eşinle mutlusun ya canım gerisini bosver gıtsın
herkes ne ekerse onu biçer bu dunyada
benneyaptımki
Evet canım anahtar sözcük bu zaten
NE EKERSEN ONU BİÇERSİN....
Eğer konuşma olursa tek cümlem bu olucak zaten...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşinle mutlusun ya canım gerisini bosver gıtsın
herkes ne ekerse onu biçer bu dunyada
benneyaptımki
valla benim kayınvalide ve görümce de bu model annem de şehir dışında benim kanser tedavisi görüyor kontrolleirne gelir senede bir aam gibi ne çağırırlar annemi ne gelirler ne de geçmiş olsun nasıl durumun derler bana da sormazlar ha ben ne yapıyorum ben de doğru dürüst gidip gelmiyorum en son zaten benzer şeyi yaptığında aramayı da kestim bitti gitti eşimde biliyor beni haklı buluyor kafam rahat
eşinle rahatsan boşver gitsin hiç muhatap olma evine sokma bile görümcelerini çağırmazsın oturmaya felan kayınvalidene gittiğinde görürsen görürsün
Bence abartmışsınız...Kimseyi zorla geçmiş olsuna getirecek haliniz yokya..Benim umrum bile olmazdı gelip gelmemeleri..isteyen gelir istemeyen gelmez..Eşinizide fazla doldurmayın önce hak verir belki size ama sonra ailesinin tarafınada dönebilir..hiç belli olmaz..
Bence abartmışsınız...Kimseyi zorla geçmiş olsuna getirecek haliniz yokya..Benim umrum bile olmazdı gelip gelmemeleri..isteyen gelir istemeyen gelmez..Eşinizide fazla doldurmayın önce hak verir belki size ama sonra ailesinin tarafınada dönebilir..hiç belli olmaz..