- 21 Kasım 2018
- 7.608
- 19.386
Konu sahibi neden ceza aldi anlamadım?
Peki.Vayyy tahrik... alırım bir dal
Ne ilgisi var gerçekten soruyorum?? O üyenin yazdığı mesajı okumadınız mı? Pedofiliyi savunuyor ve ben ona karşı durdum diye siz bana cephe alıyorsunuz. Hayret ediyorum gerçekten ya.Ayyy Nicedays olduğunun hiç farkında değildim.
Gerçekten üzülüyorum haline ya, okuduğunu da anlamıyor yazılanı da oraya buraya çekiştirip duruyor. Üniversite sınavı da geçtiğine göre artık bol bol KK'yı karıştırır.
He yani bi deli taş attı bizde onunla uğraşıyoruz.... Ya çıkın bana mı susadiniz???Konu muhtemelen fake de ondan.
Gelmiş üyelik alır almaz ortalık karıştıracak konu açmış, dindan, sakal, 10 yaşında çocuk, etek pedofili filan falan... Bağırıyor bariz, fake diye.
Terbiyenizi takının.Konu muhtemelen fake de ondan.
Gelmiş üyelik alır almaz ortalık karıştıracak konu açmış, dindar, sakal, 10 yaşında çocuk, etek pedofili filan falan... Bağırıyor bariz, fake diye. Nice'da dahil olunca tabi, konunun etkisi x2 oluyor
Pedofiliyi savunduğu mesajı alıntılayabilir misin? Yanlış anlayıp olayı karıştırmışsın yine.Ne ilgisi var gerçekten soruyorum?? O üyenin yazdığı mesajı okumadınız mı? Pedofiliyi savunuyor ve ben ona karşı durdum diye siz bana cephe alıyorsunuz. Hayret ediyorum gerçekten ya.
Pedofiliyi savunduğu mesajı alıntılayabilir misin? Yanlış anlayıp olayı karıştırmışsın yine.
Buyrun.Dimi.. 10 yasinda cocuk etek giyse nolur pantolon giyse nolur. Bakiyo ve rahatsiz oluyo kendi dürtülerinden ki etek metek diyor. Bi insan eyleme donusturmedigi sürece pedofili olmasinda da sıkıntı yok ama boyle biriyle kim evli olmak ister. Nemfomanyak filmin basrol kadin, bi tane suclunun ne problemi oldugunu anlamaya calisiodu once erotik hikaye anlatiodu adam en sonunda sadece küçük bir oğlan cocuguyla ilgili hikayeye erekte oluyordu. Ama bunu gercek hayatta gerceklestirmemis oldugu icin ödül olarak oral yapiodu adama o geldi aklima :))) yani adam öyle olsa bile tamamen suçlu degil aslindaetek giymezse cocuk, sorun çözülebilir :)))
Banlanarak mı?Bence konu sahibi fake değil. Bu kadar tepki beklemiyordu ve suçlandı. Kaçtı gibi geldi bana.
Evet bence ban'a susamışlar, bunlar heeeeep beni özlemelerinden oluyor, konu içeriği de hassas olunca bizim KK Kadınları dilini klavyesini tutamıyor, bana biraz müsade kulaklığımı takıp toplu kıyım müziğimi açayım, canım KK hatunlarının ban krizlerini gidereceğim hemen.He yani bi deli taş attı bizde onunla uğraşıyoruz.... Ya çıkın bana mı susadiniz???
Üyelik iptali istemiştirBanlanarak mı?
Örnek vermiş. Savunmamış. Sen savundu diye anlatıyorsun.Buyrun.
Evet bence ban'a susamışlar, bunlar heeeeep beni özlemelerinden oluyor, konu içeriği de hassas olunca bizim KK Kadınları dilini klavyesini tutamıyor, bana biraz müsade kulaklığımı takıp toplu kıyım müziğimi açayım, canım KK hatunlarının ban krizlerini gidereceğim hemen.
Canımın içi burada hepiniz eşitsiniz değil mi? Bir üyeyi hedef alarak onu dikkate almayın yönünde yönlendirmeler yapmak doğru mu? Halay başı olmak ister misin? İşlemeli mendillerim var :)))Ben banlanacak hiçbir şey yapmadım valla, banlanırsam darılırım bu kez
Canımın içi burada hepiniz eşitsiniz değil mi? Bir üyeyi hedef alarak onu dikkate almayın yönünde yönlendirmeler yapmak doğru mu? Halay başı olmak ister misin? İşlemeli mendillerim var :)))
Muhatap olmaya değmezsiniz.Zoraki polemik çıkarmaya çalışan birine karşı, diğerlerini uyardım; insanlık görevi benimki