• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan kızla olan samimiyeti

Benim yaşadıklarım bu kadar inanılmaz şeyler mi gerçekten neden fake olduğunu düşünüyorsunuz:)
Evet inanılmaz. Eşinizin bu yılışık davranışlarına izin vermeniz. Ama bu profilde de insanlar var tabi de genele vurunca az bir ihtimal veriyor insan ve inanası gelmiyor . Yani asko diyor kadın eşiniz bir şey demiyor siz öyle bakıyorsunuz sonra kurabiye yapıyorlar falan. Vasfiniz nedir bu durumda düşündünüz mü? Bir de çözemiyorum diye sormanız zaten tüy dikti. Biskolata reklamlarında miyiz? Romantik komedi filmi mi bu 🙄
Ya bi şeyi çok merak ediyorum böyle konuların feyk olduğunu nasıl anlıyorsunuz? Ben kek gibi inanınıp dertleniyorum hemen😂
Yıllardır cok gördük böyle benzer olup sonra itiraf edeni. Tamam kabul edin güzel senaryoydu ama demi diyip gulenleri 😁

Kızlar yanlış anlamışsınız. Çok para bırakıyor diye sessiz kalıyorum sadece soğuk davranıyorum diye konu sahibi kendinden bahsetmiş. Bi nevi kocasını satıyor yani. 😂😂 Gülmemde sakınca yok sanırım sen de güle oynaya konuyu anlattığına göre konu sahibi. 😂😂 Allah akıl fikir versin okurken katil oldum. 😂😂 Konu ya fake ya da konu sahibi Fatma gülün abisi neyim gibi bişey. Başka mantıklı açıklaması yok bu rahatlığın., 😂😂
Ya ahahahhah kız her gün para bırakacak değil ya bir gün de yemeye karar verir, o zaman görürüz konu sahibini.

Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi 🫣

Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.

Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.

Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
Eşiniz yola gelmiyorsa kıza haddini bildirin parası yerin dibine batsın aşkı diyor siz de izliyor musunuz,üstüne atlayıp iyice bi dövmemenize çok şaşırdım 😅

Kız aşko dediğinde elini kızın saçına dolayıp kafasını yerde sürtmek suretiyle bir mudehalen olmadıysa bu senin ayıbın. Yanımda birisi kocama aşko dicek bende izliycem😳 Ağzına micarim yani öyle diyim. Kocamida ayrı hallederim o yüzü verdiği için onu digerinden ayirmam.

Evet inanılmaz. Eşinizin bu yılışık davranışlarına izin vermeniz. Ama bu profilde de insanlar var tabi de genele vurunca az bir ihtimal veriyor insan ve inanası gelmiyor . Yani asko diyor kadın eşiniz bir şey demiyor siz öyle bakıyorsunuz sonra kurabiye yapıyorlar falan. Vasfiniz nedir bu durumda düşündünüz mü? Bir de çözemiyorum diye sormanız zaten tüy dikti. Biskolata reklamlarında miyiz? Romantik komedi filmi mi bu 🙄

Yıllardır cok gördük böyle benzer olup sonra itiraf edeni. Tamam kabul edin güzel senaryoydu ama demi diyip gulenleri 😁
Yeni mezun gibi hissettim, bi gün ben de anlayacağım 😂

Kız aşko dediğinde elini kızın saçına dolayıp kafasını yerde sürtmek suretiyle bir mudehalen olmadıysa bu senin ayıbın.
Kadın müdahale etse ne olur etmese ne olur..
Kızı tartakladı diyelim. Bu kız gider, başka kız gelir. Çünkü adamın sınırları yok. Bugün bunu dövsen, yarın başka bi kadınla aynı şey yaşanacak. Olay diğer kadınlarda değil, olay adamda.

Ya ahahahhah kız her gün para bırakacak değil ya bir gün de yemeye karar verir, o zaman görürüz konu sahibini.
Atıyor kafadan bence ama gerçekse akli me lekeleri yerinde değil. Kız iki poğaça yanında kocasını yiyecek haberi yok. 😂

Ben değil eşim komşu esnaf diye işte sözde o yüzden muhabbet ediyormus
Buna inanmayın. Başka bir komşu esnaf gelip size aşko dese, eşinize evli kadınlar ilgimi çekiyor dese ve siz kurabiye yapıp adamı cagirsaniz eşiniz ne tepki verirdi?

Merhaba kızlar, eşimin Kahvaltı salonu var birlikte çalışıyoruz.. börek poğaça vs.. ben tezgahta duruyorum satışı yapıyorum. Karşımızda beyaz eşya mağazasında çalışan bir kız var, bende eskiden beri tanıyorum ama samimiyetim yok. Nasıl biri bilmiyordum. Bizim müşterimiz olmaya başladı her sabah gelir kahvaltısını yapar çayını içer, hatta bende masasına giderim müsaitsem muhabbet ederiz sonra işine gider. Hakkında iyi şeyler duymadım kızın, başka bir tanıdık hakkında hiç iyi şeyler söylemedi. Bende önemsemedim dedikodudur öyle diye. Sonra bir gün beraber sohbet ederken dedim ki “kız sevgilin yok mu hala”dedim. “Yok canım ya valla ben akıllandım artık evli erkeklerle birlikte olmak istiyorum dedi. bir erkeğin 2. Kadını olanlar daha değer görüyor, bakıcam keyfime hatta 2 çocuk babası bile olabilir” dedi 🫣

Ben şok oldum tabi ki, saçmalama o kadına ve çocuklara yazık değil mi dedim. Alaycı bi şekilde gülümsedi ve gitti.

Her sabah kahvaltıya dükkana geliyor ve kapıdan girdiğinde ilk karşılaştığı kişi benim hemen tezgahtayım çünkü, arka taraf imalat oluyor. Eşim de orada mal yapıyor. Çok yılışık konuşma tarzı var kapıdan girer girmez bana değil eşime sesleniyor bana nerede diye soruyor, mehmetçim diyor aşko diyor. Bende eşime yüz vermemesi gerektiğini söyledim ama eşim de muhabbete giriyor onunla sinir oluyorum. Sosyal medyadan da ekledi eşim kızı.

Bizde çalışan bi tane daha usta var, dün birlikte eşimle kurabiye yapmışlar ben dükkandan eve gidince. Kızı da çağırmış eşim dükkana gel kurabiye yaptım al diye. Sosyal medyadan yazmış. Çevredeki bütün esnafa dağıtmış ama yapma dediğim şeyi yaptığı için çok sinir oluyorum. Dükkana çağırmak niye yani?ben yokken üstelik. Ona vermek zorunda değil. Defalarca uyardım eşimi sonuç yine aynı. Samimiyetini kesmiyor. Kızın ne yapmaya çalıştığını çözemiyorum. Eşimden de böyle ilgi görmek hoşuna gidiyor gibi. Bu kız yüzünden çok kavga ettik. Yine aynı yine aynı.. çok alışveriş yapıyor bizden kız güzel para bırakıyor diye diyordu eşim. Yoksa on kere terslemiştim sadece soğuk davranıyorum kıza şu anlık.
yani sorununuz kızla değil, boşuna kıza sinirlenmeyin. Gidin eşinize konusun durumunuzu. Kız sonucta bekar kimseye sadakat borcu yok. Burda ayıp olan eşiniz siz uyarmadan kızla arasına mesafe koyup onu uyarmalıydı. Yok sosyal medyada eklemeler, yok dükkana çağırmalar. Kızın ahlakına bakacağınıza önce eşinize bakın. Tüm suç adamın

Eşiniz sosyal medyadan kızlara yazıyormuş, bu da aldatma değil mi?
Kesinlikle öyle ama kandırdı beni ben hala yutamıyorum aynı yatakta yatmak dahi istemiyorum eşimle. Sevmiyorum da. Ama bilmiyorum kafam çok karışık, kendi ailemi bi kaos ortamına sokmaktan korkuyorum, boşanma aşamasında. Çok değerli ailem var her anımda destekçim olurlar. Annem babam.

Kız aşko dediğinde elini kızın saçına dolayıp kafasını yerde sürtmek suretiyle bir mudehalen olmadıysa bu senin ayıbın. Yanımda birisi kocama aşko dicek bende izliycem😳 Ağzına micarim yani öyle diyim. Kocamida ayrı hallederim o yüzü verdiği için onu digerinden ayirmam.

Öyle deme aşko bir sürü para bırakıyor dükkana

Kesinlikle öyle ama kandırdı beni ben hala yutamıyorum aynı yatakta yatmak dahi istemiyorum eşimle. Sevmiyorum da. Ama bilmiyorum kafam çok karışık, kendi ailemi bi kaos ortamına sokmaktan korkuyorum, boşanma aşamasında. Çok değerli ailem var her anımda destekçim olurlar. Annem babam.
Boşanma olayını böyle kaos filan diye büyütmeyin. Basit bir şey boşanmak.
Evden taşınıp davanızı açacaksınız, dava günü gelince gidip "evet" diyeceksiniz, bitti.
Aileniz de arkanızda madem, niye sevmediğiniz adamla aynı yatağa giriyorsunuz yahu..

Siz değersiz misiniz peki? Anne babanız sizin için çok degerliyse siz de onların biricik kızısınız. Niye kaos ortamı olsun? Çocuğunuz yokmuş, yaşınız küçükmüş, anne babanız destekcinizmiş, aklınızda acaba diye bir soru işareti yok adam hem sosyal medyadan aldatıyor hem reelde gurur kırıcı davranıyor. Eşiniz değil siz kendinizi kandırıyorsunuz. :/ Neden kendinizi kandiriyorsunuz?

terslesene bu nasıl bi hitap tarzı gevşek gevşek siz tepenize çıkarmışsınız alma dükkana kov ciddiyim yuvanı bozar eşin zaten tam ALLahlık yani heme gönül yayları gevşemiş onu da çekin tavrınızı koyun ben olsam ikisini kafa kafaya tokuştururdum ciddiyim:KK62::KK62:

Benim yaşadıklarım bu kadar inanılmaz şeyler mi gerçekten neden fake olduğunu düşünüyorsunuz:)
Ben de öyle düşündüm çünkü bir kadın, "iyi para bırakıyor" diye kocasına yılışana sessiz kalmaz. Evli çocuklu adam arıyorum diyenin önüne nimet koymaz. Karı koca el açmış her sabah bu kızdan siftah bekliyorsanız da söylenmeyiverin. Muhatap olmayıp servis açarken gayet ciddi ve mesafeli olursanız zaten gelmez bir daha.

Kardeşim bu kız alt tarafı börek poğaça yiyip çay içiyor, fine dining mi bu iyi para bıraksın? Ama işte bazılarının karakteri birbirine tam uyuyor. Kız aşko diyor, kocanız kurabiye yaptım gel diye dükkana çağırıyor. Esnaftan bir adam size aşko deyip kocanıza sizi sorabilir mi?

Back