- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi pembesever1ii
Her zaman sesim çıktı dinleyen olmadı artık ondan geçtim benim gorusmemide istiyor bugün kıza yazdım size karışmıyorum ama ben goruşmek istemiyorum beni zorluyor dedim
Dinleyen olmayınca işte orda durup iki kere düşünmek gerekiyor. Neden bu evliliğe evet dediniz. Hadi evet dediniz, yerinizi yurdunuzu değiştirdiniz, erkek arkadaşlarınız silindi, o kız arkadaşları ile görüşüyor, bütün haksızlıklar size yapılıyor, bu durumda neden çocuk? Ben bu adama daha nasıl bağlarım kendimi, nasıl daha dönülmez yollara girerim diye mi düşündünüz?
Başka bir konuda da dedim. Bir erkek ve bir kadın sadece arkadaş olabilirler. Ama bir erkek evdeki eşinin bütün erkek arkadaşlarına müdahale edip sildiriyorsa, o kafadaki adam için hiç bir kadın sadece arkadaş olamaz.
Çok düzgün bir yazımınız var, eğitimli bir insan olduğunuzu düşünüyorum. Kadın hakları, bağımsız bir birey olmak, evlilikte karşılıklı saygı bunların önemi hakkında ne düşünüyorsunuz? Siz yarın çocuk da yetiştireceksiniz. O çocuklar bu ortamda bunları görerek yetişecek. Babasının kopyası bir oğlunuzun olması ya da hakları elinden alınmış bir kızınızın olması fikri sizi hiç rahatsız etmiyor mu?
Bir de bütün bunların üzerinekıza mesaj atıyorsunuz. Kendinizi soktuğunuz durumu bir düşünür müsünüz? O kız şimdi gidip eşinizle konuşmayacak mı? Eşiniz size gelip çatmayacka mı? Zaten eşinize lafınız hayatta geçmiyor. Bir de x bir kızla lüzumsuz bir duruma düştünüz.