- Konu Sahibi limonluseker
Bence BENCIL olan esin! Bu durumu degistirme imkani varken bunu yapmiyor. Cok sey yazmak istiyorum ama yazmicam. Bence esinle cok ciddi bir konusma yapmalisin!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok zor ya... Eşinizin başka birime geçmeme isteği niye anlamadım ben? Sürekli seyahat etmekten mi hoşlanıyor adam,yorucu olmuyor mu öyle ?
Yaşınız kaç bilmiyorum. Ama gençken katlanılıyor. Bizim bi hedefimiz var mesela. Şu an iyi paralar kazanabileceğimiz işlerdeyz birbiriöizden uzakta. 30a kadar böyle ayrı gayrı idare ederiz diyoruz. Sonra çocuk düşünürüz. 30tan sonra normal evlilik hayatına geçmek ikimize de mantıklı geldi. Şu an bekar bekar sorumluluk sahibi olmadan takılmak bana zevkli geliyor.
Tabi bu ikimizin ortak kararıydı. Siz hiç gönüllü olmamışsınz.
Hani şu zamana kadar böyle çalışırız. Gibi planlar yapmıyor musunuz? Sonu yok mu gelecek hayalleriniz yok mu? Onlar olmadan katlanılmaz çünkü uzaklığa. Biz uzakta para biriktirirken 3 yıl sonra oturacağımız evin hayallerindeyiz..
başka bölüme geçme şansı varsa, maaşımı düşcek şartlarımı kötü, ondanmı istemiyo. telefonlarına çıkma merak etsin seni.
bende böle bişeyi kabul edemzdin, insan sürekli yanında olsun istiyo
Beni lütfen yanlış anlama ama eşin bu derece seni yalnız bırakınca senin başka birinden etkilenip aşık olacağından korkmuyor mu gencecik kadınsın böyle ömür mü geçer? Ayrıca yeni evli bir adamın bu denli evden uzak kalmaya çalışması hiç sağlıklı değil
Artık sabredemeyeceğinizi söyleyin ki bence dönmesini beklemeden söyleyinki orada düşünsün
Ayda 5 gün görüşüyorsunuz evli olduğunuza emin mi eşin? Bekarken daha güzeldi senim için en azından annen baban vrdı.. Evli olupta Yalnız takılmak kötü yani. Ben yapamam mesela evdeyken bile dk sayıyorum eşim gelicek diye. Böyle durum olsa çok pis baskı yaparım işini değişsin diye..
başka birime geçebilir ama geçmiyor bahanelerde saçma geldi. Neyse Allah kimsenin yuvasını bozmasın ya sabır ya sabır ya sabır deyin
Hem yoruldum diyor hem iş değiştirmiyor. Sizin de bundan usandiginizi bile bile.
Ayrıca ne demek kefenle çıkarsın.
Oh hayat eşine güzel.
Kendisi ayda 4 kez eve gelecek ve eş her daim onu bekleyecek.
Eşiniz böyle yaşamayı seviyor.
Bende bu gün eşimi uğurladım ve 8 aylık bir bebeğimiz var...6 ay gelemeyecek...sizi anlıyorum ve çok üzgünüm bende...
Allah kavuştursun sizin durumunuz daha zormuş bebeğiniz var
saçmalıyor işte başka bir şey değil.
ben de bunaldım diye sürekli bana savunma yapıyor.
bencillik onun yaptığı beni umursasa başkaları ne der diye düşünmez
der ki iki yıldır o sabrediyor zaten biraz da ben fedakarlık edeyim
başka birime alışamam diye korkuyor sadece kendi varsa yoksa.