eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

Kız çocukları sever sırnaşmayı, kötü olan durum kız çocuğunun öyle yapması değil de, bu zamanda başka adamların yanında olması Allah muhafaza sapık bi insana denk gelse düşünemiyorum

Konu sahibi neden ceza aldi anlamadım?

Konu muhtemelen fake de ondan.
Gelmiş üyelik alır almaz ortalık karıştıracak konu açmış, dindar, sakal, 10 yaşında çocuk, etek pedofili filan falan... Bağırıyor bariz, fake diye. Nice'da dahil olunca tabi, konunun etkisi x2 oluyor

Ne ilgisi var gerçekten soruyorum?? O üyenin yazdığı mesajı okumadınız mı? Pedofiliyi savunuyor ve ben ona karşı durdum diye siz bana cephe alıyorsunuz. Hayret ediyorum gerçekten ya.

Konu muhtemelen fake de ondan.
Gelmiş üyelik alır almaz ortalık karıştıracak konu açmış, dindan, sakal, 10 yaşında çocuk, etek pedofili filan falan... Bağırıyor bariz, fake diye.
He yani bi deli taş attı bizde onunla uğraşıyoruz.... Ya çıkın bana mı susadiniz???

Terbiyenizi takının.

Ne ilgisi var gerçekten soruyorum?? O üyenin yazdığı mesajı okumadınız mı? Pedofiliyi savunuyor ve ben ona karşı durdum diye siz bana cephe alıyorsunuz. Hayret ediyorum gerçekten ya.
Pedofiliyi savunduğu mesajı alıntılayabilir misin? Yanlış anlayıp olayı karıştırmışsın yine.

Pedofiliyi savunduğu mesajı alıntılayabilir misin? Yanlış anlayıp olayı karıştırmışsın yine.
Buyrun.

He yani bi deli taş attı bizde onunla uğraşıyoruz.... Ya çıkın bana mı susadiniz???
Evet bence ban'a susamışlar, bunlar heeeeep beni özlemelerinden oluyor, konu içeriği de hassas olunca bizim KK Kadınları dilini klavyesini tutamıyor, bana biraz müsade kulaklığımı takıp toplu kıyım müziğimi açayım, canım KK hatunlarının ban krizlerini gidereceğim hemen.

Ben banlanacak hiçbir şey yapmadım valla, banlanırsam darılırım bu kez

Ben banlanacak hiçbir şey yapmadım valla, banlanırsam darılırım bu kez
Canımın içi burada hepiniz eşitsiniz değil mi? Bir üyeyi hedef alarak onu dikkate almayın yönünde yönlendirmeler yapmak doğru mu? Halay başı olmak ister misin? İşlemeli mendillerim var :)))

Canımın içi burada hepiniz eşitsiniz değil mi? Bir üyeyi hedef alarak onu dikkate almayın yönünde yönlendirmeler yapmak doğru mu? Halay başı olmak ister misin? İşlemeli mendillerim var :)))

Zoraki polemik çıkarmaya çalışan birine karşı, diğerlerini uyardım; insanlık görevi benimki

Ay kriz geçiriyorum. Ben de 9 yaşımda falan baya oraya buraya sürtünüyordum yani o yaşlarda başlıyor bu gibi şeyler “dürtüsel” olarak. Konuda da çocuk kendini keşfetme dönemindeyse ve adamla araları iyiyse o yüzden yapıyordur bilinçsizce ama dürtüsel olarak bilmem anlatabildim mi? Konu sahibinin eşi de anormal “etekle gezmesin” “altına bir şey giydirseydin” falan dediğine göre etkileniyor evet. Samantha olaya çocuğun gözünden bilimsel olarak ve esprili bir dille yaklaşmış bazen de ironi falan yapmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…