- Konu Sahibi merveguzel
Okbnin çeşitleri vardır ve hiçbirinde takıntılı düşünceler mantıklı olmaz zaten. Temizlik takıntısı olan da 5 saat dip bucak temizlik yapar, sonra son köşeyi sildim mi silmedim mi ikileminde kalır, gider siler. En ufak köşe silinsin diye kulak çubuğuyla klozet temizlemeye uğraşır. Umarım psikiyatrist veya klinik psikologsunuzdur da şizofreni gibi çok ciddi bir hastalık teşhisini sadece yorum okuyarak koyacak yetkinliği kendinizde görmüşsünüzdür. Ona göre anlayalım kadının gittiği 4 doktorun dördü de "duyar kasıcı" mıymış değil miymiş. Ne aynı hastalığa sahipsiniz ne tahsiliniz var. Hariçten gazel okuyorsunuz, milletin de hastalığını tetikleyip bilmeden kötülük ediyorsunuz. Sağlıkla ilgili olmayan konularda duyar kasanlara istediğinizi diyin de, ruh sağlığı bozuk bir insana laf sokarak da haz almaya çalışmayıverin ya. Burada birisi kolumda derin kesik oldu kanı durduramıyorum dese dalga geçmeyeceğiniz gibi bununla da geçemezsiniz, sağlıkla ilgili çünkü. Bunları da hiçbir şey yaşamadan söylemiyorum. Benzer bir takıntıyı psikiyatrist gözetiminde kontrol altına almış bir insan olarak söylüyorum. Benim doktorumu da sayınca duyar kasıcılar 5e çıkıyor hatta.Aynen, bir de tam 6 kişiye takıntılık yaptım bir tanesi benden 30 yaş büyüktü diyor. E yuh yani. Böyle okb mi olur. Zaten ben geçmiş konularına bakarak direk şizofreni yorumunu yazdım. "Bazı duyar kasıcılar" yüzünden konu uzadı. Bu konuya son yorumumdu :) konu sahibi yazarsa cevabını veririm ama onun da ortalığı karıştırıp gidesi varmış