Kendime mi uzulsem sana mi bilemedim walla ;( benim halime herkes uzuluyor ama esim de elimden birsey gelmiyor,bunlari yapmak zorundayim ben bilmezmiyim gezip tozmayi ,tatile gitmeyi.. gerizekali miyim ben diyor
Hakli ama bende idare etmekten sıkıldım, ewlenirken 1_2yil musaade et dedi ve 5 yil olduk tanisali, hala da sinav pesi,de.
Arkadas cevresinde tek ben sorun cikariyormusum eş olarak. Hakkaten ben sorunluyum ozmn ;(
Cok haklisin eywallah ama ya bu sabir isi 10 yil surerse ve yipranirsak? Dewamli sinavi cikiyor. Ayni yerde sayamazmis. Gercekten gurur duyorum onla ama beni ihmal ediyor bu durumda...Yalnız müfettişlerin eğitimleri böyle sanırım. Bizim komşu oğlu da sürekli bir yerlere gidiyor. Ne güzel çalışıyor işte, tembel olsa işsiz olsa daha mı iyi, daha yeni olduğu için böyle yoğundur eğitimler falan bence sabret biraz daha.
Sormus tatlimm seninki de sorun cikariyor mu diye.. abi yokk yaa bizimkiler anlayislu demisler.. ne kdr dogru bilmiyorumAyyy aynı aynıı şuanda ikimize de çok üzüldüm
Tabi onlara da hak vermek lazım ama biz de insanız yani bilemedim valla ama arkaadaş çevresinin eşlerini nereden biliyor ki çok mu yakınlar? bence sen sorunlu değilsin her kadın eşiyle vakit geçirmek ister
canım sen ne iş yapıyorsunSormus tatlimm seninki de sorun cikariyor mu diye.. abi yokk yaa bizimkiler anlayislu demisler.. ne kdr dogru bilmiyorum
Ben ne kdr da kotuymusum yahu
Iyi yerlere geleceginden suphem bile yok ama bendeki eksiklik ne olacak? Bombos geciyor hayatim. Ailemde sehir disinda. Bilmiyorumki boyle biriyle ewlenmekte hata mi yaptim? Ama ben yine de pisman degilim,sadece bunaldim ve cozum yolu ariyorum kendimce...yeni evli olduğunuz için böyle derinden hissediyosunuz beklentiniz bu yönde olmadığı için zorunuza gidiyor..
eşiniz bu azimle çok iyi yerlere gelir ama siz 2kişilik yalnızlığınızı nasıl unutursunuz , yerime yatıyorum sabah yine iş vs. üzüldüm
Sabah 7.15 de evden cikip 8 de eve giren, her gun 1.5saat ayakta yolculuk ceken mutsuz bir bankaci.. : )canım sen ne iş yapıyorsun
hepsini okudum ama içim daraldı ya
mutsuz bankacı eşin pek iş bırakma taraftarı değilSabah 7.15 de evden cikip 8 de eve giren, her gun 1.5saat ayakta yolculuk ceken mutsuz bir bankaci.. : )
Ben de cok begeniyorum onu,arkadaslarim bile oyle.. hatta bizimki boyle degil,seninki azimli,caliskan diyenler.. is bitiricidir,ozguveni tam,muhabbetlidir.. tembel,yerinde sayan biriyle ben de yapamam.. ama bu da ayari fazla mi kacirdi neHaksızsınız diyemem, ama eşinizin iradesini çok kıskandım. Iyi yerlere gelir bu çalışma azmiyle. Bence siz de eşinizin hayallerini gerçekleştirmesini îstersiniz. Evi işyerinize daha yakın bir yere taşıma ihtimaliniz yok mu? Sanki öyle daha az stresli olursunuz.
Ondan iyisini bulamam bunu biliyorum ve kimseyi de begenemem.. benim derdim orta yolu bulmak,ama o da baska cikis yok bunu yapmaya mecburum diyor. Haklisin, ben senden yemek,utu,bulasik,temizlik beklemiyorum ki beni idare et,yanimda ol,ileride hersey guzel olacak diyor... ama beklemelerden sıkıldim sabrediyorum sonra birdaha patliyorum.. ayni konulari acip dır dır edip onu kacirmak da istemiyorum ama kendimi tutamiyorum bazen ;(Bu konumda çocuk hiç düşünmeyin.Bazı müfettişler yılın neredeyse yarısını gezerek geçirir zaten.Ne güzel akıllı,eğitimli,sürekli kendini geliştiren bir eşiniz var. Size sevgisinden de şüpheniz yok.Anlayışlı birisi de. Yemek filan yapıyor demişsiniz.Herkese nasip olmaz kıymetini bilin.
Bize turne yok diyor,egitimler bitti artik diyor.. bi kac ay sonra baska biseyi cikiyor.Bu konumda çocuk hiç düşünmeyin.Bazı müfettişler yılın neredeyse yarısını gezerek geçirir zaten.Ne güzel akıllı,eğitimli,sürekli kendini geliştiren bir eşiniz var. Size sevgisinden de şüpheniz yok.Anlayışlı birisi de. Yemek filan yapıyor demişsiniz.Herkese nasip olmaz kıymetini bilin.
Evimiz aile konutu, tayin istedik onun icin ugrasiyor.. ewe yakin yere gelebilirsen hersey guzel olur, en azindan ewe birlikte geliriz..Ben de cok begeniyorum onu,arkadaslarim bile oyle.. hatta bizimki boyle degil,seninki azimli,caliskan diyenler.. is bitiricidir,ozguveni tam,muhabbetlidir.. tembel,yerinde sayan biriyle ben de yapamam.. ama bu da ayari fazla mi kacirdi ne
ayy çokk tatlısın yaa bence biraz daha sabretBize turne yok diyor,egitimler bitti artik diyor.. bi kac ay sonra baska biseyi cikiyor.
Yok yok ben bunu boğayım en iyisi, sizler de kurtulun bizden
Ondan iyisini bulamam bunu biliyorum ve kimseyi de begenemem.. benim derdim orta yolu bulmak,ama o da baska cikis yok bunu yapmaya mecburum diyor. Haklisin, ben senden yemek,utu,bulasik,temizlik beklemiyorum ki beni idare et,yanimda ol,ileride hersey guzel olacak diyor... ama beklemelerden sıkıldim sabrediyorum sonra birdaha patliyorum.. ayni konulari acip dır dır edip onu kacirmak da istemiyorum ama kendimi tutamiyorum bazen ;(
Ewet ben de soyluyorum, benim evlilik beklentim bu degil diyorum. Cocuk ewliligi kurtarmasi acisindan degil, istedigimiz icin..Böyle evlilik olmaz kusura bakma.
Kariyer falan iyi güzel de sen de yalnız olmak için evlenmedin neticede.
Bu arada çocuk evliliği kurtarmaz.
Bebek işini ertelemelisin.
Biz neden kurtulalım ki? Anlamadım.Bize turne yok diyor,egitimler bitti artik diyor.. bi kac ay sonra baska biseyi cikiyor.
Yok yok ben bunu boğayım en iyisi, sizler de kurtulun bizden