Esimin iş yerindeki kız iş arkadaşi

Ne desem bilemedim.

Zor bir durum evet senin hakli oldugun yanlar var. Soyle ki; Esini kendi yerime koyup dusundum, cunku benim calistigim sirkette de erkek arkadaslarim var ve evet evime gelir giderler disarda bulusur, icer gezeriz bazen esimde katilir bazen katilmaz.

Whatsapp grubumuzda var bazenleri ordan ya da cepten aksam evde konusuruz gerek is gerek geyik.

Esim hepsini tanidigi icin ailelerine kadar gorustugumuz icin problem olmaz he ama soyle bir sey var ben asla esim bizimle beraber disari cikmis ise onu tek birakip erkeklerin yanina gitmem ya da onlarin yaninda oturmam.

Esimin yaninda otururum, yolda yururkende onun elini tutarim. Eger biz ciktigimizda o yanimizda yok ise eglenirken mekanda aradiginda ya da mesaj attiginda hemen geri donus yaparim hatta ben duymazsam bile hemen arkadaslarim uyarir geri donus yaparim.

Bilemedim sizinki bizimkinden biraz farkli gibi geldi ama bence mesajlasmalari konusmalari falan bi takip edin isterseniz..

Karşına al sakın sakın konus.bu kızla aranda bir şey var diyemem .varsa da yoksa da ben senin esinsem üzerinde bazı haklarım var.ben bu kızdan rahatsızlık duyuyorum söz konusu beni aldatman değil ki sen beni aldatamazsin sadece aldanirsin.bu konuda kararım katı dostluğun devam etmesini istemiyorum. Senin de gün gelir benden aynı taleplerin olur ben saygı duyarım de
Cok konustum arkadasim cok kavga ettim dilimde tuy bitti ben art niyetliymisim. Bisey olcak olsa benden once taniyormus o zaman olurmus. Kiz bana da mesaj falan atar arada halimi sorar eder ama herseyin bi siniri var. Ben kabul etmiyorum bunu. Tek istgim kizin evlenmesi.

Ahhh ahh ne kavgalar cikti bi bilseniz uc gun duzeliyor geri basliyor.

Valla anlamıyorsa kafasına vura vura anlatacaksınız, yoksa boşanacaksınız. Bu ne saçma sapan bir şey ya ? Afedersiniz tuvalete giderken elin kızına soracak hale gelmiş. Bağımlı mıdır nedir ? Asla asla asla kabul etmem böyle bir şeyi. Sevgilimin yaptığını düşündüm her yerim karıncalandı sinirden, nasıl sakin kalabiliyorsunuz böyle bir durumda ? Yemin ediyorrum adamın kafasını duvara sürte sürte akıllandırmıştım yani öyle sinirlendim :bicak:

Cok konustum arkadasim cok kavga ettim dilimde tuy bitti ben art niyetliymisim. Bisey olcak olsa benden once taniyormus o zaman olurmus. Kiz bana da mesaj falan atar arada halimi sorar eder ama herseyin bi siniri var. Ben kabul etmiyorum bunu. Tek istgim kizin evlenmesi.

Kız evlense de bir şey değişmez. Belki kızın kocası rahatsız olur, kocanızı döver bi kendine getirir. Kız evlendi diye kocanız triplere girecek gibi duruyor çünkü.

Valla anlamıyorsa kafasına vura vura anlatacaksınız, yoksa boşanacaksınız. Bu ne saçma sapan bir şey ya ? Afedersiniz tuvalete giderken elin kızına soracak hale gelmiş. Bağımlı mıdır nedir ? Asla asla asla kabul etmem böyle bir şeyi. Sevgilimin yaptığını düşündüm her yerim karıncalandı sinirden, nasıl sakin kalabiliyorsunuz böyle bir durumda ? Yemin ediyorrum adamın kafasını duvara sürte sürte akıllandırmıştım yani öyle sinirlendim :bicak:
Valla artik sakin kalamiyprum biktim cunku.

Ha bu arada eğer kız bekar demeseydiniz sizi üç sene iş arkadaşıyla aldatılan birisi sanacaktım. Arkadaşlarımdan biri iş arkadaşı olan adamla üç sene sevgili oldu kendisi de sözlüydü bu arada. Aynı bu şekildi muhabbetleri benim midem kaldırmayınca ilişiği kesmiştim.

Abartilmayacak bisey mi bu ya.
Ne bu surekli iletisim halindeler.
Hala daha arkadasim samimi kankayiz buna inaniyon mu.

Valla diyeceğim net şu olur "ya boşanalım ya da o kızla konuşmayı kes." Bana değer veriyorsa zaten keser, vermiyorsa da herkes kendi yoluna.
Diyor ki nasil konusmayim. Ayni yerdeyiz. Diyorum mesafe koy. Cok mu sey istyrm sanki. Sinirden sistim valla.

Diyor ki nasil konusmayim. Ayni yerdeyiz. Diyorum mesafe koy. Cok mu sey istyrm sanki. Sinirden sistim valla.

Konuşmak başka çocuğun eğlencesini ertelemek başka, kızın siz lavabodayken yerinize oturması bambaşka.

Ne çok şey istemesi az bile istiyorsun, boynuzlanmaya az kalmış güzelim, boynuzlanmadan boşan kurtul.

Bu sorunun çözümü kızın evlenmesi mi sence? İkisinin de tavirlarina dikkat etmesi lazim kocan evli bir adam gibi davranacak o da bekar bir kadin gibi davranacak ancak boyle çözülür!Resmen yerinize geçmiş

Back