Eşimin kendine kıyafet almaması

Sen alıp fiyatını gostermeyeceksin. olursa olur, olmazsa ertesi gün gidip değiştireceksin.

Almasin cani bilir. Bir erkege bu kadar dadilik yapmak da dogru degil ki

Cozmeyin niye cozuyorsunuz. Aldiginiza laf eetmiyorsa bosverin gitsin. Koca adam cani nasil isterse oyle davransin.

Erkekler sanirim bize gore daha minimal.Bende bayram alisverisinde hadi sunu da al suna da ihtiyacin var diyorum.Demesem almiyor.Sizde gitmeden konusun suna ihtiyacin var deyin.

Benim kocam tam tersi
Kendine de bana da herşeyin en kalitelisini almak ister
Ben de öyle ama ben indirim va s kovalar araştırırım eşim pek dikkat etmez
Bizde de ben frenlerim
Ortası Yok sanırım

Anlattığınızın tıpkısının aynısı babamdır. Değişmesini beklemeyin adam 60 yaşında hala aynı kafada. Kendisine birşey aldıramıyoruz. 20 tl tişörte, 35 tl pantolona pahalı deyip almadı. Eskiden yokluk görmüş ama şimdi durumumuz çok iyi. Bize de karışmaz almayı, gezdirmeyi, yedirmeyi çok sever.

Kızlar almasın karışmasın diyorsunuz ama öyle olmuyor. Bir ortama, toplantıya, davete gidince kıyafeti, ayakkabısı kötüyse kınanıyor. Bunun sebebi kadında aranıyor. Sen çok iyi giyinip gidiyorsun ama kocan dilenci gibi dolanıyor. Çok can sıkıcı.

Biraz zor degisir
Zamanla biraz uste cikabilir ama tamamen dgismez

Napsin adam cok zorluk cekmis demek ki

Kızlar yaklaşık 1 yıldır evliyim. Ben doğum iznine ayrıldığım içim sadece eşim çalışıyor ama maddi olarak sıkıntımız yok çok şükür. Ancak eşim çocukluğunda çok maddi sıkıntı çekerek büyümüş. Sorun şu ki eşim kendine kılık kıyafet bir şey almıyor (en son beni tavlama döneminde kendine doğru düzgün bir şeyler almış), alırsa da en ucuzundan alıyor.(10 tl tisort , 25 tl ayakkabı şeklinde) Ben de kendine güzel kaliteli şeyler alsın, güzel giyinsin, rahat ayakkabısı olsun istiyorum. Ben kendime bir şey alacağım zaman alma etme demez ama o kendine almayıp o kadar dikkatli harcama yapınca benim de kendime bir şey alasım gelmiyor o da ayrı bir sorun..
Geçen gün kolundan çekiştire çekiştire ayakkabıcıya götürdüm rahat,markalı bir şey alsın diye ama fiyatları görünce denettiremedim bile. Daha önce de zorla güneş gözlüğü aldırmıştım mutlu olmaktan çok somurtmuştu bir sürü... Kıyafet dışında eve, mutfağa, bebişimize harcama yapmasında sorunu yok. Kendisi der hadi mutfak alışverişi yapalım,kızımıza şunu alalım filan diye.. Benzer sorunu yaşayan var mı ? Bu durumu nasıl çözebilirim ?
napıon cadı:))
bence kendin al sonra da çok beğenmiştim sana çok yakışır diye düşündüm ondan aldım de ayağına uymazsa değiştirirsiniz olur biter

X