- 21 Ağustos 2016
- 66
- 11
- 3
- Konu Sahibi pembesever1ii
.....
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi gitme durumum yok ama kızla dediğin gibi konuşmayı düşünüyorumDünki konunu da okumuştum. Sana boşan demiyorum ama bir süre ailenin yanına git rest çek. . Sen resmen köle muamelesi görüyorsun.
Arkadaşı seni bir daha ararsa eşini rezil et telefonda.. ben sizinle görüşmesini istemiyorum birde benim numaramı vermiş size diye..
Eşimin liseden beri gorustugu kız arkadaşları var nisanlandigimizda benim bütün arkadaşlarımı sildi kıskançlıktan bir de tutucudur yani! ama benim "madem dusuncen bu o zaman sende arkadaşlarınla gorusme" istegimi kabul etmedi artık bundan da geçtim şimdi onlarla gorusmemi istiyor numarami vermiş birine bana sormadan. bir kez aradı açmadım. Eşim illa konusucaksin diyor tartışıyor benimle şaşırdım kaldım
Her zaman sesim çıktı dinleyen olmadı artık ondan geçtim benim gorusmemide istiyor bugün kıza yazdım size karışmıyorum ama ben goruşmek istemiyorum beni zorluyor dedimGünaydın.
Nişanlıyken buna sesinizi çıkarmadınız da evlenince mi aklınız başınıza geldi?
Eeee o sizi dinlemediyse siz niye onu dinlediniz?Her zaman sesim çıktı dinleyen olmadı artık ondan geçtim benim gorusmemide istiyor bugün kıza yazdım size karışmıyorum ama ben goruşmek istemiyorum beni zorluyor dedim
Her zaman sesim çıktı dinleyen olmadı artık ondan geçtim benim gorusmemide istiyor bugün kıza yazdım size karışmıyorum ama ben goruşmek istemiyorum beni zorluyor dedim