Konu sahibi çavuşu kaldırmaya gitti heralde nöbet tutturucak
Eee tabi yani orası öylee şuan pek böyle birşeyin mümkün olacağını düşünmüyorum şöyle bi bakınca ama hayat bu ne zaman ne olacağı hiiiç belli olmuyorOh may got ben yokkene neler olmus beleee
Valla karşim adamın senden soguyacagı carsa kaba bır tabır olacak ama yaglanıp yapraklanıp totosuna da gırsen olmayınca olmuyor
O yuzden sen cavusa rütbe atlattırmaya calıssan ıyı olur
Sen galiba direk seks sevmiyorsunBirde çadırı kurman tabiri var iğrenç ç harfiyle bozmuslar kafayı
Teşekkür ederiiim bunu da denemekte fayda var tabiiEşinizin sizi arzulaması sizin deyiminizle çavuşun harekete geçmesi kötü bir şey değil yani bence. Eşinizle detay düşünmeden o anın tadını çıkarın sonrası sonra. Birde siz yönlendirin sadece eşinizin istekleri olarak değil kendi istekleriniz doğrultusunda da sevdiğiniz haz aldığınız şeyleri yaparak ve yaptırarak o zaman daha rahat edersiniz
Aman aman gördüm öyle bir konu vardıÇavuşuun ruh haline göre kahh küser kah barisir..esin neden karisinin istekli olmasindan bıksın..Buralarda bir terim var..Kan verecekmissin gibi duruyorsun derler bak sonra
Cool takılıyorum ben cnm erkek,sokak ağzı sevmemSen galiba direk seks sevmiyorsuntabirlerinden hiç hoşnut değilsin
Tabi tabi sürekli böyle konuşurum zaten her sabah içtima veriyorum çavuşa aç bakıcam diyorumCool takılıyorum ben cnm erkek,sokak ağzı sevmemseksle ne alakası var eşinede böyle süzgeçten indirgedim çavuş gel çavuş git konuşuyorsan adamı sogutursun kendinden dikkat et
Yok sende daha nelerGerçekten 10 yılda tavan yapıyordiyorsun
Spor yaparim ben her sabah geçte uyusam farketmezTabi tabi sürekli böyle konuşurum zaten her sabah içtima veriyorum çavuşa aç bakıcam diyorumamanın birde geç uyuyup erkenden uyanmak maşallah sana ben geri uyumaya gidiyorum
Haydari ne ki ilk defa duydum vallaSpor yaparim ben her sabah geçte uyusam farketmezHaydari da kullan arada sıkma adamı
10 yıla kim ölee kim kala aşkı geç bulanlar ne yapacakYok sende daha nelerinsanlari uzun gelecek vaadetme kendini ne kdr cabuk kesfedersen ve kesfederdeniz o kdr zaman diyelim bence kimi icin 3 ay kimi icin 10 yil
Iste 10 yil fikrine katilmadgimi demek istedim bende10 yıla kim ölee kim kala aşkı geç bulanlar ne yapacak
Bende sizin yanıt verdiğiniz mesaja yanıt vermek istedim yapamadımIste 10 yil fikrine katilmadgimi demek istedim bende
Aaaa nasıl bilmezsin muhtar var küçük İskender var hacı yatmaz selfie çubuğu diyen bile varHaydari ne ki ilk defa duydum valla
Vallahii bilmiyorum hala anlamadım hacı yatmaz diyince de aklıma çavuş geldi ama o değil galiba daha açıklayıcı olsak çözemedimAaaa nasıl bilmezsin muhtar var küçük İskender var hacı yatmaz selfie çubuğu diyen bile var
Senin çavuşa taktiğin erkekler arasındaki isimleri..kuş bülbül gibiVallahii bilmiyorum hala anlamadım hacı yatmaz diyince de aklıma çavuş geldi ama o değil galiba daha açıklayıcı olsak çözemedim
İstediğini alırsa sizden soğumaz merak etmeyin. Yapacak yeni şeyler de her zaman bulunur, monotonlaşacağı günler de gelir ama sonra yine canlandırmak ikinizin elinde. Yatağa çekmek için çok efor sarfetmeyin o en kolay kısımdır, sonrası için istekli ve oyuncu olunAblalarımm merhaba iyi geceler herkese kısaca bahsedeyim yeni evliyim ama öncesinde eşimle zaten 2 yıldır birlikteydik ilk birlikteliğimiz evlenmeden önce oldu ama tabi evli olmadığımız için çok düzenli değildi 2-3 haftada bir felan anca fırsat buluyorduk evlendikten sonra ilişkilerimiz düzene girdi eşim aşırı istekli bir adam yani şöyle omzuna dokunsam çavuş hazırola geçiyor öyle diyim bende elimden geldikçe karşılık veriyorum ama eşim hep benim yoğunlaşacağım benim kontrolümde olacak şeyler istiyor bende şöyle düşünce var sanki ben onun istediği herşeyi yaparsam yapcak hiçbirşey kalmayacak bir süre sonra benden sıkılacak gibi hissediyorum yeni de evliyim kimseye böyle hissettiğimi söyleyemiyorum akıl danışamıyorum sizlerden akıl almak istiyorum aslında severim böyle şeyleri yani eşimi kısa etekler elbiseler geceliklerde kapıda felan beklerim mum vs yakarım cilveyi severim yani böyle şeyler yaparım ama iş yatağa gelince çok aktif olursam soğur gibi geliyor işin özeti yatağa çekerken süperim oraya varınca herşey bitiyor resmenneden böyle düşündüğümü hiç bilmiyorum ilk birlikte olduğum insan yani başka deneyimim de yok yaşadığım bişey yüzünden böyle hissediyorum desem o da değil sizce yanlış mı düşünüyorum sürekli yapmam yatakta aktif olmam hoşuna gider mi sizler de yapıyor musunuz
Yok ben beğenmedim bunu haydari hiç hoş değil çünkü ben çok severim kendisiniii leziz bir mezedir bayılırımSenin çavuşa taktiğin erkekler arasındaki isimleri..kuş bülbül gibi
Çekme kısmını ben istiyorum öncesinde kendimi güzel hissetmek hoşuma gidiyorİstediğini alırsa sizden soğumaz merak etmeyin. Yapacak yeni şeyler de her zaman bulunur, monotonlaşacağı günler de gelir ama sonra yine canlandırmak ikinizin elinde. Yatağa çekmek için çok efor sarfetmeyin o en kolay kısımdır, sonrası için istekli ve oyuncu olun
Kız haydiri değil o HaydarYok ben beğenmedim bunu haydari hiç hoş değil çünkü ben çok severim kendisiniii leziz bir mezedir bayılırımçavuş iyi ama hacı yatmaz daha iyiymiş öğrenmiş oldum o daha uyumlu eşim ile