördüğümüz bildiğimiz herkes böyle sapkın birisi olabilir Allah korusun diyerek.

eşcinselliği bir kenara bırakıyorum.
çünkü yetişkin insanların rızası dahilinde gerçekleşen her şey o kişileri ilgilendirir.

ama çocuğa, hayvana, ölüye tecavuz gibi,
karşındakinin rızasını göz etmeden,
zorbalıkla,
zarar vererek,
hatta bazen öldürerek ilişkiye girme eğilimi olan kişiye ama onun cinsel eğilimi öyle diyemeyiz.
bunun adı eğilim değil, manyaklık.

başını sonunu düşünmekten aciz, karşıdaki canlıya öldüresiye zarar verip, sadece kendi zevki için bir hayatı yok etme eğilimi olan insanlar akıl ve ruh sağlığı yerinde olan insanlar olamaz. gerçi insan da denmez onlara.

sizin mantığınızla, heteroseksüel bir erkek, bir kadına tecavuz etmekten (ki genelde tekrarlı bu işler) zevk alıyor
ve kendine kurbanlar buluyor.
o zaman bu adamın cinsel eğilimi tecavuz üzerine kurulu? bu adam suçlu değil, eğilimi o yönde.
olur mu öyle şey?

pedofiliye profesyonel anlamda ne dersiniz bilmem.
toplum vicdanında suçtur. eğilim hatta hastalık diyerek bile hafifletilmesi, bana dokunuyor mesela.

direkt olarak manyaklık diyip, bundan zevk alma potansiyeli olanı kimyasal hadım, eyleme geçeni idam etseler keşke.
keşke biraz korksalar da yaklaşmasalar çocuklara.

bu kadar psikoloji ile ilgilenip, iç güdüyü görmezden gelmenize çok şaşırdım.

kimse hazzı kendi elleri ile size teslim etmez.
karşıdakine zarar vereceğini bilse bile kendini tutabileceğine ikna eder.

insanoğlu bencilliği ve zevk içgüdüdür.
mantığı bunların önüne geçip de hadi bakalım beni hadım edin diyen kişi diye bir şey sadece hayal ürünü bence.

toplumsal yargılanmaya henüz gelmedim farkındaysanız. zira toplumdan çekinen şeyini donunun içinde tutar çıkarmaz.
eline koluna sahip çıkar.
demekki kendini kaybettiği nokta var.

Yaw kaç yaşında bu çocuk ilkokula gidiyo demissiniz en fazla 11 12 yaşındadır bu yaşta eşinizi tahrik edicek hareketler mi yapıyo yani en azından sizin gozunuzden durum böyle ve eşinizin hoşuna gittiğini düşünüyorsunuz oylemi valla kusura bakmayın da bence sizin bı psikiyatriye ihtiyacınız var bunlar ne kadar berbat ne kadar iğrenç ithamlar ben eşimin böyle biseyden hoşlandığıni düşünsem o an o adamı bogarim ya burda bahsi geçen bı çocuk genç bı kız değil yapmayın

Aklı kıt olan çocuklar erken farkediyor böyle şeyleri demişsiniz. Hatta erkeklerde bu yüzden salak sever demişsiniz. Ama sizde gayet erken farkında olmuşsunuz bu gibi şeylerin. Ben mi yanlışım olabilir de

Ee yani :) benden salağı mı var zaten söz konusu erkekler oldugunda beyin yerine cinsel organ konulmus bi safım ben.

Bosuna tartisiosunuz su pedofili olayini. Reelde gerceklestirmedigi surece ruhunuz duymaz kimin pedofili oldugunu bilemezsiniz. Ki çoğu böyle. Belki babaniz bile pedofilidir yani fark etmemis olma ihtimaliniz cok cok büyük. Ister hastalik ister karakter deyin kavramlara cok fazla anlam yukluosunuz ne fark edecek. Neticede düzelme ihtimali olmayan bir yatkinlik bu. Ve emin olun cogu sinsice aramizda yasiyor. Ayni ensestler gibi. Benim dayım mesela yillarca anneme teyzeme sarkmis ellemis bi insan. Bana da kucukken yanlislikla eli degmis gibi gogsume koluma eller dururdu. Ben 10 yasndayken bile hissediodum ondaki bu pisligi. Ama bisey yapamiosun adam icraate gecmedikce ne diyebilirsin. Ufak dokunuslardan büyük zevkler alio bu adiler.

Haa ben pedofiliyim diye doktora gitme konusunu acmis Yesyess arkadasim. Mantikli bulmakla birlikte pratikte yine sallanacak bisey bu. Katiliyorum sana keske renklerini belli etmeleri icin firsat verilse. Ama bunlar birbirlerini bilio zaten ve bu onlara yetio. Günümüzde adlarini duysaniz sasiracaginiz bir cok ünlü var aralarında itiraf edip tedavi olmak yerine Tayland'a gidiolar arkadaslar çocuklarla birlikte olabilmek icin.

Benim bir arkadaşımın kızı 6 yaşında yastığa falan sürtünüyor sonra hızlanıp zevk alır tarzda sesler çıkarıyormuş oda babasına temasta bulunmaya çalışıyormuş pedagoga danıştılar sakın kızmayın bu konuda yapma etme falanda demeyin ilgisini başka yöne çekin hemen demiş mesela farkettiniz babaya temasa çalışıyor baba hemen gel kızım top oynayalım gel kızım evcilik oynayalım hadi bebeğin saçını tarayalım falan deyin unutturun demiş aynen uyguladılar baya azaldı demişti şimdi son durum ne bilmiyorum

Tayland bu konuda çok büyük bir yara gerçekten

Bebek ve çocuklarda mastürbasyon normaldir. Hazzın tekrarı şeklinde bir durum var. Nasıl ki parmak emme vs haz verdiği için tekrar ediliyorsa aynı şekilde. Doğru yaklaşım buna aaa ayıp olur filan demeden onun farklı bir davranış olduğu hissettirilmeden dikkatinin dağıtılmasıdır.

Komşu ile muhabbeti keseceksiniz bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…