• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin İşi

Bence BENCIL olan esin! Bu durumu degistirme imkani varken bunu yapmiyor. Cok sey yazmak istiyorum ama yazmicam. Bence esinle cok ciddi bir konusma yapmalisin!

Beni lütfen yanlış anlama ama eşin bu derece seni yalnız bırakınca senin başka birinden etkilenip aşık olacağından korkmuyor mu gencecik kadınsın böyle ömür mü geçer? Ayrıca yeni evli bir adamın bu denli evden uzak kalmaya çalışması hiç sağlıklı değil

Ay çok zor ya... Eşinizin başka birime geçmeme isteği niye anlamadım ben? Sürekli seyahat etmekten mi hoşlanıyor adam,yorucu olmuyor mu öyle ?

kendi seyahatten hoşlanmadığını yorulduğunu memnun olmadığını söylüyor
ama başka birimlerin de zorlukları varmış
insanlar en güzel birimden giderse ona ne gözle bakarmış falan filan
kendi de zorlanıyor ama benim kadar değil
iki yıl boyunca sabrettim hala da sabretmemi istiyor
sadece insanlar ne der diye değiştirmiyor ben öyle düşünüyorum
bir de kendi düzenini rahatını bozmak istemiyor
yeni birim yeni insanlara alışmak bunları yapmak istemiyor bencil çünkü..

Yaşınız kaç bilmiyorum. Ama gençken katlanılıyor. Bizim bi hedefimiz var mesela. Şu an iyi paralar kazanabileceğimiz işlerdeyz birbiriöizden uzakta. 30a kadar böyle ayrı gayrı idare ederiz diyoruz. Sonra çocuk düşünürüz. 30tan sonra normal evlilik hayatına geçmek ikimize de mantıklı geldi. Şu an bekar bekar sorumluluk sahibi olmadan takılmak bana zevkli geliyor.

Tabi bu ikimizin ortak kararıydı. Siz hiç gönüllü olmamışsınz.

Hani şu zamana kadar böyle çalışırız. Gibi planlar yapmıyor musunuz? Sonu yok mu gelecek hayalleriniz yok mu? Onlar olmadan katlanılmaz çünkü uzaklığa. Biz uzakta para biriktirirken 3 yıl sonra oturacağımız evin hayallerindeyiz..

bizim de hedeflerimiz vardı
araba ev çocuk gibi
ama sürekli seyahatte olduğu için hiç birini yapamıyoruz ki
internetten ev buluyorum o seyahatten dönene kadar satılmış oluyor
artık ne hayal ne hedef kaldı bende
bu zamana kadar çalışıp yeterince para biriktirdi ayrı kaldık yeterince
bana göre yeter ama ona göre değil

başka bölüme geçme şansı varsa, maaşımı düşcek şartlarımı kötü, ondanmı istemiyo. telefonlarına çıkma merak etsin seni.
bende böle bişeyi kabul edemzdin, insan sürekli yanında olsun istiyo

şartları ne kadar kötü olsa da akşam eve gelecek beraber yemek yiyeceğiz
sürekli seyahat etmekten kötü değildir diye düşünüyorum
maaş düşmeyecek ama seyahat parası alamayacak
o da hiç umrumda değil benim

Beni lütfen yanlış anlama ama eşin bu derece seni yalnız bırakınca senin başka birinden etkilenip aşık olacağından korkmuyor mu gencecik kadınsın böyle ömür mü geçer? Ayrıca yeni evli bir adamın bu denli evden uzak kalmaya çalışması hiç sağlıklı değil

yanlış anlamam insanız sonuçta Allah korusun öyle birşeyden
sadece artık böyle bir evlilik sürdürmek istemiyorum bunu düşünse keşke
işimden vazgeçmiyorum ama karımı kaybedebilirim demiyor
çünkü bana hep sen beni bırakamazsın
bu evden anca kefenle çıkarsın gibi sözler...

Artık sabredemeyeceğinizi söyleyin ki bence dönmesini beklemeden söyleyinki orada düşünsün

söyledim dünden beri soğuk davranıyorum
bide dalga geçermiş gibi ben zaten hep senin yanındayım diyor
deli oluyorum sanki karşısında çocuk var
telefonla hep görüşmemizi yanındayım olarak söylüyor :mad:

Eşiniz rahatına ve özgürlüğüne düskün gibi.
Baska bir birimde çalışma imkânı olduğu halde tercih etmemesi bunu gösteriyor.
Siz net olun, açıkça konuşun sorununuzu ve kararlı olun. Bir orta yol bulmaya bakın çocuk konusundan önce. Çocukla daha zorlaşır sizin için hayat.

Ayda 5 gün görüşüyorsunuz evli olduğunuza emin mi eşin? Bekarken daha güzeldi senim için en azından annen baban vrdı.. Evli olupta Yalnız takılmak kötü yani. Ben yapamam mesela evdeyken bile dk sayıyorum eşim gelicek diye. Böyle durum olsa çok pis baskı yaparım işini değişsin diye..

başka birime geçebilir ama geçmiyor bahanelerde saçma geldi. Neyse Allah kimsenin yuvasını bozmasın ya sabır ya sabır ya sabır deyin :KK14:

Hem yoruldum diyor hem iş değiştirmiyor. Sizin de bundan usandiginizi bile bile.
Ayrıca ne demek kefenle çıkarsın.
Oh hayat eşine güzel.
Kendisi ayda 4 kez eve gelecek ve eş her daim onu bekleyecek.
Eşiniz böyle yaşamayı seviyor.

Burnuma kötü kokular geliyor. Kesinlikle eşinizi takip etmelisiniz.

Ayda 5 gün görüşüyorsunuz evli olduğunuza emin mi eşin? Bekarken daha güzeldi senim için en azından annen baban vrdı.. Evli olupta Yalnız takılmak kötü yani. Ben yapamam mesela evdeyken bile dk sayıyorum eşim gelicek diye. Böyle durum olsa çok pis baskı yaparım işini değişsin diye..

aynen zaten çoğu zaman gidip ailemin yanında kalıyorum
aynı nişanlı gibiyiz..

başka birime geçebilir ama geçmiyor bahanelerde saçma geldi. Neyse Allah kimsenin yuvasını bozmasın ya sabır ya sabır ya sabır deyin :KK14:

sabır sabır diye diye sabır taşı oldum :KK43:

Bende bu gün eşimi uğurladım ve 8 aylık bir bebeğimiz var...6 ay gelemeyecek...sizi anlıyorum ve çok üzgünüm bende...

Hem yoruldum diyor hem iş değiştirmiyor. Sizin de bundan usandiginizi bile bile.
Ayrıca ne demek kefenle çıkarsın.
Oh hayat eşine güzel.
Kendisi ayda 4 kez eve gelecek ve eş her daim onu bekleyecek.
Eşiniz böyle yaşamayı seviyor.

saçmalıyor işte başka bir şey değil.
ben de bunaldım diye sürekli bana savunma yapıyor.
bencillik onun yaptığı beni umursasa başkaları ne der diye düşünmez
der ki iki yıldır o sabrediyor zaten biraz da ben fedakarlık edeyim
başka birime alışamam diye korkuyor sadece kendi varsa yoksa.

Allah kavuştursun sizin durumunuz daha zormuş bebeğiniz var :KK43::KK61:

Bizimkinin meslek değiştirme gibi bir durumu söz konusu değil en azından şimdilik. 2,5 Ay yanımızdaydı ve yine ayrılık... Benim ailem yakın ama ben tek kalmayı tercih ediyorum çünkü düzenimi bozmak istemiyorum..Allah sabır versi bize...

saçmalıyor işte başka bir şey değil.
ben de bunaldım diye sürekli bana savunma yapıyor.
bencillik onun yaptığı beni umursasa başkaları ne der diye düşünmez
der ki iki yıldır o sabrediyor zaten biraz da ben fedakarlık edeyim
başka birime alışamam diye korkuyor sadece kendi varsa yoksa.

Polis mi eşiniz?

Açık ve net tavrını koy ya ben yada işin diye madem ki başka işe geçme imkanı var , baktın seni oyalıyor boşanma davası aç sonuçta sen mutsuzsun bu böyel devam etmemeli insanlar hayatı paylaşmak için evleniyor yalnız yaşamak için değil

İlk adım olarak eşinin eve geleceği gün ailenin yanına git ben hep yalnızım bide sen dene nasıl olduğunu de bence başarabilirsiniz denemekde fayda var

Back
X