Kızlar yaklaşık 1 yıldır evliyim. Ben doğum iznine ayrıldığım içim sadece eşim çalışıyor ama maddi olarak sıkıntımız yok çok şükür. Ancak eşim çocukluğunda çok maddi sıkıntı çekerek büyümüş. Sorun şu ki eşim kendine kılık kıyafet bir şey almıyor (en son beni tavlama döneminde kendine doğru düzgün bir şeyler almış), alırsa da en ucuzundan alıyor.(10 tl tisort , 25 tl ayakkabı şeklinde) Ben de kendine güzel kaliteli şeyler alsın, güzel giyinsin, rahat ayakkabısı olsun istiyorum. Ben kendime bir şey alacağım zaman alma etme demez ama o kendine almayıp o kadar dikkatli harcama yapınca benim de kendime bir şey alasım gelmiyor o da ayrı bir sorun..
Geçen gün kolundan çekiştire çekiştire ayakkabıcıya götürdüm rahat,markalı bir şey alsın diye ama fiyatları görünce denettiremedim bile. Daha önce de zorla güneş gözlüğü aldırmıştım mutlu olmaktan çok somurtmuştu bir sürü... Kıyafet dışında eve, mutfağa, bebişimize harcama yapmasında sorunu yok. Kendisi der hadi mutfak alışverişi yapalım,kızımıza şunu alalım filan diye.. Benzer sorunu yaşayan var mı ? Bu durumu nasıl çözebilirim ?