Tahminen daha cok zevk alma olayına ne zaman geliniyorPlan yapmaaaa. İçinden geleni yap. Biz daha çok zevk alıyoruz unutmaaaa.
Hergün olursa bi hayli çabukTahminen daha cok zevk alma olayına ne zaman geliniyorbi çözemedim de ben
Ama oturmamış ki siz hala hiç kontrolü almamışsınız.Yaniii düşe kalka (uzun aralıklarla) 1.5 yıl desem tam düzene oturmuş şekilde de hemen hemen 1 yıl
Yaa hadi ınsallahHergün olursa bi hayli çabuk
Bilmem ki ben doğuştan orgamzı bekliyordum belki de kim bilirAma oturmamış ki siz hala hiç kontrolü almamışsınız.
Problem değil benim çavuş demem kadar anormal değilBi sen bi siz diye hitap etmem muhteşör
Yok öyle hemen hazır olmaz benim çavuşÇavuş kıymetli çavuşa laf yok... herkesin çavuşu kendinedir bizim ki hemen saniye sekmeden hazırola geçiyor saygılıdır
Sen bari çavuş demeeeYok öyle hemen hazır olmaz benim çavuşgiyincen süslencen püüüü
Ama çavuş... Öyle deme üzülür...Sen bari çavuş demeee
Bu da Kadir kıymet bilen çavuş modeli emeğe karşılık veriyorYok öyle hemen hazır olmaz benim çavuşgiyincen süslencen püüüü
Ben demem ilk defa duydum baştan anlamadım çavuş ne genelde 2.3.snde jeton düşer benim hiç duymamıştımSen bari çavuş demeee
Tatlım sen nerenin polyannasısın?Bilmem ki ben doğuştan orgamzı bekliyordum belki de kim bilir
Tatlım sen nerenin polyannasısın?
İkiniz de aktif olun bir süre sonra sen zaten cevabı bulacaksın.ama neden böyle oldu ki şimdi bir problem mi var bende yaniii
aman canım sende eşime de heralde “çavuş napıyoo aç bi bakiyim” felan demiyorumÇavuş hazır ol ne ya erkek muhabbeti gibi yani erkek olsam şöyle konuşan bir kadına asla erekte olmam
Erkeklerin kullandığı bir tabir bu genelde kendi cinsel organları için kullanırlar . duyuncaBen demem ilk defa duydum baştan anlamadım çavuş ne genelde 2.3.snde jeton düşer benim hiç duymamıştımdeğişik
10 yılTahminen daha cok zevk alma olayına ne zaman geliniyorbi çözemedim de ben
Ay vallahi ilk defa duydum baştan herifine çavuş diyor herhalde sandım üf ne safım yaErkeklerin kullandığı bir tabir bu genelde kendi cinsel organları için kullanırlar . duyuncageliyor . Sen duymamış gibi devam et