Eşimin kendine kıyafet almaması

Sen alıp fiyatını gostermeyeceksin. olursa olur, olmazsa ertesi gün gidip değiştireceksin.

Almasin cani bilir. Bir erkege bu kadar dadilik yapmak da dogru degil ki

Cozmeyin niye cozuyorsunuz. Aldiginiza laf eetmiyorsa bosverin gitsin. Koca adam cani nasil isterse oyle davransin.

Erkekler sanirim bize gore daha minimal.Bende bayram alisverisinde hadi sunu da al suna da ihtiyacin var diyorum.Demesem almiyor.Sizde gitmeden konusun suna ihtiyacin var deyin.

Benim kocam tam tersi
Kendine de bana da herşeyin en kalitelisini almak ister
Ben de öyle ama ben indirim va s kovalar araştırırım eşim pek dikkat etmez
Bizde de ben frenlerim
Ortası Yok sanırım

Anlattığınızın tıpkısının aynısı babamdır. Değişmesini beklemeyin adam 60 yaşında hala aynı kafada. Kendisine birşey aldıramıyoruz. 20 tl tişörte, 35 tl pantolona pahalı deyip almadı. Eskiden yokluk görmüş ama şimdi durumumuz çok iyi. Bize de karışmaz almayı, gezdirmeyi, yedirmeyi çok sever.

Kızlar almasın karışmasın diyorsunuz ama öyle olmuyor. Bir ortama, toplantıya, davete gidince kıyafeti, ayakkabısı kötüyse kınanıyor. Bunun sebebi kadında aranıyor. Sen çok iyi giyinip gidiyorsun ama kocan dilenci gibi dolanıyor. Çok can sıkıcı.

Biraz zor degisir
Zamanla biraz uste cikabilir ama tamamen dgismez

Napsin adam cok zorluk cekmis demek ki

napıon cadı:))
bence kendin al sonra da çok beğenmiştim sana çok yakışır diye düşündüm ondan aldım de ayağına uymazsa değiştirirsiniz olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…