- 25 Nisan 2018
- 1.398
- 4.856
- 133
- 39
Bizde tam tersi a ‘dan z’ye herşeyimi eşim alıyor,geçen gün bir paket geldi baktım iç çamaşırları,hepsinden almış.Dedim neden aldın!çamaşırların arasında rengi solanlar var onları at sen en iyisi diyor.Birde eşimde marka takıntısı var,ben alsam uygun yollu birşey alırım biliyor,o sebeple bana hiç bırakmıyor saolsun,zevkine güvendiğim için benimde işime geliyor vallaO yine iyi, benimkinin donundan tshirtüne bütün alışverişini ben yaparım. Kendisi zahmet edip alışverişe çıkmaz
Bu arada benim eşimde çok sıkıntı çekerek büyümüş ama bizimkine farklı etki etmiş galiba,harcamayı seviyor,iyi ki benle evli yoksa maaş falan yetiremezdiBizde tam tersi a ‘dan z’ye herşeyimi eşim alıyor,geçen gün bir paket geldi baktım iç çamaşırları,hepsinden almış.Dedim neden aldın!çamaşırların arasında rengi solanlar var onları at sen en iyisi diyor.Birde eşimde marka takıntısı var,ben alsam uygun yollu birşey alırım biliyor,o sebeple bana hiç bırakmıyor saolsun,zevkine güvendiğim için benimde işime geliyor valla
Tamı tamına aynı durumdayız seninle bogazına verdiğin kadr kıyafet alsan kendine dolap taşmıstı derim hep hiç bişeyden kısmaz aksine savurur ama gel gelelim kıyafet almaz kendine yüze kere soylerim anca oyle oda senin dediğin gibi zorla yani.. o almıyor bende kendime almıyım durumunu ben aştım artık almaya basladım olmuyor sürekli aynı şeyleri giymek arada tek çıktıgımda onada alıyorum kafama göre o şekildeyiz bizde :/Kızlar yaklaşık 1 yıldır evliyim. Ben doğum iznine ayrıldığım içim sadece eşim çalışıyor ama maddi olarak sıkıntımız yok çok şükür. Ancak eşim çocukluğunda çok maddi sıkıntı çekerek büyümüş. Sorun şu ki eşim kendine kılık kıyafet bir şey almıyor (en son beni tavlama döneminde kendine doğru düzgün bir şeyler almış), alırsa da en ucuzundan alıyor.(10 tl tisort , 25 tl ayakkabı şeklinde) Ben de kendine güzel kaliteli şeyler alsın, güzel giyinsin, rahat ayakkabısı olsun istiyorum. Ben kendime bir şey alacağım zaman alma etme demez ama o kendine almayıp o kadar dikkatli harcama yapınca benim de kendime bir şey alasım gelmiyor o da ayrı bir sorun..
Geçen gün kolundan çekiştire çekiştire ayakkabıcıya götürdüm rahat,markalı bir şey alsın diye ama fiyatları görünce denettiremedim bile. Daha önce de zorla güneş gözlüğü aldırmıştım mutlu olmaktan çok somurtmuştu bir sürü... Kıyafet dışında eve, mutfağa, bebişimize harcama yapmasında sorunu yok. Kendisi der hadi mutfak alışverişi yapalım,kızımıza şunu alalım filan diye.. Benzer sorunu yaşayan var mı ? Bu durumu nasıl çözebilirim ?
Yemin ederim çok zekice yakıyafetlerıne çamaşır suyu damlatt .
aa aşkım pardon de.
Eşimin giydiği ve benım nefret ettiğim bir tshırt vardı ben öyle kurtuldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?