• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kazık kadar olmuş yeğenlerini çok sevmesi

Maddi desteği anaları babaları versin arabayı anaları babaları ayarlasın.İşim düşünce amca işim düşmeyince yabancı öyle şey olur mu hiç

Bende universitede dedemlerle oturuyordum. Karşı apartmanda da neredeyse kirk yasinda bir yeğeni alt katımızda da o civarlarda diğer yeğeni oturuyordu. Bir gun ev telefonu caldi ben actim, telefondaki kadin karsi apartmandaki kuzeninin ismini verdi onunla görüşmek istiyorum dedi bende yanlis numara dedim kapadım, dedem bir geldi vay efendim sen nasil yanlis numara dersin burasi onun da evi sen kimsin ya onemliyse filan morariyor bağırmaktan. Anneannemle biz bakakaldık. Sesimi cikarmadim oturdum mecbur.
Alt katta oturanin ise oglu online oyun oynamak icin dedemden bizim internet sifresini almıştı. Sabah aksam oyundaydı eve arkadaslarini da çağırıyordu biz artik google a giremiyorduk. Kendi facebook tan tavla oynarken bir gun internet cok yavaşlayınca bana şifreyi değiştirtmisti. Ertesi gunde gidip yeğenine yengenle torunum size şifreyi vermeme kızdı yavrum sifreyi değiştirdiler demişti. Arada kotu olan biz olmuştuk.

Kısacası asla çabalamayın deveyi diken insanı....... diye bir soz var. Siz anlatsanizda anlamazlar.

adam daha ne desin bilemedim. onlar hakkinda olumsuz konusmayin demiş, yigenlerine saygi duyulsun istemis, belli ki kendisi onlardan memnun ki 25 yas ustu adamlarla.guzel bir diyalogu var. su durumda size saygi duymaktan baska ne dusuyor acaba. yani adam.cizgiyi çekmiş, otesine gecmek icin zorluyorsunuz. rahat birakin adamin yigenleriyle iliskisini. azicik yerinizi bilin.

Konu sahibi yıllarca evine buyur edip, iyi ilişkiler kurmaya çalışmasına rağmen, yeğenin düğününe çağırılmadıklarını okuyana kadar sizin gibi düşünebilirdim.
Eşimi ve benim hatrımı hiçe sayıp düğününe çağırmayanı bende yok sayarım. Net

Ezdırmemenın diger anlamı Bosanmak degıl hoop orda dur bakalım demek
Bosanmayan herkes ezilen kesim degıl. Haddını bıldırenlerde cok.
Size saygısı yok kocanızın o yuzden kızınıza da vurdu sizdrn korkmuyor dedıgım bu.
Neden hıc goz dagı vermediniz diyorum? Tepkiniz yok ki pasif olsun. Ben size bisey yazmadım tek sordugum neden kendinizi ezdırdınız neden hıc adama dur demediniz soru bu
Demediğini nereden biliyorsunuz ? Gerçekten şu yazdıklarınız o kadar yordu ki beni . Evet kocamın bana saygısı olmayabilir ama bu benim pasif ya da tepkisiz olduğum anlamına gelmiyor . Siz beni şak şaklayın diye tek yek her şeyi de yazacak halim yok . Yazdıklarımdan dur demediğimi çıkartmanız da sizin bakış açınız . Siz öyle düşündünüz diye o şekilde olmuyor .Herkesin eşi bir değil . “ Dur , lütfen yapma “ dediğinde ya güzellikle veya bağırarak da olsa ifade ettiğinizde de sonuç bazen değişmeyebiliyor . O yüzden beni bunca yıl sanki vazo gibi durmuşum , bu sebepten ötürü bunları haketmişim gibi yazma hakkını vermiyor . Eğer burada gerçekten evli olan birileri varsa ne dediğimi anlar !

Bende universitede dedemlerle oturuyordum. Karşı apartmanda da neredeyse kirk yasinda bir yeğeni alt katımızda da o civarlarda diğer yeğeni oturuyordu. Bir gun ev telefonu caldi ben actim, telefondaki kadin karsi apartmandaki kuzeninin ismini verdi onunla görüşmek istiyorum dedi bende yanlis numara dedim kapadım, dedem bir geldi vay efendim sen nasil yanlis numara dersin burasi onun da evi sen kimsin ya onemliyse filan morariyor bağırmaktan. Anneannemle biz bakakaldık. Sesimi cikarmadim oturdum mecbur.
Alt katta oturanin ise oglu online oyun oynamak icin dedemden bizim internet sifresini almıştı. Sabah aksam oyundaydı eve arkadaslarini da çağırıyordu biz artik google a giremiyorduk. Kendi facebook tan tavla oynarken bir gun internet cok yavaşlayınca bana şifreyi değiştirtmisti. Ertesi gunde gidip yeğenine yengenle torunum size şifreyi vermeme kızdı yavrum sifreyi değiştirdiler demişti. Arada kotu olan biz olmuştuk.

Kısacası asla çabalamayın deveyi diken insanı....... diye bir soz var. Siz anlatsanizda anlamazlar.
Evet dediklerinize sonuna kadar katılıyorum . Maalesef gerçek hayatta olduğu gibi burada da ne kadar yazayım beni yetersiz ve etkisiz bir anne olarak nitelendirecek birileri olacaktır .

Demediğini nereden biliyorsunuz ? Gerçekten şu yazdıklarınız o kadar yordu ki beni . Evet kocamın bana saygısı olmayabilir ama bu benim pasif ya da tepkisiz olduğum anlamına gelmiyor . Siz beni şak şaklayın diye tek yek her şeyi de yazacak halim yok . Yazdıklarımdan dur demediğimi çıkartmanız da sizin bakış açınız . Siz öyle düşündünüz diye o şekilde olmuyor .Herkesin eşi bir değil . “ Dur , lütfen yapma “ dediğinde ya güzellikle veya bağırarak da olsa ifade ettiğinizde de sonuç bazen değişmeyebiliyor . O yüzden beni bunca yıl sanki vazo gibi durmuşum , bu sebepten ötürü bunları haketmişim gibi yazma hakkını vermiyor . Eğer burada gerçekten evli olan birileri varsa ne dediğimi anlar !
Yo bunları haketmıyorsunuz.ıste haketmedıgınızı dusundugum ıcın dıyorum ki neden ezdırdınız kendinizi?
Kabul edin veya etmeyin, yorulduyssnız beni okumayın gecın.
Size saygı duymadığı ıcın esınız kızınıza vurdu dugune cagrılmadınız. Simdı de yemege cagrılıyorlar.
Bu yanı
Size gelecekler sizde yemek yedirip kahve yapacaksınız diyorum. Bukadar yanı.

Yanlış anladınız, bende hemen ayrılıp gitmedim, evliliğimde çok zorlu süreçler geçirdim.Ama sabrında bir sonu oluyor bir noktadan sonra.Ayrılmak, düzeni bozmak, sevdiğin bir insanı hayatından çıkarmak kolay şeyler değil, mücadelesiz de olmamalı elbette ki.Evliliğimin ilk üç yılını bu tarz tartışmalar kavgalar, sinir krizleriyle geçirmiş bir insan olarak haddim değil sizi yargılamak.Yargıladığımı sanıp yanlış anladınız beni.Sadece kavgasız gürültüsüz hallolmuyor bu tarz şeyler.sabrederek insanın ancak ömründen gidiyor.Kavgasını verseydiniz keşke manasında söyledim.Siz sustukça onlar haklı olmuşlar çünkü, onca yıl sonrada anlamak istemeyeceklerdir haklı tavrınızı.
Kavgasını da verdim ömrümün yarısını da
Karşı taraf sizi anlamak istemeyince , içinizden şair de çıksa Rocky de olmuyor . İnşallah bundan sonrası farklı olur :)

Yo bunları haketmıyorsunuz.ıste haketmedıgınızı dusundugum ıcın dıyorum ki neden ezdırdınız kendinizi?
Kabul edin veya etmeyin, yorulduyssnız beni okumayın gecın.
Size saygı duymadığı ıcın esınız kızınıza vurdu dugune cagrılmadınız. Simdı de yemege cagrılıyorlar.
Bu yanı
Size gelecekler sizde yemek yedirip kahve yapacaksınız diyorum. Bukadar yanı.
Çok büyük başlı biri gibi konuşuyorsunuz . Umarım bir gün o kahveyi ve yemeği siz de istemediğiniz birilerine tutmak zorunda kalmazsınız . Umarım “ Ben dediğimi yaptırırım , tepkimi koyarım , ezilmem ve ezdirmem “ düşüncelerinizi yıkacak birileri çıkmaz.
İyi günler

Çok büyük başlı biri gibi konuşuyorsunuz . Umarım bir gün o kahveyi ve yemeği siz de istemediğiniz birilerine tutmak zorunda kalmazsınız . Umarım “ Ben dediğimi yaptırırım , tepkimi koyarım , ezilmem ve ezdirmem “ düşüncelerinizi yıkacak birileri çıkmaz.
İyi günler
Kısmet artık orası allahın bılecegı ıs.

+1+1

bizim ailemizde de var böyle bir çocuk anne babası ayrı ama halalar amcalar tapıyo çocuğa yanlış her hareketine müsaama gösteriliyor anne babası ayrı garip çocuk diye çocuk her tuvalete girdiğinde sifonu çekmez leş gibi bırakır kişisel temizlik hak getire ama anlatan eden yok bi tek annem yardımcı olmaya çalışır gerekirse sesini de yükseltir sırf onun iyiliği için ama kimsenin umru değil anca poh poh boş sevgi gösterileri

Herkese kızıp duruyorsunuz da insanlar fikir veriyor. Kendinizi ezdirmeyin diyoruz. Çıkın yemek yapmayın diyoruz. Siz bunu yaparsanız eşiniz çağırabilir mi bir daha? Ama siz her şeye olmaz diyorsunuz. Ne duymak için açtınız bu konuyu ben anlamadım. Eşinizi durdurmak için tepki vermeniz lazım. Onlar için konuşmanız hiç işe yaramamış. O halde hiç kötü konuşmayın. Yemeğe çağırdığı gün alın çocukları çıkın diyoruz. Buna da gönülsüzsünüz. Benim de çağırdığım misafire sürekli hizmet eden biri olsa bende çağırırım sürekli. Eşiniz hiç ağırlamıyor mu misafir? Ramazanda da iftara çağıracak sürekli. Sizi kullanıyorlar üstüne hiç önem vermiyorlar farkında mısınız? Ağırlamayın. İşe yarayacak büyük ihtimalle. Deneyin en azından

Bence bu konuyu daha ustelemeyin siz dedikce o inada bindirmis durumu yoksa yıpranan siz olursunuz ne hali varsa görsün onlar için cocuguna bile tokat atmış kabul edilemez birgün aklı başına gelir ama iş işten geçer suan bende sinir oldum onlar yegeni siz kim oluyosunuz diyenleride anlamiyorum böyle erkekler evlenmemeli .

Benim babamda sürekli halamın kızını över. Benim yapınca söver, yeğeni yaparsa afferim ona ! Onunla gurur duyar benimle duymaz mesela. Boşverin istediğini yapsın onun hayatı onun düşünceleri. Size maddi zararlari yoksa ueğenlerin hiç bahsini bile açmayın. Kizinizda açmasın baba olmayı bilmeyen adamlar çocuk yapmak icin cocuk yapıyor işte ne deseniz boş.

adam daha ne desin bilemedim. onlar hakkinda olumsuz konusmayin demiş, yigenlerine saygi duyulsun istemis, belli ki kendisi onlardan memnun ki 25 yas ustu adamlarla.guzel bir diyalogu var. su durumda size saygi duymaktan baska ne dusuyor acaba. yani adam.cizgiyi çekmiş, otesine gecmek icin zorluyorsunuz. rahat birakin adamin yigenleriyle iliskisini. azicik yerinizi bilin.
Yerinizi bilin ne kadar çirkin bir üslup. Konu sahibi adamın eşi. Aynı yastığa baş koyduğu eşi. Ve o ev adamın evi olduğu kadar konu sahibinin de evi. Konu sahibi görmek görüşmek istemiyorsa zorlamaya kimsenin hakkı yok. Madem konu sahibi yerini bilsin diyorsunuz adam da yerini bilsin madem eve getiriyorsa da yemeklerini kendisi yapsın kendisi ağırlasın yeğenlerini? Ya da gitsin adam dışarıda görüşsün konu sahibi görüşmek ağırlamak zorunda değil çünkü. Sevmediğim kişiye zerre hizmet de etmem ağırlamam da. Eşim ille çok seviyorsa tek başına ağırlasın bana ne?

Back