canım takma böyle şeyleri yaa,sen eşinle mutlumusun keyfini çıkar.kim gelirse gelsin boşveerrr.
düşmez kalkmaz bi Allah devarn döner sen takma bunları sadece eşine ve anne babalarınıza bakın sevgiler..
yerini bil canım yni evlisn sen ne işin var hastanede ama eşinin hatası.çocuğu varsa var yokmu ananeleri.kendini fazla ezdirme bence.
canım oncelikle geçmiş olsun ve başınız sagolsun..
şu dünyadada kımseden nezaketlik beklemeyın.beklıyoruz sonra omayınca canımız sıkılıyor.bunun en iyi yolu beklememek.
sen hanımlıgını koru.saygında kusur etme.gerısınıde takma kafana
Gecmis olsun canim..annene babana sifalar diliyorum..Anneannnin mekani cennet kabri nur olsun insallah....:Saruboceq:
Ates düstügü yeri yakar arkadasim...zorla kendini saydirmak olmaz...
Ben senin yerinde olsam tek kelime bile etmezdim...beni saymayana zorla kendimi saydirmak gibi bir ugrasim olmazdi...bu isler parayla degil sirayla..ölüm hastalik her insanin kapisini calacak elbet...
Ben gecen sene Annemi kaybettim...yillarca komsuluk yaptigi kadin gelipte bir bas sagligi dilemedi bize...arada tuz ekmek var bir kahvenin hatiri var derler...birgün sokakta rastlastik..ah gülsüm kusura bakma gelemedim basiniz sagolsun dedi..halbuki aramizda 15 dakikalik yol var...isteyen gelirdi....Bende yok ziyani canin sagolsun dedim....
Benim böyle söylememden daha cok utandigi resmen yüzünden belli oldu...
Bosver...takma böyle seyleri....herkes yaptigindan utansin....allah gecinden versin gün gelir onunda basina gelir iste ancak ve ancak o zaman seni anlayacaktir canim...
Sevgilerimle..:teselli:
varlıkları bir dert yoklukları ayrı bir dert ben olsam hiç sallamazdım ne güzel gelmiyorlar işte gelip huysuzluk çıkarcaklarına hiç gelmesinler
Maalesef bazı insanların karakteri sanırım..:sm_confused:
İyi gününde yanında olup gülüp oynamayı bilir..
Ama sıkıntı çekerken bir telefonu bile çok görür..
Birebir yaşadığım için çok iyi bilirim bu durumu...
Anneannenizin mekanı cennet olsun,anne babanıza da çok geçmiş olsun inşallah..:Saruboceq:
Üzülmeyin arkadaşım,hiç kimseden de bir şey beklemeyin..:teselli:
Sağolasın canım. Seninde başın sağolsun. Annene Allah rahmet eylesin...
Çok haklısın. İnsan kendini zorla saydıramaz tabi. Ama gelmek için haber vericem deyip vermeyince, bütün gün haber bekleyip annelerine gittiklerini duyunca ve bu kadar ilgisizliğin sonucunda bende patladım ve aradım. İnşallah bu da son olacak...
Amin arkadasim..rabbim tüm ölmüslerimizi Peygamber Efendimize (S.A.V.) komsu etsin insallah:Saruboceq:
Seni cok iyi anliyorum.:1hug:..duyarsizlik insani cileden cikartiyor....fakat dedigim gibi bosver seni saymayani sende sayma...
Sağol canım...
Ek olarakta sanırım emin olmadığın kimseye iyilik yapmamak gerek...
Şöyle söyleyeyım..
iylik yapmak istıyorsan karşı taraftan herhangı bir şekılde bir şey beklemeden yap.
yanı ben sana ıylık yaptım sen ise bana bunu yaptın şeklınde bir söylem yada o şekılde bir beklentı senın yaptıgın iyiliğide (allah katında olan sevabınıda bilemem tabiki)
boşa çıkarır canını sıkar.seni üzer.
iylik karşılık beklenmeden yapılınca güzeldir.Allah katındada sevabı çoktur.
o yuzden kımseden bir şey bekleme.
kımseye iylik yapmak zorundada değilsin.Bundan dolayı kımse kımseye madalya falan takmıyor.
Herkese neyı hak edıyorsa o degerı vermek gerek.
Ama bana sorarsan sen yapıyormusun dıye.
Benım kımseden bir şey beklememeyı ögrendım.yani canımı sıkmıyor artık.
Benım için önemlı olan benım erdemlı bir insan olmam ve bunu bilmem ve bundan dolayı kendıme saygım sonsuz ve allah katında da ıylıklerımın kabul olması dilegi.yoksa kımseden ıylık beklemem yaptıklarımın karşılıgınıda beklemem madalya takmalarınıda beklemem.
sende boyle düşün.
Ama yerı gelıncede çok ıyı ayna olurum..:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?