eşimin komşunun küçük kızının tuhaf hareketlerine müsade etmesi

bütün yorumları okumadım ama dindarım ayağına yatıp ailedeki kadınların dahi elini sıkmayıp.yalnız kalınca elini popoma koyan bir mahlukattan sonra insanlardan herşeyi beklerim.

Profilinin tek çözümü insanların onları sapık diye yaftalamasinin kalkması ile olur .
Bi insan istem dışı böyle bir eğilime sahip ama gidip bunu doktoruyla bile konuşmaz bile çünkü daha doktordan eleştirilmeye baslar .
Biz bu "hisleri " suç olmaktan çıkarırsak bu inanalar o kadar kolay yardım alabilirler ve yardım sonucu dediginiz gibi cinsel hayat sonlanması olabilir .
Ama yargılama aşağılama oldukça saklanıyorlar sonra bir yerde patlayıp bi çocuğa zarar veriyorlar .

çocukluğunuz boyunca bir sapıkla aynı ortamda olmadığınızı düşünüyorum. o pisliklere hasta muamelesi yapmak bile kurbanlarına zulümdür. tedavi edilemez olduklarına katılıyorum ve gebermelerini diliyorum. kurdu, kuşu, ağacı herşey seven hümanist ben onların çığlıklarla can vermelerini diliyorum.
yardım alacaklarmış, bir kurbanına sordunuz mu acaba bunu.
böyle modernlik,hümanizm gibi görünen kötücül düşüncelerin insanlığa en çok zararı verdiğini düşünüyorum.
yaftalamayacakmışız,saklanırlarmış,,doktoruna anlatamazmış,vah vah ne üzüldüm, ne yapalım madalya mı takalım.
çocuklara dokunacağına kendi pislik canını gebertmeyi denese hepimize faydası olmuş olur.

bütün yorumları okumadım ama dindarım ayağına yatıp ailedeki kadınların dahi elini sıkmayıp.yalnız kalınca elini popoma koyan bir mahlukattan sonra insanlardan herşeyi beklerim.

hastaymış onu yapan, yaftalamayacakmışsın, yoksa saklanırmış kendisini kimseye anlatamazmış yazıkmış dimi ona:KK61:üstte öyle iddia etmişler.
bir kurban olarak sorayım, sence kahrolası fırsatçı bir sapık mı, yoksa tedaviyle topluma kazandırılabilir mi?

çocukluğunuz boyunca bir sapıkla aynı ortamda olmadığınızı düşünüyorum. o pisliklere hasta muamelesi yapmak bile kurbanlarına zulümdür. tedavi edilemez olduklarına katılıyorum ve gebermelerini diliyorum. kurdu, kuşu, ağacı herşey seven hümanist ben onların çığlıklarla can vermelerini diliyorum.
böyle modernlik,hümanizm gibi görünen kötücül düşüncelerin insanlığa en çok zararı verdiğini düşünüyorum.
yaftalamayacakmışız,saklanırlarmış,,doktoruna anlatamazmış,vah vah ne üzüldüm, ne yapalım madalya mı takalım.
çocuklara dokunacağına kendi pislik canını gebertmeyi denese hepimize faydası olmuş olur.
Bu üslupla hayatta hic bir konuda çözümcul olamazsiniz
Hiç tanımadığınız insanları bunu yaşamadın ondan boylesin diye yargilamak size hic bir sey kazandirmaz .
Şiddetin idamın vb seylerin uygulandığı ülkelerin hic birinde suç oranı azalması olmuyor. Olamazda zaten .
Buna inanıp inanmamanizla da ilgilenmiyorum .
Lütfen beni alıntılamayın.

hastaymış onu yapan, yaftalamayacakmışsın, yoksa saklanırmış kendisini kimseye anlatamazmış yazıkmış dimi ona:KK61:üstte öyle iddia etmişler.
bir kurban olarak sorayım, sence kahrolası fırsatçı bir sapık mı, yoksa tedaviyle topluma kazandırılabilir mi?
fırsatçı bir sapık bastırılmış bir zihniyetin ürünü.tedaviylede herhangi bir yollada topluma kazandırılamaz bence imha edilsin:sinirli:

Günümüzde herşeyi meşrulaştırmanın adı modernlik oldu maalesef. Pedofilinin istemdışı bir eğilim olduğunu, tedavi olmak için doktora gidilmesi gerektiğini ancak çok yazıkki sevgili(!) pedofilimizin utandığı için gidip tedavi olamadığını, o yüzden de mecburen eyleme geçtiğini de kk sayesinde öğrenmiş olduk. Canım yaa yazarken bile içim parçalandı sevgili pedofilimize(!)

Bugün de aydınlandık çok şükür.

Bu üslupla hayatta hic bir konuda çözümcul olamazsiniz
Hiç tanımadığınız insanları bunu yaşamadın ondan boylesin diye yargilamak size hic bir sey kazandirmaz .
Şiddetin idamın vb seylerin uygulandığı ülkelerin hic birinde suç oranı azalması olmuyor. Olamazda zaten .
Buna inanıp inanmamanizla da ilgilenmiyorum .
Lütfen beni alıntılamayın.

cam fanuslarda yazılmış kitaplar yerine, Eylül ün Irmak ın annesine sormak lazım ne yapılsın bu vahşilere diye.
böylesi dünyanın en masum canlılarını içeren bir vahşette; çözümü yuvarlak masalarda bulamazsınız zaten, idam gelse suç azalması bu konuda olur emin olun, çocuğa tecavüz edeni hemen oracıkta kesseler kimse cesaret edemez. bu pislikler canından o kadar da geçmiş varlıklar değiller.
sizi alıntılayıp alıntılamamak benim bileceğim iş.

Çocuktan bile şüphe duyuyorsanız vah vah kaldı ki ortada rahatsız edici bir davranışı yok bana göre.Sizin içiniz rahatsız

Günümüzde herşeyi meşrulaştırmanın adı modernlik oldu maalesef. Pedofilinin istemdışı bir eğilim olduğunu, tedavi olmak için doktora gidilmesi gerektiğini ancak çok yazıkki sevgili(!) pedofilimizin utandığı için gidip tedavi olamadığını, o yüzden de mecburen eyleme geçtiğimi da kk sayesinde öğrenmiş olduk. Canım yaa yazarken bile içim parçalandı sevgili pedofilimize(!)

Bugün de aydınlandık çok şükür.

anlayabileceğim birşey değil, bence empati yoksunluğu bu, canımızdan birine yapılsa kızımıza yeğenimize vs, hasta mı diycez o insanlara yoksa dişlerimizle parçalamak mı isticez?
ben hasta diyemem bu meşrulaştırmak olur yaptığını, o sapıklığı istemeden yapıyomuş gibi, organik problemmiş gibi olur.
onlar sapık insan çöpleri ve tıpkı çöpler gibi imha edilmeleri lazım.

Hanımlar,
konu sahibesi fake mi bilmiyoruz, açtığı konu içeriği nedeniyle bir takım şüpheler oluştuğundan rutin prosedürümüz gereği yönetimle irtibata geçmesi için üyeliği askıya alındı.

Konuya gelince lütfen ama lütfen yazdıklarınıza azami özeni gösterin zira çocuk istismarı hassas bir konu, aramızda çocukken istismara uğrayanlar da var, çocuğu olduğu için çocuk istismarıyla ilgili çıkan haberler nedeniyle endişe duyanlar da var, pedofili hastalık mıdır değil midir ben orasını bilmem, ki uzmanlar bile bu konuda ikiye ayrılmış, alanında dünyaca ünlü psikiyatri birlikleri dahi konuya farklı açıklamalar yapıyor, biz kadınları bu açıklamalarda ilgilendirmiyor çünkü biz anneyiz ve sapkın düşünceli insanların bebeklerimize zarar vermesinden korkuyoruz.

Rica ediyorum bunu göz önünde bulundurarak, bebeklerimize ve pedofili mağdurlarına da empati yaparak yazın.
Ayrıca topikte kimsenin pedofiliyi savunduğunu sanmıyorum, her yorumu okuyamadım ama raporlardan gözüme çarpan kısmıyla bazı yorumlar yanlış anlaşılmış gibi görünüyor.

Hanımlar,
konu sahibesi fake mi bilmiyoruz, açtığı konu içeriği nedeniyle bir takım şüpheler oluştuğundan rutin prosedürümüz gereği yönetimle irtibata geçmesi için üyeliği askıya alındı.

Konuya gelince lütfen ama lütfen yazdıklarınıza azami özeni gösterin zira çocuk istismarı hassas bir konu, aramızda çocukken istismara uğrayanlar da var, çocuğu olduğu için çocuk istismarıyla ilgili çıkan haberler nedeniyle endişe duyanlar da var, pedofili hastalık mıdır değil midir ben orasını bilmem, ki uzmanlar bile bu konuda ikiye ayrılmış, alanında dünyaca ünlü psikiyatri birlikleri dahi konuya farklı açıklamalar yapıyor, biz kadınları bu açıklamalarda ilgilendirmiyor çünkü biz anneyiz ve sapkın düşünceli insanların bebeklerimize zarar vermesinden korkuyoruz.

Rica ediyorum bunu göz önünde bulundurarak, bebeklerimize ve pedofili mağdurlarına da empati yaparak yazın.
Ayrıca topikte kimsenin pedofiliyi savunduğunu sanmıyorum, her yorumu okuyamadım ama raporlardan gözüme çarpan kısmıyla bazı yorumlar yanlış anlaşılmış gibi görünüyor.

Profilinin tek çözümü insanların onları sapık diye yaftalamasinin kalkması ile olur .
Bi insan istem dışı böyle bir eğilime sahip ama gidip bunu doktoruyla bile konuşmaz bile çünkü daha doktordan eleştirilmeye baslar .
Biz bu "hisleri " suç olmaktan çıkarırsak bu inanalar o kadar kolay yardım alabilirler ve yardım sonucu dediginiz gibi cinsel hayat sonlanması olabilir .
Ama yargılama aşağılama oldukça saklanıyorlar sonra bir yerde patlayıp bi çocuğa zarar veriyorlar .

Bu normalleştirmek değil midir?

Hanımlar,

Bana yazdılar mune, banlanmadan umarım bunu yetiştiririm .
Çocukken sitematik bir şekilde bugün bile rüyalarıma giren cinsel tacizler yaşadım . Bunu başka bir konuda daha yazdığım için ikinci kez dile getiriyorum .
Empati yapmadan yazmamın nedeni ise şudur;
Bunların önune geçmenin yolu aynen dediğim gibi doktor takibi alabilmektir . Yoksa zayen bu insanlar saptanamaz . Doktor takibini de şu onları çöp gibi yakalım ortamında nasıl verebiliriz insanlara .
Davranışı degil hissi suçlamayalım dedim .
Benim bir dini inancım yok ama benim bildiğim dinlerde dahi allah kulunu hissettikleri ile degil eylemleri ile suçlar .
Biz yaşadık hepsi olsun tarzı intikam fikirlerinin kimseye bir faydası yok olsa zaten hapishanede o insanlara neler yapılıyor hepimiz biliyoruz .
Çözüm doktor yardımıdır . Ancak bu şekilde belki cinsel hayat sonlanması için hasta isteği olur .
Açıklamak istedim.

Çocuğun madem böyle davranışları vardı da siz bunu daha önce farkettiniz de eve niye daha almak için ısrar ediyorsunuz

Hiç bir anne baba heleki su kötü dönemlerde kimse evladının böyle bir davranışı bile olsa onun ne kadar yanlış olduğunu anlatırlar heleki sizin anlatmanız gerekirken daha hâlâ eşinizin sakalini vs oksamasina izin veriyorsunuz mantıken şu yazdiklariniza siz inanıyormusunuz şahsen ben inanmıyorum

Tamam iyi gidiosun. 10 yasindaysa gayeeet bile isteye bilincli yapiodur. Ben ilk orgazm oldugumda 6 yasindaydim. 7 yasinda siniftaki oglanlara popomu elletiodum baya hosuma gidiodu. Simdi yaptigi hareketlere bi tane somur örnek ver sakin ol anlamioruz çünkü. Düşündüğün gibi degildir belki adamin gunahini aliosundur.
:halay::halay::halay:

eğer konu gerçekse çocuk istismara uğruyor olabilir.ama siz niye ısrarla elin çocuğunu evinize alıyorsunuz? normal zamanda bile çok zorda kalınmış bir durum yoksa emanet çocuk kabul etmem ben.

Bana yazdılar mune, banlanmadan umarım bunu yetiştiririm .
Çocukken sitematik bir şekilde bugün bile rüyalarıma giren cinsel tacizler yaşadım . Bunu başka bir konuda daha yazdığım için ikinci kez dile getiriyorum .
Empati yapmadan yazmamın nedeni ise şudur;
Bunların önune geçmenin yolu aynen dediğim gibi doktor takibi alabilmektir . Yoksa zayen bu insanlar saptanamaz . Doktor takibini de şu onları çöp gibi yakalım ortamında nasıl verebiliriz insanlara .
Davranışı degil hissi suçlamayalım dedim .
Benim bir dini inancım yok ama benim bildiğim dinlerde dahi allah kulunu hissettikleri ile degil eylemleri ile suçlar .
Biz yaşadık hepsi olsun tarzı intikam fikirlerinin kimseye bir faydası yok olsa zaten hapishanede o insanlara neler yapılıyor hepimiz biliyoruz .
Çözüm doktor yardımıdır . Ancak bu şekilde belki cinsel hayat sonlanması için hasta isteği olur .
Açıklamak istedim.
Pedofiliye bilimsel bir açıklama yapmaya çalışıyorsunuz, bilimsel yaklaşıma duygu katılmaz, bir vaka vardır o vakayla ilgili bulgulara bakılır ve teşhis konup açıklaması yapılır, ben sizi anlıyorum ama sizde buradaki kadınları anlamalısınız, her olaya yalnızca akademik bakış açısıyla yaklaşamazsınız, burada bilimsel açıklanabilen konular olur, bir kadının neden hamile kalamadığına tıbbi bir açıklama yapılabilir veya kanser bilimsel olarak açıklanabilir ama söz konusu çocukların istismara uğramasıysa hiçbir bilimsel açıklama burada bebekleri için endişe eden, istismara uğramış çocukların haberini okuyup onları çocuklarıyla özdeşleştirerek üzülmüş gözyaşı dökmüş, o çocuklar için dua etmiş annelerin içindeki üzüntü ve öfkeyi tatmin edemez zira anneler konuya duygusal bakar, bilim bilim insanlarının işidir, buradaki kadınlarsa bildikleri en güzel şeyi yapıyor, annelik yapıyor ve bebeklerini korumak istiyorlar, haklılar.

Ayrıca gerçekten merak ediyorum sanırım henüz okuyorsunuz, bu konuda bir araştırmanız oldu mu bilmiyorum, sizce gerçekten kaç pedofili bu eğilimi, hastalığı, sapkınlığı artık bilimsel adı her neyse onun için doktora başvuruyor? Kaç pedofili toplumun bakış açısına duyduğu korku yüzünden aman ben doktora gitmeyeyim diyor?
Sizin kadar bilemem elbette ama şahsi görüşümdür bence zaten bu hallerinden zevk alıyorlar, bunun kötü olduğunu biliyorlar ama doktora gitmiyorlar, onun yerine minicik çocuklara dilediklerini yapmayı kendilerine hak görüyorlar, beyin karmaşık bir organdır ve bence yine kişisel fikrimdir pedofili olanların her yaptığı bilimle de açıklanamaz zira insan duygularını ve gerçek düşüncelerini gizlemeyi başarabilen bir canlıdır, bu sebepledir ki bazı dürtülerini aileleri hatta eşleri bile yıllarca anlayamaz.

X