- 16 Mayıs 2022
- 1.581
- 5.034
- 88
- 29
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
Gülmicem,gülmicemKız aşko diyor, eşiniz sosyal medyadan kızı ekliyor. Siz de öylece bakıyorsunuz. Boynuz sadece geyiklerde güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülmicem,gülmicemKız aşko diyor, eşiniz sosyal medyadan kızı ekliyor. Siz de öylece bakıyorsunuz. Boynuz sadece geyiklerde güzel.
Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı
Kız iğrenç eşinize ise yuh diyorum! sizin yüzünüze bakarak nasıl böyle davranabilir ya midemi bulandırdıKızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış
Kaos ortamı mı? O da güzelmiş. Genelde çocuk yoksa babamın kalp hastalığı var annemin kolesterolü var üzülmesinler diye bahane buluyorlar ama..Kesinlikle öyle ama kandırdı beni ben hala yutamıyorum aynı yatakta yatmak dahi istemiyorum eşimle. Sevmiyorum da. Ama bilmiyorum kafam çok karışık, kendi ailemi bi kaos ortamına sokmaktan korkuyorum, boşanma aşamasında. Çok değerli ailem var her anımda destekçim olurlar. Annem babam.
Kızlar ben boşanma konusunu tekrar geçen gün eşime açtım. Bir şeye kızdım sonra konuyu açtım. Bana verdiği cevap şu, şu borçları bir temizleyelim ayrılırız. Yani kendi yaptığı kumar borcunu hala birlikte temizleyelim diyor. Birlikte çalışıyoruz dükkanı var eşimin. Ben kasada duruyorum, malı ben satıyorum temizlikte bende. Çoğu iş bende yani. Şu an bir eleman nereden baksan 20 bine yakın oluyor aylık. Sırf bunu vermemek için beni kullanıyor hala bir de bunu söylüyor. Borçlar bitince ayrılırmışız.
Benim kredi kartımda full doldurdu, gecikmede hatta her gün bankalar arıyor. Bende sırf kendi kartım en azından ödensin sonra kafam takılı kalmasın, ondan sonra ayrılırız diye sabrediyorum.
Hala arada konu konuyu açıyor falan hemen boşanmaya getiriyor şaka yapıyor boşanmakla alakalı. Zaten 2 ay sonra bosanacağız diyor, sende bir işe girersin artık bakarsın keyfine diyor gülüyor. Çözemiyorum ne yapmaya çalışıyor. Adli tatil de girdi sanırım zaten Eylül 1 e kadar beklemek sorundayım her türlü. Tepem atsa da gidemiyorum, zaten ben ne zaman karar versem bir şey çıkıyor.
Ee daha ne? Kendiniz de farkındasınız durumunuzun? Böyle oynak bir fırıldak için değer mi gençliğinizi güzelliğinizi heba etmeye? Bakın çocuğunuz yok ve arkanızda duran bir aileniz var. Saygın insanlar diyorsunuz, bu adamı ailenize yakıştırıyor musunuz? Valla indirin darbeyi, alın hakkınız olanı. Bu iş ayyuka çıkarsa kocanızla esnafın alay konusu olursunuz. Olmayanı oldururlar, bire beş katarlar yıpranırsınız.Çocuk yok bende eşimin ailesiyle de görüşmüyorum. O kızdanda çok daha güzel bir bayanım. Bugün ayrılsam peşimde sıra olur erkekler. Ama çok aptalım güzellik yetmiyor salak olduktan sonra . Hala bu adamla evliyim benden ala salak mı var? Değer görebileceğim bir hayat varken.
Yok canım para daha onemlıKadın eşinizle öyle konuşurken siz durup dinlediniz mi öylece? Yaka paça atamadinizmi dışarıya
Nasıl yaaaTlc Büyük İhanet 2. Sezon 20.bölümü alıp buraya dert olarak taşımışsınız. Kocanız pastacılık yarışmasına gitcem derse göndermeyin.
Tlc’de büyük ihanet diye bi program var orda bahsettiğim bölümde ne tesadüf ki çok benzer bi olay oluyor. Çağrışım yaptı. Bölümde en son pastacılık yarışmasında basıyordu kadın kocasınıNasıl yaaa
Keklendik mi diyosunTlc Büyük İhanet 2. Sezon 20.bölümü alıp buraya dert olarak taşımışsınız. Kocanız pastacılık yarışmasına gitcem derse göndermeyin.
YouTube’da var bölüm izleyin bi 20 dakika falan zaten bana çok tanıdık geldi başı.Keklendik mi diyosun
Boşanınca kaos olmuyor arkadaşım.Kesinlikle öyle ama kandırdı beni ben hala yutamıyorum aynı yatakta yatmak dahi istemiyorum eşimle. Sevmiyorum da. Ama bilmiyorum kafam çok karışık, kendi ailemi bi kaos ortamına sokmaktan korkuyorum, boşanma aşamasında. Çok değerli ailem var her anımda destekçim olurlar. Annem babam.
İlk sorunlu kişi eşiniz...mehmetçigim aşko dediğinde eşiniz ne münasebet diyip bozsa mesafesini korusa o yüzü bulamazdı.Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Kız size açık açık söylemiş zaten, ne yapmak istediğini nasıl çözemiyorsunuz? Dükkana gelip ilk eşinizi soruyor, aşko diye sesleniyor ve hâla oraya gelebiliyor öyle mi? Şaşkınım.. Ayrıca eşiniz niye sosyal medyadan takipleşiyor, ne münasebet? Dükkanı o kızın alışverişi mi tutuyor ayakta, iyi pqra getiriyormuş.. Böyle devam ederse sonu hiç iyi görünmüyor bu işin..Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi
Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.
Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.
Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.