Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Ya konu karşı tarafın cinsiyeti de degil aslında. Şu yazdığınız şeyleri benim eşim erkek arkadaşı ile yapsa ben yine sinir olurum.
Resmen sizi ikinci plana itmiş. dünyası onun etrafında dönüyor adamın. bütün planlarını ona göre yapıyor. kıyafet seçerken bile ona sormak ne demek yahu?

Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.

Gobegimiz onunla kesilmis resmen. Zaten ilk dogum gunu ailecek olsun istyrdum. Esim sonra dedi x hasta gelrmeyecek evde kutlayalim. Ne alaka hayatimizi ona gore mi yasiycaz ona getiriyo resmen.

bak bu forumda defalarca genişlikle suçlandım ve kesinlikle kıskanç bir kadın değilimdir.. ama eşinin bu yaptığı saygısızlık.. sen çocuğu taşırken eşinin onunla önden yürümesi , doğum gününü ertelemesi mekanı değiştirmesi .. bunlar çok sana karşı yapılmış saygısızlıklar .. ortada kıskanılcak bir durum olmayabilir iyi arkadaştırlar vs vs ama biz kankayız ayağına da sizi, ,sizin isteklerinizi ( mekanda kalkıp ona sorması nasıl beğendin mi diye ) vs .. yok sayması bunlar kabul edilir davranışlar değil..
eşinin dengeyi kuramadığını düşünüyorum.. ve dediğim gibi davranışları çok saygısızca..

Bana diyor ki sen evdesin calismiyprsjn kafana bunlari takiyorsun. Ben deise girince cevabini alirsn o zaman diyorum. Diyor ki ikinci gun evdr oturursn o zaman. Be adam Ca n neden boylesin o zaman.

Siz de işe girip aynı şeyleri bir erkek arkadaşınızla yapın o zaman. Bakalım nereye kadar sabredecek. Yani bu adamın çok ciddi akıllanması gerekiyor. Böyle saçma bir şey olamaz.

Bu sorunun çözümü kızın evlenmesi mi sence? İkisinin de tavirlarina dikkat etmesi lazim kocan evli bir adam gibi davranacak o da bekar bir kadin gibi davranacak ancak boyle çözülür!Resmen yerinize geçmiş
Ben hep diyorum ona evli cocuklu biradam gibi davrwn . benim esim cok caliskan elinden her is geliyoris yerinde herseyi buna yaptryolar. Kiza yazmis ki ben halledeyim bilmem sen cok yoruldun. Kiz buna yaziyor yoruldun mu . esim evde de bi bardak su getirmez.el iyisi diyorlar ya bizmki ondan iste.

Cok haklisin arkadsim artik ne olcaksa olsun. Cekemeyececem daha fazla biktim sistim daraldim.

Abartarak yazmıyorsan ben net ve kesin konuşurdum. duruma göre hareket ederdim. çok aşırı bunlar.
Saygısızlık bu kadarı.

Cok haklisin arkadsim artik ne olcaksa olsun. Cekemeyececem daha fazla biktim sistim daraldim.

Yahu herif çocuğunun doğum günü yerine elin kızını önemsiyor ya. Böyle koca mı olur baba mı olur ? Basın tekmeyi defolsun gitsin istediği kızın yalaması olsun. Ya inanın kocanız olacak adamı bir kaşık suda boğmak istiyorum şu an o derece sinirlendim, hazmedemedim.

O ortami daha iyi bilirmis gri mi siyah mi ben dedim ben neciyim biurda izin iste deoyle tuvalete git dedim.

bak o kız bir aşık olsun elin herifi kanka manka dinliyor mu ?
o zaman aşkı yüzünden senin kocana nasıl mesafe koyuyor .. işte o zaman kocan anlar hatasını..

Hatasini ozaman anlasa nolur..

Ne desem bilemedim. Bas basayken nasil sana karsi, nasil araniz?

Güzelim biz çalışıyoruz, astın üste nasıl davranması gerektiğini de gayet iyi biliyorum, aksine mesafeli olması şart,bu saygıdandır. Her şeyi geçtim bir kadın için seninle tartışıyorsa ona senden çok değer veriyor demektir. Ki ilişkileri hiç normal değil kurbanlık koyun gibi aldatılmayı bekliyorsun, yazık değil mi sana? Bu arada o kız kesinlikle aşık ve kocan da farkında ve hoşuna gidiyor yüksek ihtimal

Saka mi bu
Cunki kabus gibi
Aralarinda mutlaka bir sey var adi konmus ya da konmamis bilemem.

Kizdan guzel olabilirsiniz erkeklerin gozu her zaman guzellikten kaymaz. kadin isini biliyorsa guzelligini gormez gozu esinin

Esinle soyledigin tarzda tartismayi birak bence asla anlamaz sen kiskanc anlayissiz kadin olursun.

Yapabilecegin 2 sey var birincisi esine bu durumdan rahatsiz oldugunu ona guveninin kirildigini soyleyip yollari ayirmak istemek. Bakalim tepkisi ne olacak.

Digeri madem oyle diger arkd var sende muhabbet et samimi ol tabi arkds olarak ama bakalim esinin tepkisi ne olacak belki farkina varir diycem ama eminde olamadim anlattiklarindan dolayi.

Yorum yapmasi en zor konu ben resmen ortaligi darma dagin ederdim kesin

sizin bu yaklasiminiz cok yanlis ama. hersey guzellik degil, esinizin gozune hitap etmeniz yeterli mi sizce. esinizin hem gozune hem gonlune hitap etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…