1001 varmı arttıran
[/QUOTEYazmıştı 10 yaşındaymış tam emin reğilskonu sahibi ama 10 yaş civarı demişti1001 varmı arttıran
Çocuk ne yapıyormuş hiç birimiz anlamadık eksik konu açacağınıza hiç açmayın daha iyi. Ayrıca küçücük çocuğun yaklaşımının hoşuna gittiğine inandığınız bir adamla neden evlisiniz? Ben kocamı böyle bir şeyle itham etsem o dakika çeker giderim dahası sizin de kız çocuğunuz varmış. Kocanız daha da garip kendisini bu şekilde suçlayan bir kadına verdiği tek tepki küsüp başka odaya gitmek mi? Siz de garipsiniz bahsi geçen kişi çocuk onu nasıl iyi edebilirim diyeceğinize çocuk umrumda değil diyorsunuz? Siz bu konuyu neden açtınız sahiden kocanıza musallat olan komşu kızından korunmak için öneri mi istiyorsunuz? Konuyu nerden tutsak elde kalıyor
Hanımefendi inancınız ile alakalı değil bu işler .
Cinsel eğilimler (eşcinsellik pedofili vs vs ) doğuştan geliyor bizimle . Anne karnında 3 4 . Ayda oluştuğu tahmin ediliyor (net bilgi degil )
Zaten çocuğu ile ilişkisi olan ailelelr bunu farkediyor . Lgbt bireylerinin bir cogunun ailesi bunu çocukluktan fark edip değiştirmeye çalışıyor ama olmuyor .
Siz nasıl eforsuz bir şekilde erkeklerden hoşlanıyorsanız (tahmin) onlarda bu şekilde işte farklı şeylerden hoşlanıyorlar.
Bu net kanıtlı bir şey .
Profilinin tek çözümü insanların onları sapık diye yaftalamasinin kalkması ile olur .
Bi insan istem dışı böyle bir eğilime sahip ama gidip bunu doktoruyla bile konuşmaz bile çünkü daha doktordan eleştirilmeye baslar .
Biz bu "hisleri " suç olmaktan çıkarırsak bu inanalar o kadar kolay yardım alabilirler ve yardım sonucu dediginiz gibi cinsel hayat sonlanması olabilir .
Ama yargılama aşağılama oldukça saklanıyorlar sonra bir yerde patlayıp bi çocuğa zarar veriyorlar .
Aklı kıt olan çocuklar erken farkediyor böyle şeyleri demişsiniz. Hatta erkeklerde bu yüzden salak sever demişsiniz. Ama sizde gayet erken farkında olmuşsunuz bu gibi şeylerin. Ben mi yanlışım olabilir de
Tayland bu konuda çok büyük bir yara gerçektenHaa ben pedofiliyim diye doktora gitme konusunu acmisYesyess arkadasim. Mantikli bulmakla birlikte pratikte yine sallanacak bisey bu. Katiliyorum sana keske renklerini belli etmeleri icin firsat verilse. Ama bunlar birbirlerini bilio zaten ve bu onlara yetio. Günümüzde adlarini duysaniz sasiracaginiz bir cok ünlü var aralarında itiraf edip tedavi olmak yerine Tayland'a gidiolar arkadaslar çocuklarla birlikte olabilmek icin.
Bebek ve çocuklarda mastürbasyon normaldir. Hazzın tekrarı şeklinde bir durum var. Nasıl ki parmak emme vs haz verdiği için tekrar ediliyorsa aynı şekilde. Doğru yaklaşım buna aaa ayıp olur filan demeden onun farklı bir davranış olduğu hissettirilmeden dikkatinin dağıtılmasıdır.Benim bir arkadaşımın kızı 6 yaşında yastığa falan sürtünüyor sonra hızlanıp zevk alır tarzda sesler çıkarıyormuş oda babasına temasta bulunmaya çalışıyormuş pedagoga danıştılar sakın kızmayın bu konuda yapma etme falanda demeyin ilgisini başka yöne çekin hemen demiş mesela farkettiniz babaya temasa çalışıyor baba hemen gel kızım top oynayalım gel kızım evcilik oynayalım hadi bebeğin saçını tarayalım falan deyin unutturun demiş aynen uyguladılar baya azaldı demişti şimdi son durum ne bilmiyorum
Komşu ile muhabbeti keseceksiniz bu kadarmerhaba hanımlar 1 yıldır görüştüğümüz çok sevdiğim bir komşum var onun küçük kızının daha önce hiçbir çocukta görmediğim anormal hareketleri var babası da defalarca uyarmış kızmış yapma diye annesi de kızıyor alışkanlık haline getirmiş diyor bu kız ilkokula gidiyor aynen büyükler gibi davranıyor küçük büyük erkek gördüğü zaman ona temasta bulunuyor belki inanmicaksiniz ilk başta ben de acaba dedim hep ama yok çocuk normal değil hadi o ne yaptığını bilmiyor da benim eşim sözde çok dindar 1 senedir kız defalarca sarılmalar elini omzuna koymalar yüzünü sakalını okşamalar böyle hareketlerde bulundu eşime o ne yaptığını bilmiyor daha çocuk ama sen musade etme bizim kızımız onun babasına bu şekilde yapsa senin için sıkıntı değil mi dedim evet doğru dedi ama dün de kız bize geldi eşime yine o şekilde temasta bulundu aynı büyük gibi sevgili gibi hadi o ne yaptığını bilmiyor eşimin de acaba hoşuna mı gidiyor ki abicim çekil demedi sen düzgün bi adam değilsin dedim konuşmak istemedim gitti başka odada yattı şimdi artık ne yapacağım bilmiyorum onunla iyi olmak ta istemiyorum artık çok soğudum biliyor rahatsız olduğumu ama izin veriyor