- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Sorma bunlsrin uc bes arkadas watsap grubu var gerekli gereksiz yazisip ha ha guluyolar, tavir hep ayni.,ama yuvamin bu kiz yuzunden yikilacagi kesinlesti. Kiz baskasyla evlenir duzenin de kurar olan bize olur.
Beni sever kiskanir anne gibi degilsin. Cok genc duruyosun der.insanlar beni ovunce uzulur ben geri planda kaliyorum senin yuzunden der. Kiskanir hep. Bazen aenle cikmak istemiyorum disariya sana herkes bakiyor der. Oyle soyliyim.Hatasini ozaman anlasa nolur..
Ne desem bilemedim. Bas basayken nasil sana karsi, nasil araniz?
Olmasi gereken de bu zaten.Bu kankalık falan değil normalde değil benimde isyerinde erkek arkadaşlardan samimi olduklarım var bir olay olduğunda birşey alacak olduğumuzda danışırız genç çocuklar elektronik eşya alacak olduğumda mutlaka siz araştırın derim öğlen yemeğe gideriz ama ekstra çok önem li birşey olmadıktan sonra ne tel ne yazışma olmaz aramızda
sizin bu yaklasiminiz cok yanlis ama. hersey guzellik degil, esinizin gozune hitap etmeniz yeterli mi sizce. esinizin hem gozune hem gonlune hitap etmelisiniz.
Beni sever kiskanir anne gibi degilsin. Cok genc duruyosun der.insanlar beni ovunce uzulur ben geri planda kaliyorum senin yuzunden der. Kiskanir hep. Bazen aenle cikmak istemiyorum disariya sana herkes bakiyor der. Oyle soyliyim.
Yok kiz bana karsi da iyi davraniyor. Onceden oyle bi durum olmasi imkansiz. Esim hep diyor onu kizdan saymiyorum erkek kanka gibi dusunu diyor.Kiz zamaninda kabul etmemis, suanda da egosu mu oksaniyor acaba? İyi bir kiz olsa once onun rahatsiz olmasi lazim. Kizla konusurdum dostumla dertlesiyor gibi, tepkilerinden anlardiniz. Hala da bir degisim yoksa o isteyken evi terkeder 1 hafta otur dusun o mu ben mi ayni devam edecekse ben bosanmak istiyorum diye not birakir giderdim.
Biz tekken sıkıntı yok. Ama bu gunlerde konumuz standart.Bunu demek istemiyorum. Sizin araniz nasil kari koca olarak? Is arkadasina gosterdigi hassasiyeti ve ilgiliyi sizde alabiliyomusunuz bas basayken? Sonucta bu kiz her yasam alaninizda degil yanlismiyim
Evet guzellik mesele degil. Ve ne yani gonlune hitap ediyo diye adamin is arkadasina karsi ilgisi mi kaymasi gerekiyo? Evliler ne demek gonlune hitap etmek? Anlamadim yorumunuzu
Yok kiz bana karsi da iyi davraniyor. Onceden oyle bi durum olmasi imkansiz. Esim hep diyor onu kizdan saymiyorum erkek kanka gibi dusunu diyor.
Mantikli askinda.Bence eşin kendisini o kızla evli zannediyor.
Yakın zamanda kafasını bir yere çarpmadıysa
Sen çarp :)
Ah bi bilsem.Şöyle bir konuda bile kadın'ı haksız gösterecek şeylere kafa yorabiliyorlar, inanılır gibi değil :/
Erkek kanka gibi düşünüyorsa giyeceği kıyafete kadar neden soruyor :) Tam saçmalık.
Benim bi kusirim yok cok konuda da frdakarlik yaptim yapiyorum. Burda magdur olan ben ve cocugum.Gönül'e hitap edebilmek için öncelikle karşısında ahlaklı, ne yaptığını, haddini bilen bir eş olması gerekir.
Ah bi bilsem.
Yok kiz bana karsi da iyi davraniyor. Onceden oyle bi durum olmasi imkansiz. Esim hep diyor onu kizdan saymiyorum erkek kanka gibi dusunu diyor.
Zaten diyor ben kabul etmem haklisin.o zaman sende mesafeli ol degil mi.Aman Allahımm ne kadarr serinkanlı bir şekilde anlatıyorsun...
Ben böyle eşi ne yaparım....
Sen öyle bir şey yapsan. Erkek bir arkadasınla bu şekilde bir iletişim kursan adını neye çıkartır tahmin edebiliyorsun değil mi?
Kendileri yapınca arkadaş biz yapınca başka bir şey oluruz..
Tam nefretlik bir koca....
Suanki durumdan daha az sinirbozucu olacak brnm icin.Şunu sorayım o zaman o arkadaş erkek olsa sorun yok mu?
Sokak ortasında kucağınızda çocukla sizi geri planda bırakması, giyeceği kıyafeti bile o arkadaşına danışması, çocuğunuzun doğum gününde o gelemeyecek diye planların iptal olması erkek olsa daha az mı sinir bozucu olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?