Cem Yılmaz izlemedin mi?Ay vallahi ilk defa duydum baştan herifine çavuş diyor herhalde sandım üf ne safım ya
Yani o cümlede ne diyebilirdim ki diye düşünüyorum şuan bllük denmez kuş denmez penis desem çok bilimsel kaçar böyle bir sorumla uygun bile olmazdıErkeklerin kullandığı bir tabir bu genelde kendi cinsel organları için kullanırlar . duyuncageliyor . Sen duymamış gibi devam et
Allah seni yataktan mutfağa kaçtım gülmek içinAy vallahi ilk defa duydum baştan herifine çavuş diyor herhalde sandım üf ne safım ya
İzledim de çok oldu ya hatırlamıyorum kiCem Yılmaz izlemedin mi?
Kız kuş de bülbül de çavuş deme erkeklerin kullandığı bir tabir bu kocandanmi duydunYani o cümlede ne diyebilirdim ki diye düşünüyorum şuan bllük denmez kuş denmez penis desem çok bilimsel kaçar böyle bir sorumla uygun bile olmazdı
Kocası sevişmek için hemen hazır ola geçiyor sandım ne bilim öyle benimkisi hemen hazır olmaz ne bilim milletin çavuşu nasılAllah seni yataktan mutfağa kaçtım gülmek için
Kocası sevişmek için hemen hazır ola geçiyor sandım ne bilim öyle benimkisi hemen hazır olmaz ne bilim milletin çavuşu nasıl
Mutfaktan tuvale doğru gidiyorum az kaldıKocası sevişmek için hemen hazır ola geçiyor sandım ne bilim öyle benimkisi hemen hazır olmaz ne bilim milletin çavuşu nasıl
Aman evden çıkma da gece gece wc ye kadar git hadiMutfaktan tuvale doğru gidiyorum az kaldı
Gece gece cavuslari dikdiniz gözümün önüneAman evden çıkma da gece gece wc ye kadar git hadi
Yani omzuna dokunsam erekte oluyor deseydiniz sadece ben 40 saat düşünürdüm neresi oluyor acaba diye, iyi ki çavuştan girdnizYani o cümlede ne diyebilirdim ki diye düşünüyorum şuan bllük denmez kuş denmez penis desem çok bilimsel kaçar böyle bir sorumla uygun bile olmazdı
Çavuşu tokatlamak diye bir sey de mi duymadın kız amerikan gençlik filmlerinde çok geçerAy vallahi ilk defa duydum baştan herifine çavuş diyor herhalde sandım üf ne safım ya
Ahshshs keşke büllük deseydinYani o cümlede ne diyebilirdim ki diye düşünüyorum şuan bllük denmez kuş denmez penis desem çok bilimsel kaçar böyle bir sorumla uygun bile olmazdı
Yaa gercekten mi benım zaten bir yılım vaji ile gecti10 yıl10 yılda tavan yapıyor
Yok hayır duymadım gerçekten benim bildiğim çavuş sadece askerdeki çavuşÇavuşu tokatlamak diye bir sey de mi duymadın kız amerikan gençlik filmlerinde çok geçer
Birde çadırı kurman tabiri var iğrenç ç harfiyle bozmuslar kafayıÇavuşu tokatlamak diye bir sey de mi duymadın kız amerikan gençlik filmlerinde çok geçer
Gerçekten 10 yılda tavan yapıyorYaa gercekten mi benım zaten bir yılım vaji ile gectiyolum cok uzun cok
Konu sahibi çavuşu kaldırmaya gitti heralde nöbet tutturucakYok hayır duymadım gerçekten benim bildiğim çavuş sadece askerdeki çavuş