• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kız arkadaşları

"Tutucuymuş" belli . Tuttuğunu bırakmamış , daimi dostlukları var :)

1.si sana görüşmeyeceksin diyip , kendi görüşmesi saçmalığın dik alası .

2.si sana görüşeceksin diye ısrar etmesi !

Sanırım olayı "bak bi tanısan çok seversin " geyiğine çevirecek .

Ee tamam da senin arkadaşlarında iyi çocuklardı yahu:süslü:

Dünki konunu da okumuştum. Sana boşan demiyorum ama bir süre ailenin yanına git rest çek. . Sen resmen köle muamelesi görüyorsun.
Arkadaşı seni bir daha ararsa eşini rezil et telefonda.. ben sizinle görüşmesini istemiyorum birde benim numaramı vermiş size diye..

Dünki konunu da okumuştum. Sana boşan demiyorum ama bir süre ailenin yanına git rest çek. . Sen resmen köle muamelesi görüyorsun.
Arkadaşı seni bir daha ararsa eşini rezil et telefonda.. ben sizinle görüşmesini istemiyorum birde benim numaramı vermiş size diye..
Şimdi gitme durumum yok ama kızla dediğin gibi konuşmayı düşünüyorum

Eşimin liseden beri gorustugu kız arkadaşları var nisanlandigimizda benim bütün arkadaşlarımı sildi kıskançlıktan bir de tutucudur yani! ama benim "madem dusuncen bu o zaman sende arkadaşlarınla gorusme" istegimi kabul etmedi artık bundan da geçtim şimdi onlarla gorusmemi istiyor numarami vermiş birine bana sormadan. bir kez aradı açmadım. Eşim illa konusucaksin diyor tartışıyor benimle şaşırdım kaldım

Iyyy Iyyy ne oalcka bu asalak kocalar boyle. Benimkininde var mahalle arkadaslari ama benim ters oldugumu bikdigi icin onlara karsi. Taharuzda surekli onlar geldiğinde birsey derim diye...
Hic muhattap olmam. Birseyde diyemez.
Ama kendisi muhattap olur. Oyle bukusma surkeli bir gorusme hali yok sadece misafirliklerde. Aksini zaten kaldiramam.
Beni saldirgan ve onlari sevmedigimi bildigi icin. Je konu gecerse gecdin gozu kapalı onkar haklidir kocamin gozunde buda beni deli ediyor.

Bende eski hiç bi erkek arkadaşımla görüşmüyorum.ama eşimde hiç bi kız arkadaşıyla görüşmez görüşemez.eğer o ben görüşcem deseydi bende görüşürdüm.

Günaydın.
Nişanlıyken buna sesinizi çıkarmadınız da evlenince mi aklınız başınıza geldi?
Her zaman sesim çıktı dinleyen olmadı artık ondan geçtim benim gorusmemide istiyor bugün kıza yazdım size karışmıyorum ama ben goruşmek istemiyorum beni zorluyor dedim

Her zaman sesim çıktı dinleyen olmadı artık ondan geçtim benim gorusmemide istiyor bugün kıza yazdım size karışmıyorum ama ben goruşmek istemiyorum beni zorluyor dedim
Eeee o sizi dinlemediyse siz niye onu dinlediniz?
Şöyle sorayım; size saygısı olmayan bir adamla neden evlilik yaptınız?

Yanlış yapmışsınız.. Konuşup gorusebilirdiniz. Ya da kıza yazmamaliydiniz.

Siz taviz vermissiniz arkadaşlarınız için, eşiniz vermemiş. Sizde bunu kabul etseymişsiniz. Artık geriye dönmenin bir manası yok.

Görüşmek istemıyosan net tavrını koycaksın.
Bence görustugu arkadaslarında degılde esınızde bıtıyo iş.
Yanı kıza sızınle gorusmek ıstemıyorum demenın bı manası yok.
Daha öncekı konundada soyledım.
Çok zor:(

Back