Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

ne alakasi var ya, insanlarin nasil oldugu sanki alninda yaziyor, he bu guvenilmez o zaman evlenmiyim.. Boyle bir dunya yok.
Kadin evlenmistir, guvenilmez cikmistir
"Neden evlendiniz" demedim, okuduğunuzu anlama sorununuz var sanırım.
"Neden evlisiniz" dedim... Neden hala evlisiniz...
"Güvenmiyorum" diye kendisi demiş.

Boşuna aramayınız.

Daha evlenmenizden önce bile, sözün 3 gece öncesi eski sevgilisiyle gece geçiriyor, evleniyorsunuz ama halâ eski sevgili ile görüşmeler devam ediyor, en son artık kadın, "kocanı al başımdan" diyor size... Yalanlar yalanlar "inanmadım ama ..." diyorsunuz, devam ediyorsunuz.

Evlenince altınlarınızı alıp borç kapatıyor kim sorarsa, sonra kazandığı üç kuruşla yine kumar borcu yapıp bunu bir anlamda bedava çalıştırdığı size ödetiyor, o kadar yüzsüz o kadar rahat ki "borç bitsin boşanırız.." diyor size, siz boşanma lafı edince...

Sosyal medyada kadınlara açıkça yürüyüp duruyor, eve gelen kadın arkadaşlarınızın vücutlarına açıkça bakıp duruyor, sonrasında sizi yatağa götürüyor, "arkadaşımı mı hayal etti acaba" diye soruyorsunuz buralarda...

Adam size değer vermiyor, saygı görmüyorsunuz, emeğinizi sömürüyor bedavaya sizi çalıştırıp bir de " burası böyle mi süpürülür" diye azarlıyor sizi...

Bu sizden 10 yaş büyük adam, bu sizi sigortasız maaşsız bedavaya çalıştırıp yer süpürmenizi de beğenmeyen adam, üstelik sizi 600 lira harcamaya dahi lâyık görmüyor; Dişinizi 600 lira verip özelde çektirmek istiyorsunuz, çektiremiyorsunuz...

Daha ilk evlendiğinizde bir tartışmanızda "ben seni bu evde besleyemem çalışmazsan" diyor adam.

Çocuk yapmamanız bile, adamın tercihi, sizin çalışmanızı engellemesin diye.

Üstelik sizin ifadelerinizle: gençsiniz, güzelsiniz , çocuksuzsunuz, aileniz sizi prensesler gibi büyütmüş saygın bir aile, boşanacak olsanız tamamen destek olacaklar.

Tüm bunları aylardır yazıp durduklarınızdan biliyoruz... Artık sevmiyorum da diyorsunuz hatta...

Her seferinde insanların dilinde tüy bitiyor size nasihat vermekten, siz iki mızıldanıp devam ediyorsunuz.

Şimdi, bu beş para etmez adamın - velev ki- peşine düşmüş pespaye bir kadın sorun, öyle mi...
Siz tepki veriyorsunuz ama sizi kimse takmıyor, öyle mi...

Peki.

-----

Edit : Eski konuya baktım, eski sevgili ile gece görüşme meselesi sözlenmelerinden 1 gece önce değil, 3 gece önceymiş. Ona göre o kısmı düzenledim. Yanlış bir şey aktarmış olmayayım.

Son düzenleme:
Birisi benim yanımda eşime aşko diyecek cimli konusacak orda kızın selasi okunmustu hanım efendi yapacağınız çok basit onu iş yerinde rezil etmek

Tepkiyi eşinize değil o Kadına herkesin içindr gösterin.Gerekirse bir Tokat atın.Saçından tutup dışarı atın.Sonra kocanızın yüzüne tükürün,ya da ibreti alem olsun diye ona da tokat atın.Sonra da adliye ye gidip davanızı açın.
Eşinşze ne kadar bağırırsanız bağırın o kadın daha çok değere biner.Dediklerimi yaparsanız ikisi de hem kendilerinden hem de birbirlerinden iğrendikleri ile kalır.

OHA demek istiyorum sayın seyirciler.
Ben bunları bilmiyordum...

Nasıl bu kadar sakinsiniz? Sizin yerinizde olsam önce kızın ağzının payını verirdim sonra tüm esnafa o kızı ve eşimi rezil eder boşardım. Donuna kadar da alırdım, gerekirse 3-4 sene sürsün mahkeme.
Ay bu ne bana sinir geldi okuyunca.

Bu arkadaş ailesi tarafından prensesler gibi büyütülseydi bu adama katlanmazdı.
Belli ki sevgi görmemiş .Kendine değer vermeyi öğrenmemiş.belli ki ezilmiş ki böyle bir ş...nnn davranışlarını normal görüyor.
Biz desek ki “yok sen yanlış anladın,öyle bir şey yoktur.”inanacak..

Gizli gizli kayıt alsa ,donuna kadar alır..
Bir zina davasına bakar.

Bu üye o üye miiiiiii? bilmemne 55’di nicki.

Valla çok hanımefendi biriyimdir lakin o kızı saçından tutar, yerde sürüye sürüye kafasından kıvılcım çıkartarak dışarı atardım. Tüm esnaf duysun diye de bağırarak bi şeyler söylerdim.
Haa kocaya gelince... O kızı her yerden engelletip "bi daha böyle bi şey yaparsan sana da böyle yaparım, tekmeyi de basarım" deyip ilk ve son kez konuşurdum. Gerisi de kendisi bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…