- 3 Ocak 2016
- 3.126
- 6.285
- 40
- Konu Sahibi Dilara55333
İyi de hanfendi anlamıyorsunuz sanırım bu kişinin tercihi İnsanların tercihini neden sorguluyorsunuz? Benim tercihim çocuğumu büyütmekten yana, babası işten gelince o da ilgileniyor elbette ortak çocuk sonuçta ama ben çocuğa bakmak istemesem eşim bakmak isteseydi onda bu duygu fazla bende çalışma isteği olsa ben çalışır o çocuğa bakardı farkı yok. Ama kadın anne doğar onun duyguları daha farklı. Ve kim neyi tercih ederse hayatını öyle Yaşar ana nokta ve herkesin yazdığı bu ama anlamak yerine teori üretiyorsunuz konu insanların tercihi ve istediklerini yaşarlar. Konu sorusu da bu değil mantıksız yere gitmeye başladı bu da son mesajım size zira anlamamakta ve size cevap vermediğim halde yazmakta ısrarcısınız :) sevgiler
bende herkes bu tercihi yaparsa ne olacağını yazıyorum işte.. yoksa biz çok akıllıyız da çalışmayı tercih edenler akılsız mı? ya da tam tersi..
kadın anne doğar annelik çok özeldir hatta kutsaldır evet ve tam da bu zamanda çocuğu için hayatın içinde olmalı. yoksa şükür ülkemizde izinleri var el kadar bebekle çalışmaya zorlanmıyor kimse.