- 6 Nisan 2023
- 1.055
- 205
- 43
- 26
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Evet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.Daha evlenmenizden önce bile, sözün 3 gece öncesi eski sevgilisiyle gece geçiriyor, evleniyorsunuz ama halâ eski sevgili ile görüşmeler devam ediyor, en son artık kadın, "kocanı al başımdan" diyor size... Yalanlar yalanlar "inanmadım ama ..." diyorsunuz, devam ediyorsunuz.
Evlenince altınlarınızı alıp borç kapatıyor kim sorarsa, sonra kazandığı üç kuruşla yine kumar borcu yapıp bunu bir anlamda bedava çalıştırdığı size ödetiyor, o kadar yüzsüz o kadar rahat ki "borç bitsin boşanırız.." diyor size, siz boşanma lafı edince...
Sosyal medyada kadınlara açıkça yürüyüp duruyor, eve gelen kadın arkadaşlarınızın vücutlarına açıkça bakıp duruyor, sonrasında sizi yatağa götürüyor, "arkadaşımı mı hayal etti acaba" diye soruyorsunuz buralarda...
Adam size değer vermiyor, saygı görmüyorsunuz, emeğinizi sömürüyor bedavaya sizi çalıştırıp bir de " burası böyle mi süpürülür" diye azarlıyor sizi...
Bu sizden 10 yaş büyük adam, bu sizi sigortasız maaşsız bedavaya çalıştırıp yer süpürmenizi de beğenmeyen adam, üstelik sizi 600 lira harcamaya dahi lâyık görmüyor; Dişinizi 600 lira verip özelde çektirmek istiyorsunuz, çektiremiyorsunuz...
Daha ilk evlendiğinizde bir tartışmanızda "ben seni bu evde besleyemem çalışmazsan" diyor adam.
Çocuk yapmamanız bile, adamın tercihi, sizin çalışmanızı engellemesin diye.
Üstelik sizin ifadelerinizle: gençsiniz, güzelsiniz , çocuksuzsunuz, aileniz sizi prensesler gibi büyütmüş saygın bir aile, boşanacak olsanız tamamen destek olacaklar.
Tüm bunları aylardır yazıp durduklarınızdan biliyoruz... Artık sevmiyorum da diyorsunuz hatta...
Her seferinde insanların dilinde tüy bitiyor size nasihat vermekten, siz iki mızıldanıp devam ediyorsunuz.
Şimdi, bu beş para etmez adamın - velev ki- peşine düşmüş pespaye bir kadın sorun, öyle mi...
Siz tepki veriyorsunuz ama sizi kimse takmıyor, öyle mi...
Peki.
-----
Edit : Eski konuya baktım, eski sevgili ile gece görüşme meselesi sözlenmelerinden 1 gece önce değil, 3 gece önceymiş. Ona göre o kısmı düzenledim. Yanlış bir şey aktarmış olmayayım.
Kimse beni anlamıyor ve çok linçleniyorum diye kullanıcı adımı bile değiştirdim.Sonunda beni anlayan biriiiii
Çocuğunuz yok, ne alacaksınız adamdan?Evet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.
Aaa nilmiş kızlar çözmüş. Boşa artık şu herifi kimle kurabiye yiyorsa yesin ya
Ay sanki seni bağlayan bir şey var. Kanıtı napacaksın mesela adamın borcu dışında alabileceğin bir şey var mı? Evli kalman anca eşine yarıyor bedavaya elmansın işte.Evet en azından işime yarayacak :)
Herifin kumar borcu temizlensin diye bekliyor. Zaten borç bitince adam kendi spetler. Ya da artık eve getirir kadınları mecburen boşanır Nil de.Çocuğunuz yok, ne alacaksınız adamdan?
Evet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.
Başkasıyla mesajlarını yakalamışsın bu net delildir başka ne arıyorsunuz anlamadımEvet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.
Ay o muymus 2 gun sonra unutur nasilsa tatil yapamadik diye dert yanar.
Onunda çok umrunda değil zaten rahat arkadaş derdi başkaValla aşko senin herif elden gidiyah
Dikiş makinesinde overlok yaparım desen hah derdim valla kesin yapar minikEşime askı kusko davrandığı an simit tepsinini gecirrirdim kafasina
Sizin esinizde hazırda bekliyormus kurabiye falan .
Yemin ederim ikisini birbirine harmanlayıp sürerim fırına
Beklemek istemiyorum aylarca. Anlaşmalı olarak olsun bitsin istiyorum
Bu söylediklerin de var benim eşimdedefalarca yakaladım sanaldan birilerine yazmasını
Evet benim gibi enayi bulamaz o yüzden vazgeçmesi zor.
Düzelmez canım biliyorum. Cesaret edemiyorum ben ayrılmaya, kafam binbir Çeşit sorular var. Ama çok istiyorum şu an cesaret edemesemde ilk cesaretimi topladığım an yapacağım inanın boş konuşmuyorum
Kesinlikle haklısın canım tek ihtiyacım olan şey cesaret hep söylüyorum bunu
korkuyorum
Kirazcim ara sira esine kizinca gel biz buralardayiz. Ha bir arada borclari odeyip oyle bosanmak istiyordun onu aramaya usendim.Evet bunların hepsini ben yaşadım. Ama kimse beni anlamıyor ki, net deliller elde etmek istiyorum ki senelerce mahkemede yıpranmayalım. Alacaklarımı da alabileyim.
ee peki neden hala onlasınız diyeceğim olmayacak şimdiKesinlikle zaten güvenilmez bir adam eşim.
Konu sahibinin söylediklerinden yaptığım şu alıntıyı okudun mu?Kizda cok para olsa beyaz esya magazasinda mi calisacak?
çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?