Benim eşimde 2haftada bir şehirdışına gidiyor üstelik haftasonları, bende baska şehirde çalılıyorum. Ancak ortak noktada zamanlarımızı denk getirdiğimizde görüşüyoruz. İkimizin de mesleğinde yükselme durumları var...ayda bizde en fazla 15 gün fln birarada olabiliyoruzdur.
Evliliğimizin ilk senesinde bende sizin gibi çok zorlanmıştım, ikinci senesinde bazı mecburiyetlerden dolayı daha da az(ayda bir) görüşebildik. 3.senemizde artık ortak bir çöxüm yolu bulduk, artık öyle devam ediyoruz. Bazen modumuz düşsede, iyi taraflarını düşünüyoruz. Özlem duygusu olduğu için biraz bişeyleri eskitemiyoruz, biraraya geldiğimizde de kaliteli zaman geçirmeye çalılıyoruz. Ama ikimizin de hedefleri var o yüzden bunlara sabtediyoruz. Eşimmolmadığında ailemle ve arkadaşlarımla bol bol vakit geçirmiş oluyorum. Bir uç örnek daha vereceğim size, bir arkadaşımın eşi 6ay hep yurtdışında hiç görüşemitoflar, 6ay yanyanalar...kızın babası vefat etmişti, eşi ona dahi gelemedi...gerçi onlsr çok lüx yasamak istedikleri için bunlara katlanıyorlar...
Çok uzattım ama örnekler vermek istedim, sizin eşinizin yükselme gibi bir durumu da yokmuş, oyüzden ciddi bir şekilde bunu düzeltmesini istemelisiniz...baktınız olmuyor mu, eşinizin sizi anlaması için o geldiği 5gğnde siz birşeyler bulup, dayanabiliyorsanız birkaç ay onu görmemeye sabretmelisiniz...ama bu bulduğunuz şeyler kesinlikle iş için ve ya aile için olmalı ve keyfi yaptığınızı eşiniz anlamamalıdır. İşte 2 3ay her istediğinde sizinle görüşemeyince birşeyler ona da dank etmeye başlayacaktır. Empati kuracaktır diye düşünüyorum...çünkü siz üstüne vardıkça işi daha da kıymetli olacaktır eminşm...