• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız kardeşi yani görümcemle tartıştım...

Nisansu,

Sen bu insanLarı neden bu kadar takıyorsun ki? Senin icin en önemLisi eşin değil mi? Salla gitsin bea. Sen de onLarı arama sorma, altta kaLma, ezİLme bak nasıL aLtın degerinde oLuyorsun. Ben de senin gibiydim, Evli değilim ama daha zor zamanlarım oLdu.. Simdi ise dönüp arkama bakıyorum ki "yav ne salak mışım da takmışım" diyorum. Eşinle sorunun var mı? Seni seviyor mu? Seni destekliyor mu?......Olay bitmiştir !

İyilik Allah için yapılır snein yaptıkların sana kaar ondan dolayı yaptım ettim bunları söyleme bile bence...
Görümcenle lişkinize gelince tahminen eşinin sana verdiği değere sinir oluyor belki evliliği aynı düzeyde değil belki çekemiyor vs vs vs liste uzar gider eşin senin yanında kayınvalidenlede çok kötü değil aran sanıyorum.
Seni seven yanında olsun olmayan zaten geri dursun.Bunları dert edipte canını sıkmana bile değmez biliyorum insanlar takıyor bunları ama ne kadar takarsan o kadar zarar sana sevgiler...

ya karsınızdakı ınsanlara aslında hep temkınlı yaklasacaksınız hep mesafe olacak duygusal bır ınsansınız bellı herkes kendı ınsanlıgını gosterır sanslısınız esınız yanınınızda bosverın takmayın gun gelır sıze ıhtıyacları olur o zman cevaplarını alırlar onlar ıcın canınızı sakın sıkmayın saygılar

Çok haklsınız arkadaşlar. ınsan yani özellikle benim yapımda bir insan zamanla sindiriyor işte....

Ama şunu söylemeden edemeyeceğim o kadar ilginçler ki. Aramasamda çaktırmadan süzülüyorlar....

bencede üzülmekte haklısın bende olsa üzülürüm kafama takarım böyle şeyleri
çünkü insan değer veriyor önemsiyor karşılığını göremeyince çok üzülüyor
yani aslında kafana takma üzülme desekte üç aşağı beş yukarı hepimiz önemsiyoruz böyle şeyleri
ama yüzüne söyleyebilmen iyi olmuş belki hatasını anlar kimbilir

canım başın sağolsun.annen baban içinde geçmiş olsun ALLAH şifa versin.sanırım seni üzen birazda ailenden uzakta olmak.ama takmamak lazım.kendinle yaşamayı öğrenmen lazım.ben her zaman şuna inanıyorum.yanlız doğuyosun,yanlız göçüyosun bu dünyadan.kimin kime faydası varki.seni çok iyi anlıyorum.benimde yaşadığım şehirde kocam ve kayınvalidemden başka kimse yok ailem uzakta.
ne varsa annen, baban ve kardeşinde var GERıSı YALAN...sen kocanla iyi ol da boşver gerisini.
ne halleri varsa görsünler.zaten sana bir öyle bir böyle davranan insanlardan ne hayır gelirki.
dedim ya,kendinle yaşamayı öğren yoksa çok üzülürsün.hayat bir kere yaşanıyo,dünde geri gelmiyo.
ulaşılmaz insan ol onlar seni arasın.aramıyolarsada zaten takmaya değecek insan değillerdir.

Başın sağolsun canım,Seni fazla önemsiyormuş gibi davranmıyorlar,kasıtlı bir hareket zaten belli.
Başsağlığına geleceklerse çıkıp hemen gelinmeli, yok haber ver,unuttum,işim vardı bunlar olayın bahanesi,gelecek adam hemen gelir 15-20 dk.dahi olsa görevini yerine getirir.
Ağırdan satmaya çalışıyorlar kendilerini..
Ohhh.iyiki eşin senden taraf,sırtın yere gelmez.
Böyle tipler insanı resmen entrikaya zorluyorlar,
Ne yapacaksın...Sen de kendini ağırdan satacaksın,
Onlarda bir gün buna benzer konular yaşadığında,sende günleeer sonra lütfen arayacaksın ,o da telefonla...

Merhaba öncelikle başın sağolsun mekanı cennet olsun annenin...Bende 3 senelik evliyim ve benim kayınvalidem kayınpederim daha bir kere annemi aramadılar ne bayramda ne kandillerde hiçbirinde. şimdi ben bunlara nasıl davranmalıyım. Benden gelinlik yapmamı bekliyorlar sizce hakediyorlarmı? benden sana tavsiye hiçbirşekilde kocanın ailesiyle ilgili kocana yorum yapma. böyleler işte değiştiremiyorsun insanları. hiçbirşey söyleme niye aramadınız gelmediniz diye. önemli olan kocan onunla iyi olda gerisi önemli değil. onlar sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran zaten eşin sana birşey diyemez en azından birşey dediklerinde ağızlarını kapatıcak lafın olur akıllı ol kendinide ezdirme..:)

Bunlar senin kocan senden taraf olduğu için kıskançlıklarından böyle yapıyorlar. amaçları sizin aranızı bozmak oyuna gelmeyin sakın..önemseme ozaman daha çok sinir olucaklar sen olucağına bırak onlar olsun. nedir bizim çektiğimiz şu kayınvalideymiş eltiymiş görümceymiş falan yaaaa aman insanı üzmekten başak işe yaramıyorlar. bu hep böyledir zaten şimdiye kadar gerçekten gelinine her bakımdan sahip çıkan birini gördünüzmü?

valla benim kayınvalide ve görümce de bu model annem de şehir dışında benim kanser tedavisi görüyor kontrolleirne gelir senede bir aam gibi ne çağırırlar annemi ne gelirler ne de geçmiş olsun nasıl durumun derler bana da sormazlar ha ben ne yapıyorum ben de doğru dürüst gidip gelmiyorum en son zaten benzer şeyi yaptığında aramayı da kestim bitti gitti eşimde biliyor beni haklı buluyor kafam rahat
eşinle rahatsan boşver gitsin hiç muhatap olma evine sokma bile görümcelerini çağırmazsın oturmaya felan kayınvalidene gittiğinde görürsen görürsün

valla benim kayınvalide ve görümce de bu model annem de şehir dışında benim kanser tedavisi görüyor kontrolleirne gelir senede bir aam gibi ne çağırırlar annemi ne gelirler ne de geçmiş olsun nasıl durumun derler bana da sormazlar ha ben ne yapıyorum ben de doğru dürüst gidip gelmiyorum en son zaten benzer şeyi yaptığında aramayı da kestim bitti gitti eşimde biliyor beni haklı buluyor kafam rahat
eşinle rahatsan boşver gitsin hiç muhatap olma evine sokma bile görümcelerini çağırmazsın oturmaya felan kayınvalidene gittiğinde görürsen görürsün

amaaaan görmesen nolcak ki,görümce görmiiim ömrümce...

bende laparoskopiyle kist aldırdım kayınvalidem gelmedi:)(nişanlıyım)halende gelmiyor üzüldüm üzülmeyede dewam ediyorum ama yapıcak bişey yok ben ona gitcem artık adalete bak ya!!!!!yani insanlar işlerine geldiği gibi hareket ediyorlar canını sıkmamaya çalış

bızım de yakınlarda cenazemız vardı kı bırıncı dereceden yakınımdı kaybettıgım..bi göstermelki kaynamam aradı..ne kaynbabam aradı ne görumcelerim..görumcenın bırı bır hafta ugrasmıs hat dusurmek ıcın de ulasamamıs..ne kadar entresan dıymı sankı antartıkayı arıyor..
hıc umrumda bıle degıl ınan..dua et kı senın esın yanında anlıyor..ben esıme bunu dıle getrdgımde yanı kara gunde bıle bu ne kın ınsanszlık dedgmde aldgm cevap annem aradı ya ıste oldu..
artık hıc umursamıyorm kendılernı ınan...degmeyen ınsanları kafaya takmaya degmez..

Canım bence hiç görümcenleri bu kadar çok muhatap alma.Eşin seni biliyormu, sen bir terbiyesizlik yapmadığına göre,Bırak onların görenekleri onlarda kalsın...Hiç kendinide eşinide yıpratmaya değimez....
Mutluluğun daim olsun ....

Kızlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için....
Offff herşeyin farkındayım beni çekemediklerini, eşimin benim her istediğimi yaptığı için hoşnut olmadıklarını, onlarda başka yerden vuruyorlar. Zaten görüşmeyi düşünmüyorum artık büyük olanla. Çok uzun süre evine gideceğimi sanmıyorum....Olan eşime oluyor bu son durumda çok yıprandı. Bakalım bunda sonra ne olur....

Kızlar yeni gelişmeler oldu...
Bu kadar yüzsüz bir insan olur mu sizce???
Benim aklım almıyor da...
Geçen hafta anneleri mevlüt yaptı. Benide çağırdı bende gitmedim.Yeğenim bendeydi. Onlar gibi yaptım, çocukla rahat edemem gelemiyorum dedim. Diğer görümce arayıp sorunca...Aptal olmadığımı bahane yaparsanız bende yaparım demeye getirdim. Bu arada mevlütden bir gün önce kayınvalidemi aramıştım telefona malum kişi çıktı. Bende hiç istifimi bozmadan anneni verirmisin dedim.Çünkü onunla konuşmak istemiyorum...Buna rağmen iki gün önce evimi aramış. Bende telefonu açmadım. Tabiki vakit kaybetmeden eşimi aramış. Yarın misafir gelecekmişte beni çağırmak için aramış mış. Pes dedim ya. Yüzsüzlüğün bu kadarı....ınsanı kendine bırakmıyorlar. Ben bir süre muhatap olmak istemiyorum. Yaptığına bak. Abisine gösteriş yapıyo aklı sıra. ıyi zamanlarda aramadı şimdi gösteriş yapıyor olmalı. Birde benim kötü zamanlarımda hastalık ölüm sen hiç olma. Olaylar buraya gelsin. Utanmadan ayağına çağırıyor...Bu insanı ne yapmalı kızlar????????

Bence abartmışsınız...Kimseyi zorla geçmiş olsuna getirecek haliniz yokya..Benim umrum bile olmazdı gelip gelmemeleri..isteyen gelir istemeyen gelmez..Eşinizide fazla doldurmayın önce hak verir belki size ama sonra ailesinin tarafınada dönebilir..hiç belli olmaz..

Bence abartmışsınız...Kimseyi zorla geçmiş olsuna getirecek haliniz yokya..Benim umrum bile olmazdı gelip gelmemeleri..isteyen gelir istemeyen gelmez..Eşinizide fazla doldurmayın önce hak verir belki size ama sonra ailesinin tarafınada dönebilir..hiç belli olmaz..

Dışarıdan bakınca biraz öyle görünmüş olmalı...Kimseye zorla bişey yaptıramazsınız evet ama.Kimseden de bişey beklemiceksiniz o zaman. Tek taraflı olmayacak, yağmasamda gürliyim deyip. Her karşılaşmada, telefonda vs... oyalayıp gelcem gelcem demiceksiniz o zman...
Sevgiler...

Katılıyorum canım sana.. Hiiiç umrumda olmazdı valla..İsteyen gelir istemeyen gelmez..Herşeyin zamanı gelir nasıl olsa..O gün geldiğinde sende aynısını yap olsun bitsin..Bu süre zarfında da mesafeni koru yeter... Eşinle mutlusun ya gerisi boş..Çokta önemli değil bence... :delphin:

Back