- 24 Mart 2012
- 17.137
- 3.482
- 41
- Konu Sahibi evremdurmaz
sakso çektirirken, yarı baygın alkollu haldeyken mi ıngılızce cevırıyı kullanmayı dusunebilmiş !Merhaba arkadaşlar yüz kere düşündükten sonra yazmaya karar verdim lütfen incitmeden cevap verin kafam çok dolu çok kötüyüm kimseye danışamıyorum ayıplarlar diye
Benim eşim iş için iki haftalığına yurt dışına gitti geldiğinde telefonunu karıştırdım ve Google arama kaydında çeviri kısmında bir kadınla beraber olurken kullandığı kelimeleri çevirisini yapmış ben de sordum anlattı boşanacağımı söyledim beni kapıdan çevirdi ayaklarıma kapandı ağladı normalde eşim beni el üstünde tutar bir dediğimi ikiletmez beni çok sevdiğini de biliyordum zaten sorduğumda iş arkadaşları alkol içirmiş normalde hiç içen biri değildir o da o kuduruklukla diğer ark beraber eskort çağırmış eskort buna s’kso çekmiş eşim alkolden kötüleştiği için kusmuş kadını göndermiş benden ikinci şans istiyor yeminler ediyor ben de seviyorum ve kimse bilmesin istiyorum böyle bir şeyi napsam bilmiyorum bana akıl verin lütfen
maşallah hazırlık yapmayı da biliyormuş nasıl oluyorsa artık !
ve hatta İngilizce temel bazı kelimeler ile iletişimi de aksattırmadan sevişmek istemiş beyfendi !
yani afedersiniz bir bok yemiş , ama açıklamaları daha da beter....